Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Moonlight
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: Moonlight
oceanic
Sergeant Major
Gönderiler: 650
Puanlar: 35
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Moonlight 2 Yıl, 9 Ay önce  
Arkadaslar dizinin 1. sezonu bu hafta bitti,bence guzel bir dizi vampirliği çok az carpıtmıs ama içinde ask,ihanet,aksiyon(pembe dizi deil vampir dizisi )vs. bolca var ben cok begendım sızın goruslerınız nedır?

İmza ne?
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
TheDarkWhite
Private
Gönderiler: 13
graphgraph
Cık..

Matrix kadar orjinal bir filmin yapımcısından Moonlight kadar klişe bir dizi beklemezdim. İyi kalpli vejeteryan vampir, muhabir kız esrarengiz adam ilişkisi, vampir insan aşkı, insan olma arzusu üzerine gelişen bilindik olaylar.. Hepsi tanıdık, hepsi artık klişeleşmiş şeyler değil mi bunlar? Hepsini bir araya toplayıp güzel bir sunumla önümüze koymuşlar, buyrun Moonlight. Dizi kendini seyrettiriyormu? Evet seyrettiriyor, çünkü bu dizilerin hikayelerinden ziyade aksiyonları, oyunculukları ve yapımı izleyiciyi çekiyor. Bu seviyede bir yapımdan bahsediyorsak ne çekseler izlenir zaten.

Ben beğenmiyorum kısacası, Joel Silver düştün gözümden!

oceanic
Sergeant Major
Gönderiler: 650
graphgraph
Aslinda biraz degisiklik oldu yani hep tabutta uyuyan,beyaz tenli vampirler klise gibi geliyor artik.

İmza ne?
AlpeR
Private
Gönderiler: 13
Puanlar: 0
graphgraph
Benim zaten televizyonla diziyle aram yoktu.Moonlightta hosuma gitti diye izlemeye başlamıştım sanki çok çabuk final oldu gibime geldiB) Zaten izleyemedim finalinide.Bencede güzel bir dizi ama.

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye