Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Sizi en çok zorlayan oyun?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1234
BAŞLIK: Sizi en çok zorlayan oyun?
*
Dance Of Death
Private
Gönderiler: 16
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sizi en çok zorlayan oyun? 2 Yıl, 8 Ay önce  
Tabiki Silent Hill abi bi oyun bu kadar mı zor olur bulmacalarını cozmek icin kafamı duvarlara vurdum pcyi parcaladımyapmadıgım sey kalmadı(Sadece Homecoming ve birazda 4 rahatlıkla bitirdim)Ama silmedim.Inatla bitirdim.Hicbir oyunda bu kadr zorlandıgımı gormedim hele harita olmadıgı ve cozmen gereken karısık bisi varsa yandın ...

Kurtuluşunuzu, saygı ve korkuyla etkin kılın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
yuzibu
Sergeant
Gönderiler: 205
graphgraph
Cinsiyet: Bay yusufziyabulut@windowslive.com Konum: RİZE Doğum günü: 25/05
Ghost Recon Advanced Warfighter serileri..Taktik fps olduğu için cod gibi meydana çıkıp taeş edemiyorsunuz..Oynayan bilir..Sürekli siper halinde olmanız gereken bir oyun ve bir uzvunuz görünse dahi tek kurşunla yerle bir olabiliyorsunuz..Bu yüzden bir görevi yapmak 1 saati alıyor ilk oyununu bitirebildim sadece 2.si ise sona geldim ama sittinsene uğraştım olmadı başarıp geçemedim... Stres olmaz bende diyenler bir denesin

jaspersykes
Corporal
Gönderiler: 113
graphgraph
Cinsiyet: Bay jaspersykes@hotmail.com Konum: İzmir Doğum günü: 01/04
11 saat 38 dakika rekorum hardcore da

Arrange Point
tactic
First Sergeant
Gönderiler: 617
Puanlar: 11
graphgraph
yuzibu haklı son derece sabırlıyımdır diyenler bir denesin oyunu CoD gibi değil ki 2 kurşun yedi mi nalları dikiyoz.Ben hani şu 2. bölümde sinyal alıcı gibi şeyler var ya onlara hava saldırısı başlatıyoduk.O sinyal alıcıları bulamadığım için takıldım orda...

You know the old saying:''Enemy of my enemy is my friend?''
tactic
First Sergeant
graphgraph
Bu arada beni en çok zorlayan oyunlar GTA IV'te helikopterle Dimitri'yi takip ettiğimiz bölüm.(Asla iyi bir sanal pilot olamamışımdır. )Rainbow Six Vegas 2'de helikopterle savaştığımız bölüm. Sağlam 15 kere ölmüşümdür...

PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 774
graphgraph
MuroHiro yazan:
Kendimi iyi bir oyuncu olarak görmem zorladığım ve bitiremediğim oyunların çoğuda fake oyunlardır Spider-man 3,Sonic yeni versiyonları,Fake diyil ama Ninja.... genellikle her dövüş ve için kombo olan oyunlarda zorlanırım.

Her iddasına varım ilk bölümü geçemediğin için spiderman 3 bıraktın

TheConqueror
Private First Class
Gönderiler: 43
graphgraph
Cinsiyet: Bay fatihyildiz122@gmail.com fatihyildiz122@hotmail.com Konum: İSTANBUL Doğum günü: 26/05
Çok oyun vardır zorlandığım fakat en derin iz bırakanı Need For Speed:Porshe Unleashed idi.Serinin en iyilerinden biri olan bu oyunda bir yere kadar geliyor fakat o noktadan sonrasını geçemiyordum.Araç o kadar hassastı ki ufacık bir hatada spin atabiliyordu.Sanırım aracın teknik ayarlarıyla oynayarak geçilebilirdi o bölüm fakat konunun da fazla üzerine düşmeyince öyle kalmıştı.

odeskjet
Command Sergeant Major
Gönderiler: 818
graphgraph
tactic yazan:
Bu arada beni en çok zorlayan oyunlar GTA IV'te helikopterle Dimitri'yi takip ettiğimiz bölüm.(Asla iyi bir sanal pilot olamamışımdır. )Rainbow Six Vegas 2'de helikopterle savaştığımız bölüm. Sağlam 15 kere ölmüşümdür...

ben o bölümde oyunu silmeyi bile düşünmüştüm.

tactic
First Sergeant
graphgraph
Gta 4'ü kastediyorsun heralde .Sorma yaw bir de 4-5 kere denedim geçemedim.kapattım sonra şehir dışına gittik 3 günlüğüne. 3 gün içim içimi yedi.Ya geçemezsem diye...

KillazZ
Sergeant
Gönderiler: 152
graphgraph
God of War serisi hele Titan'da oynayınca(en zor) bulmacalar cok düşündürdü aslında o kadar zor değil ama baya bi düşünmesi gerekiyor insanın

Üste gitSayfa: 1234
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye