Ah ah... Eski güzel günlerimi özledim. Özlemini çektiğim günlerde öyle uzak değil, yaklaşık 3-4 ay öncesi… Ne güzel, ÖSS denilen zımbırtıyla uğraşıyordum ve ne de güzel ‘Game4eveR’ online dergisinde yazardım. Şimdi ikisi de hayatımın bir parçası değill…
ÖSS’den kurtuldum (-sanırım- daha puanlar ve tercih dönemine girişmedik). İçimde, 1 milyondan fazla genç arkadaşımın yaşadığı sınavdan sonraki rahatlama arzusu patladı. Ve hâlâda patlamakta (ne sönmez bir arzuymuş, galaksi gibin)… “İçimdeki huzuru bir işle uğraşarak harcamalıyım. Ama neyle?” üç gündür bu soruyu kendime sormaktayım ve anca cevabını buldum. Yalnız ufak bir sorun var: ‘Yarım’ bıraktığımız (aslında yarım bile değil çeyrek (3 ay)) derginin grafikeri delirdi. Delirmekle de kalmadı, kafasını; masaya, sıraya, DVD’ye, bilgisayar ekranına (ekran hurda yığınına döndü, nasıl bir kafası varsa) ve son olarakta (sanırım acılarının birleşmesiyle oluşan “büyük acıyı” dindirmek için) bulaşık süngerlerinin içinde bulunduğu pakete vurdu. Bizde dergi ekibi (editörler) olarak, eski grafikerimizle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık (evet, kendisi şuan Bakırköy’de). Eh, bu ayrılık sırasında 3 ay boyunca bize katlanan Yiğit kardeşimize “yolun açık olsun” demekten başka bir çare kalmadı.
Gel gelelim, işin asıl yüzüne. Maalesef grafikerin gidişiyle Game4ever dergisi yarım kaldı. Bu yarım kalış yüzündende editörlerimiz kendilerine ve bizlere süresiz (duruma göre 1 yıldı) tatil verdi. Ama bilmiyorlardı ki yazarları, game4ever dergisini güzel yere getirmek istiyorlardı. İşte bundan dolayı bazı şeylere kalkıştık, çok geçmeden fark ettik ki kalkıştığımız şeyler boyumuzu aşmış ve bizde çok geçmeden grafiker olmaya özenmekten vazgeçtik, bu işin ehlileri varken neden kendimizi zorlayalım ki? =)
Şuanda okuduğunuz bu yazı, editörleri olmadan sadece yazarları tarafından yürütülmek istenen (editörler tatilden geldiklerinde -derginin almış gitmiş olduğunu ümit ederek- sürpriz yapmak istiyoruz) game4ever derginin sesli çığlığıdır. Eğer bu yazıyı tamamen okuduysanız, neye gereksinim duyduğumuzu (bir nevi yazının konusunu) anlamış olacaksınız… Ama eğer okumadıysanız aşağıdaki ufak ve sarı renkli yazıyı okumaya çalışın (çin işkencesi bu olsa gerek, hı-ı ne dersiniz?) =)
Game4ever Online dergisine grafiker aranmaktadır. Alınacak grafiker sayısı beli değildir. Ne kadar çok grafiker olursa o kadar çok grafikerin üzerindeki iş azalır...
Biz kimmiyiz?
şuraya ve aha da
şuraya tıklamanız yeterli...
Başvuruları
oktay.ozan@game4ever.org adresine iletiniz =)
Uyarı: Spoiler!"Adınız:
Soyadınız:
Doğum tarihiniz:
Oturduğunuz yer:
mail ve msn adresiniz:
bizimle neden çalışmak istiyorsunuz?:"
yukarıda istediğimiz şeyleri mail aracılığı ile gönderin =)