|
|
|
Çoğunluğun beğendiği ama sizin beğenmediğiniz oyunlar neler? 11 Ay, 1 Hafta önce
|
|
|
Mesela çoğunluk anladığım kadarıyla Bioshock serisinden hoşlanıyor ama ben bir türlü sevemedim. Bunun üstüne birde Tekken, Mortal Kombat, Street Fighter gibi dövüş oyunlarını da sevememişimdir.
Sizinde bu konuya yazacak bi kaç oyununuz vardır eminim...
|
|
|
|
Son Düzenleme: 20/06/2011 15:58 Düzenleyen Rocko.
|
DaFirenze
Staff Sergeant
Gönderiler: 264
Puanlar: 2744
|
|
Çoğunluğun beğendiği ama sizin beğenmediğiniz oyunlar neler? 11 Ay, 1 Hafta önce
|
|
|
Modern Warfare2.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medal of Honor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PainKiller-.- yazan:
Medal of Honor.
katılıyorum...ayrıca strateji oyunları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medal of honor' ın ilk oyunları mı yoksa sonuncu mu
|
|
|
|
Son Düzenleme: 20/06/2011 15:59 Düzenleyen Rocko.
|
|
|
|
Çoğunluğun beğendiği, ama sizin beğenmediğiniz oyunlar neler 11 Ay, 1 Hafta önce
|
|
|
InFamous 2. İlk oyunu beğenmiştim aslında, ama ikinci oyun bir türlü sarmadı beni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EgemenPamukcu yazan:
2010 da çıkan oyunu.
|
|
|
|
Son Düzenleme: 20/06/2011 15:59 Düzenleyen Rocko.
|
|
|
|
|
|
|
EgemenPamukcu yazan:
tam bilmiyorum ama ısınaamadım o oyuna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2010 da çıkan sonuncu oyunu öcekiler zaten 2. dünya savaşı sırasında geçiyordu
|
|
|
|
|
Offenbarung
Sergeant First Class
Gönderiler: 361
Puanlar: 1029
|
|
|
|
|
'' Knight Online '' çevremde ki herkes bu oyunu çok seviyor, ancak nefret ediyorum bu oyundan ..
|
|
|
|
Son Düzenleme: 20/06/2011 16:05 Düzenleyen Offenbarung.
Three lives toiled. Three lives lost. Three messages delivered: the greeting, the warning, the revelation.
|
|