Öncelikle merhabalar, internet aleminde ilk üye olduğum forum olmasından dolayı tekrar burda olmak biraz nostaljik oldu. Gerçi bayağı değişmiş görmeyeli.
Başka bir oyun forumuna da yazdım yazıyı, tekrar yazmaya üşendim o yüzden affınıza sığınarak copy-paste yapıyorum.
Yeni bir makinaya geçmekle beraber yeni oyun arayışına da girdim, aslında bu sürede baya oyun denedim, yine de hem tavsiye almak hem de geldiğimi haber vermek için bu konuyu açayım dedim.
Neleri beğendim:
Adventure
Machinarium
Action
Batman: Arkham Asylum (Beğenmemek elde değil, Arkham City'i bekliyorum)
FPS
Modern Warfare 1 - 2 (3'ü herkes gibi ben de merakla bekliyorum)
TPS
Gears of War (Bunun tadında TPS aradım ama oynanıştaki aynı rahatlığı bulamadım)
Dead Space (Cesaretimi toplayabilirsem bitireceğim)
Strateji
BFME (Yüzüklerin Efendisi fan'ı olduğum için midir bilinmez, çok hoşuma gitti)
Ritim/Müzik
Guitar Hero III: Legends of Rock (PS2'den aşinalığım vardı zaten bu oyuna, beğendim)
Neleri beğenmedim:
Action
Assassin's Creed (Sürekli kendini tekrar etmesi yüzünden bitiremedim)
FPS
Battlefield: Bad Company 2 (Beğenmedim denilemez ama oynanışa alışamamam yüzünden devam edemedim, tekrar denenilebilir)
Call of Duty: Black Ops (Genel olarak olduğu gibi beni de hayal kırıklığına uğrattı)
Crysis (Belki tepki alacaktır ama Avatar'ı nasıl beğenmediysem bunu da öyle beğenmedim, yani grafiklerle süslenmiş tamamen göze hitap eden, hikaye ve oynanışda ciddi sorunları olan bir oyun, belki de sadece ben ısınamadım)
Strateji
BFME II (İlk oyundaki sur sisteminin olmayışı ve daha çok aksiyona önem verip birimlerin sapıtması oyundan soğumama neden oldu)
Red Alert 3 (Eski Red Alert havasını tamamen söndürmesi, sulu boyaya batırılmış grafikleriyle en büyük hayal kırıklığını bu oyunla yaşadım, yine de hatunlar etkileyiciydi
)
Daha fazla yazıp oyunların fan'larını kızdırmak istemedim ama az çok ne istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.
Huh, tavsiyelerinizi bekliyorum; şimdiden teşekkürler.
Not: Oyunlar bölümünde Genel sekmesi göremedim, o yüzden en çok rağbet gören FPS/TPS bölümüne açtım konuyu. Daha uygun bir yer varsa, mod'lardan konuyu taşımalarını rica edeceğim.