Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Bilgisayar başındaki saçma hobileriniz
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345678...10
BAŞLIK: Bilgisayar başındaki saçma hobileriniz
l3v3n1
First Sergeant
Gönderiler: 506
Puanlar: 196
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay levent2007nurdan@hotmail.com Konum: Racoon city (Çok raconlu bir şehir bura caanım) Doğum günü: 31/07
Bilgisayar başındaki saçma hobileriniz 2 Yıl, 10 Ay önce  
RapM@ster yazan:
Oktay.Ozan yazan:
LostWarrior yazan:
En basitinden bir örnek vereyim kulaklık takmak yerine kolonların sesini sonuna kadar acarım ve odanın kapısını ve perdeleri kapatırım oyun oynadığım yerin karanlık olmasına calısırım. daha sonra havasızlıktan fenalık geçirirsin x)))) gece yarısından sonra oynamak varkenn gündüz perdeler camlar sıkı sıkı kapalıyken neden oynuyorsun?

Evet genellikle bende gece oyun oynarım : ) sanki daha çok gece zevkli geliyo Bide 1.5 ay sonra yaşadık tam gee oynanacak oyunlar cıkıo valla yuppiiiii:woohoo:
Oyun dediğin zaten gece oynanır birde ses sonda olucak birde oyun resident evil,silent hill falansa hepten harika olur.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Oktay.Ozan
Private First Class
Gönderiler: 37
Puanlar: 0
graphgraph
Cinsiyet: Bay OyunBozan darkness_in_earth@hotmail.com Konum: İstanbul/Kartal Doğum günü: 01/12
l3v3n1 yazan:
Oyun dediğin zaten gece oynanır birde ses sonda olucak birde oyun resident evil,silent hill falansa hepten harika olur.[/quote]

S*ça s*ça o oyunları gece yarısı oynarız artık x))) en çok fear 2 de yusuflamıştım ben

Sessiz çığlığını sende haykırarak sonlandır...
l3v3n1
First Sergeant
Gönderiler: 506
Puanlar: 196
graphgraph
Cinsiyet: Bay levent2007nurdan@hotmail.com Konum: Racoon city (Çok raconlu bir şehir bura caanım) Doğum günü: 31/07
Oktay.Ozan yazan:
l3v3n1 yazan:
Oyun dediğin zaten gece oynanır birde ses sonda olucak birde oyun resident evil,silent hill falansa hepten harika olur.

S*ça s*ça o oyunları gece yarısı oynarız artık x))) en çok fear 2 de yusuflamıştım ben [/quote]Ne diyorsun sen?F.E.A.R. 2 nin demosunu oynarken korktum ben.(Öğle saatlerinde oynuyorum dikkat(Bu arada tek F.E.A.R. bide silent hill(eskisi kadar değil)beni korkutabilen bir oyun.)

Ayıboğan
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 907
graphgraph
Cinsiyet: Bay barsdinler@hotmail.com Konum: hegün yeni bir azrail savaşının olduğu yer
bende gece oynarım ama eğer gezmeye çıkmassam baskete gitmesem bizim çocuklar kavga etmesse bide kafam yerindeğeyse buda ort.3e 1oynama şansım var

gerçek haytta ölümlen oyun olmaz
Volpula
Soldier
Gönderiler: 5
graphgraph
ICQ#: 666 Cinsiyet: Bay ekmekarasicileklidondurmamm@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 22/06
Sanırım mause ile klavye üzerinde tuşlara basmak

Guitar Hero Forever !!
Mr. Web
Sergeant Major
Gönderiler: 721
graphgraph
Cinsiyet: Bay BuharTR Konum: Samanyolu Galaksisi / Dünya Gezegeni
5-6 sene öncesine kadar bilgisayarla ilgi bir şey beni deli ettiğinde sinirden kalveyeyi ısırmaya kadar gidebiliyordum. Şimdiyse sinirlenince iki elimide klavyeye koyup bir ton tuşa basaraktan bilgisayarın o "bip" sesini çıkartmasını sağlamakla yetinebiliyorum.

Bomboş duruyorsam da arada bir öylesine tuşlara basıyorum.

BuharTR - Steam'in Türkçesi

Eness
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 889
graphgraph
Bilgisayar başındaki saçma hobileriniz 2 Yıl, 6 Ay önce  
Masaüstünde yenileme yapmak,sandalyeyle(tekerlekli) ileri geri gitmek,masaya yumruğumu vurup farenin havalanmasını seyretmek,rastgele tuşlara basmak ve o "bip" sesini duymak.

Benim tük haklarım saklambaç oynuyor,saklılar.İzinsiz alınamaz veya saklandığı yerden çıkartılamaz!
tactic
First Sergeant
Gönderiler: 617
Puanlar: 11
graphgraph
Masaüstünü yenilerim,hemen face'e girer bir kavga videosu izlerim sinirim geçer ama bilgisayarıma zarar vermemeye çalışırım...

You know the old saying:''Enemy of my enemy is my friend?''
zgeng304
Sergeant Major
Gönderiler: 645
graphgraph
Meditasyon! Çakralarım açılıyo pc başında:woohoo:

Son Düzenleme: 14/11/2009 22:39 Düzenleyen zgeng304.
oceanic
Sergeant Major
Gönderiler: 650
Puanlar: 35
graphgraph
Valla Hocam nedense Mouse u elime aldigimda hep sag tusa basmak isterim ve tabi sinir olurum ama sonra orta parmagimla sol tusa basinca bir nebze olsada gecer...

İmza ne?
Üste gitSayfa: 12345678...10
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye