Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Oi, Suzy!
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: Oi, Suzy!
ITSATWAP
Soldier
Gönderiler: 2
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Oi, Suzy! 1 Yıl önce  
Öncelikle merhabalar, internet aleminde ilk üye olduğum forum olmasından dolayı tekrar burda olmak biraz nostaljik oldu. Gerçi bayağı değişmiş görmeyeli.

Başka bir oyun forumuna da yazdım yazıyı, tekrar yazmaya üşendim o yüzden affınıza sığınarak copy-paste yapıyorum.

Yeni bir makinaya geçmekle beraber yeni oyun arayışına da girdim, aslında bu sürede baya oyun denedim, yine de hem tavsiye almak hem de geldiğimi haber vermek için bu konuyu açayım dedim.

Neleri beğendim:

Adventure

Machinarium

Action

Batman: Arkham Asylum (Beğenmemek elde değil, Arkham City'i bekliyorum)

FPS

Modern Warfare 1 - 2 (3'ü herkes gibi ben de merakla bekliyorum)

TPS

Gears of War (Bunun tadında TPS aradım ama oynanıştaki aynı rahatlığı bulamadım)

Dead Space (Cesaretimi toplayabilirsem bitireceğim)

Strateji

BFME (Yüzüklerin Efendisi fan'ı olduğum için midir bilinmez, çok hoşuma gitti)

Ritim/Müzik

Guitar Hero III: Legends of Rock (PS2'den aşinalığım vardı zaten bu oyuna, beğendim)

Neleri beğenmedim:

Action

Assassin's Creed (Sürekli kendini tekrar etmesi yüzünden bitiremedim)

FPS

Battlefield: Bad Company 2 (Beğenmedim denilemez ama oynanışa alışamamam yüzünden devam edemedim, tekrar denenilebilir)

Call of Duty: Black Ops (Genel olarak olduğu gibi beni de hayal kırıklığına uğrattı)

Crysis (Belki tepki alacaktır ama Avatar'ı nasıl beğenmediysem bunu da öyle beğenmedim, yani grafiklerle süslenmiş tamamen göze hitap eden, hikaye ve oynanışda ciddi sorunları olan bir oyun, belki de sadece ben ısınamadım)

Strateji

BFME II (İlk oyundaki sur sisteminin olmayışı ve daha çok aksiyona önem verip birimlerin sapıtması oyundan soğumama neden oldu)

Red Alert 3 (Eski Red Alert havasını tamamen söndürmesi, sulu boyaya batırılmış grafikleriyle en büyük hayal kırıklığını bu oyunla yaşadım, yine de hatunlar etkileyiciydi )

Daha fazla yazıp oyunların fan'larını kızdırmak istemedim ama az çok ne istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

Huh, tavsiyelerinizi bekliyorum; şimdiden teşekkürler.

Not: Oyunlar bölümünde Genel sekmesi göremedim, o yüzden en çok rağbet gören FPS/TPS bölümüne açtım konuyu. Daha uygun bir yer varsa, mod'lardan konuyu taşımalarını rica edeceğim.

Son Düzenleme: 21/05/2011 20:53 Düzenleyen ITSATWAP.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
GaBaaR
Sergeant First Class
Gönderiler: 373
Puanlar: 1550
graphgraph
Oi, Suzy! 1 Yıl önce  
Stratejide Starcraf 2 veya Shogun 2 totalwar deniyebilirsin dediğin gibi AC çok güzel bir oyun aksatmadan bitirmeni ve Crysis 2 yi denemeni şiddetle tavsiye ederim Badcompany 2 gerçekden pek hoşuma gitmedi onun yerine medal of honor daha çok hoşuma gitti fakat senaryosu kısaydı dead space bitirdikten sonra 2. oyunuda geçmeni tavsiye ederim Miror's edge de oldukça güzel bir oyun aksiyon dolu COD da ise MW 3 bekliycez hep birlikte

EricC
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 888
Puanlar: 3677
graphgraph
Oi, Suzy! 1 Yıl önce  
Tüh,işe bak .Bende Black Ops'u beğendim .
Stratejiye StarCraft 2'de olabilir.
Bende Red Alert 3'ü hiç beğenmedim.Hayal kırıklığı değil rezalet diyenler var .
Bende BC 2'yi beğenmedim açıkçası.Gerçekçi yapı çabuk sıkıyor.(beni)

Son Düzenleme: 18/05/2011 22:37 Düzenleyen EricC.
ITSATWAP
Soldier
Gönderiler: 2
graphgraph
Oi, Suzy! 1 Yıl önce  
Teşekkürler yorumlarınız için, dikkate alacağım.

Bu arada konuyu taşıyan mod'a da teşekkür ederim.

listen
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2299
graphgraph
Cinsiyet: Bay pislik1yim@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 19/10
Oi, Suzy! 1 Yıl önce  
Bence Total War serisini oyna beğeneceğini düşünüyorum.

PainKiller-.-
Staff Sergeant
Gönderiler: 239
Puanlar: 1618
graphgraph
Oi, Suzy! 1 Yıl önce  

Sir Alzermath
Sergeant Major
Gönderiler: 658
Puanlar: 2762
graphgraph
Oi, Suzy! 1 Yıl önce  
Strateji konusunda kesinlikle Total War serisini öneriyorum (özellikle Medieval II ve Empire: Total War). BFME serisinin tüm oyunlarını ben de oynadım. Gerçekten çok keyif aldığım anlar oldu. Özellikle ''Rise of the Witch-King'' ek paketi harikadır.

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye