Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

LEVEL Online Geçmişleriniz
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123
BAŞLIK: LEVEL Online Geçmişleriniz
Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
LEVEL Online Geçmişleriniz 8 Ay, 2 Hafta önce  
LEVEL, LEVEL Online, Online Oyun, LE-VİD!, Multiplayer... Derken LEVEL bağımlısı olduk, çıktık! Haydi LEVEL Online'a üye olduğumuzdan itibaren yaşadıklarımızı anlatalım.

Ben LEVEL'ı çok uzun süredir takip ediyordum fakat bu derginin bir sitesi olabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti! Sonra bu aklıma getirince cahilliğimi biraz gidermiş bulundum. Yazdım Google'a "LEVEL" diye, sitesi çıktı. 1 yıl falan oldu sanırım buraya üye olalı. 14 Mayıs'ta üye olmuşum; vay anasını! 17 ay falan olmuş. Neyse, ilk nick'im Game-KoliQ şeklinde, saçma bir nick; ilk profil resmim Alex Mercer'ın resmiydi. İlk seferler, Türkçe kuralları arasında noktalama işaretlerinden sonra boşluk geldiğini bilmiyordum, haliyle hatalıydı yazılarım. Ayrıca çok iyi hatırlıyorum, bir puan avında süper spam yapmıştım; gelsin cezalar! Şu 2300 civarı mesajın 200'ü rahatlıkla spam'dır. Anyways, ben cezalardan bıkınca "Ben Kaçar..." şeklinde saçma bir konu açtım. Dedim işte "Cezalardan bıktım, ben siteden gidiyorum..." falan. Çok şükür ki bir aralar Winner falan ban'landı diye "Ben bu siteden gidiyorum." diyenler gibi ban yemedim; sadece konum silindi. (Winner'la, yani Numan'la Steam'de bolca konuşuyoruz da, 2000 mesajına üzülmüş çocukcağız. Ban yediğini görünce donup kalmış!) Benim akıl başa geldi çok şükür. Sonra nick'im HardCoreGamerTR şekline büründü. Herkes "Bu nick olmamış Ahmeeet!" demeye başladı. Ben ilklerde sevdim ama bana da dokunmaya başlamıştı. Sonra "Opticoniro" oldu. Neyse, ben bu sıralar bayağı sinirliyim falan, biri GoW3 incelememe "alıntı" dedi, ben buna bir saymışım... Yok "Tam sürümcüsün, Türkçe bilmiyorsun, şu, bu, hıdır, fıdır...". Bazen sitedeki eski yazlarıma bakıyorum da "Bu ben miymişim?" diyorum. Sonra bir ara "Bu Gece Kimler Bizimle? Gececiler Buraya..." konusuyla biraz (!) aram bozuldu ama oraya hiç girmeyelim isterseniz. Bu kadar işte, şimdi 2300 civarı iletim, iyi Türkçem, iyi derslerim, iyi bir ailem, bolca LEVEL'ım ile geçinip gidiyorum. LEVEL'dan da serbest yazarlık için 2. bir cevap bekliyorum. Sizden n'aber? (Destan yazdım ha!)

Son Düzenleme: 08/09/2011 21:56 Düzenleyen Opticoniro.
Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
cesurtürk
Private
Gönderiler: 19
Puanlar: 97
graphgraph
Dijital Oyuncu
gerçekten samimi ve güzel şeyler yazmışsın tebrik ederim.

Son Düzenleme: 09/09/2011 04:08 Düzenleyen cesurtürk.
EricC
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 888
Puanlar: 3677
graphgraph
Benim LEVEL'la tanışmam bir inceleme için olmuştu. ' ( Oyunun adı) LEVEL' yazdım LEVEL Online çıktı. Sonra, niye üye olmayayım dedim. Üye oldum. Aynı nick'le devam ediyorum yoluma ben. İlk profil resmimde CoD 2'deki Normandiya Çıkartmasını konu alıyordu. Sonra buraya geldiğimde CoD fanı olarak gelmiştim. Sağolsun üyeler benim şu gözlüklerimi çıkarmamı sağladıda gerçekleri gördüm . ( Not: Gözlük takmıyorum.) Ben de ilk başlarda çok yazım hatası yapıyordum. Aslında ilk başlarda biraz utangaçtım. ( Hep öyleyim aslında. Nereye gitsem hemen ısınamam oraya) Şimdi LEVEL Online'la daha içiçeyim. Benimde 550 mesajımın ( Yoksa daha mı azdı?) 50'si spamdı. Artık bende güzel notlarımla, güzel ve kötü oyunlarımla, ailemle geçiniyorum. Haaa, PS3'ümü unuttum ben yaaa.

Sir Alzermath
Sergeant Major
Gönderiler: 658
Puanlar: 2762
graphgraph
Güzel bir konu açmışsın... Benim LEVEL maceram da eskilere dayanır...

LEVEL maceram 2005 yılının Mayıs ayında başladı. O zaman raflarda LEVEL'ın 105. sayısı vardı. Dergiyi sırf oyunlarla ilgili bilgiler içerdiği için almıştım. Yaşım küçük olmasına rağmen gayet beğenmiştim dergiyi. Ya da o yaşta anladığım kadarını beğenmiştim...
Uzun bir aradan sonra 115. sayısını aldım. Almamın en büyük sebeplerinden birisi kapağında ''Oblivion'' olmasıydı. Yine büyük keyifle okumuştum dergiyi. Hatta o sayıdan sonra derginin takipçisi olmaya karar vermiştim ama, hatırlayamadığım bir nedenden ötürü yine takipçisi olamadım. 123. sayıya kadar veda ettim dergiye...
Seneler sonra ise 139. sayısı ile yakaladım dergiyi. İste bu sayıdan sonra derginin tam anlamıyla bir takipçisi olmuştum. Bu sayıdan sonraki hemen hemen tüm sayıları aldım, okudum. ''Inbox" bölümünde bazıları dergiyi okula götürdüğünü yazıyordu, ben bunu yapmaya kıyamıyordum...
26 Nisan 2010 yılında ise Foruma üye oldum. Hatta Foruma girdiğim ilk hafta başıma gelen trajikomik bir olayı da paylaşayım sizlerle:
Daha yeni üye olmamdan dolayı "Puan Avı" olayını bir türlü çözemiyor, insanlar neden bu olayla bu kadar ilgili bir türlü anlamıyordum. Bir gün Ana Sayfa'da dolaşırken sol köşesinde puanlara rastladım; bir baktım ki 2. sıradayım. Bu olayı kökünden çözmek için Rocko'ya yazmıştım. Zaten bir sürü insan soru soruyordu, Puan Avı ile ilgili sorular da buraya sorulmalıydı. Her neyse, soruyu yazdım. Sonra sen misin bu soruyu yazan; 3-4 tane üye bu soruyu da puan kazanmak için yazdığımı zannetmez mi? Garip garip mesajlar gelmeye başladı bir anda. Neyse ki en sonunda Şefik Ağabey ''Burası Puan Avı bölümü olmadığı için sorunuzu cevaplayamam'' yazdı; ve nokta koyuldu. Sonrasında o yarışma iptal oldu, kimse bir şey kazanamadı. Bu olaya sevinen tek kişi de bendim muhtemelen...

Bu da benim maceramın kısa bir özeti. Ve benim Nick'im de hiç değişmedi.

Son Düzenleme: 09/09/2011 12:53 Düzenleyen Sir Alzermath.
arennu opusaru
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1244
Puanlar: 4975
graphgraph
LEVEL dergisini yaklaşık 9-10 yıldır takip eden biriyim ve hazır sitesi açılmışken üye olayım dedim. Fakat forumla pek fazla ilgilenmedim genelde haberlere bakıp çıkardım, çok uzun bir süre (yaklaşık 7-8 ay) uğrayamadım siteye ve geçen aylarda geri döndüm. Bende ilk nickim ile devam etmekteyim, hatta nickimin hikayesi bile var.
Bir seferinde Tuna abinin posta bölümüne bir kaç soru göndermiştim ve bu sorulardan biri şuydu 'İleride Konami gibi bir şirekette karakter tasarımcı olmak istiyorum, sence hangi bölümü okumam gerek' diye sormuştum.
Tuna abinin yanıtı ise şu oldu 'İlk önce adını Arennu Opusaru (gerçek adım Alen Opsar) olarak değiştirmen gerek ki seni Japon sansınlar' demişti bende nickimi burdan yola çıkarak belirledim. İlk avatarım Naruto animesinden Tobi adlı karakterdi. Belki inanmayacaksınız ama sitede hiç spam yapmadım Şimdilik bu kadar....

NOT:Bahsettiğim sayı NFS:Shift'in kapak olduğu sayıdır, beyaz BMW vardı sanırım üstünde.

Son Düzenleme: 09/09/2011 13:14 Düzenleyen arennu opusaru.
Corona
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
Puanlar: 5036
graphgraph
Ben LEVEL'la 157. Crysis 2 özel sayısı ile tanışmıştım. Hemen de sitesine üye oldum ilk nickim mbayram95'ti (Adım Muhsin Bayam ve 1995 yılında doğdum.) sonra 7-8 ay girmedim siteye ve geri döndüğümde nickimi Corona olarak değiştirdim ve şimdiye kadar aktifim.

PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 774
graphgraph
Ben ilk dergi olarak LEVEL ile tanıştığımda 137'inci sayı idi sanırım şu GTA 4 'ü kapak yaptıkları sayı idi sonradan dergi çok sardı beni ... Ama nedense o zamanlar da derginin kan kaybettiği dönemlerden biri gibiydi çünkü o zamanlar ben LEVEL aldığımda o dergi iyi değil olm derlerdi ama ben dinlemezdim bayağıda sevdim bir süre sonra LEVEL Online'nın çıkçağı yönünde haberler vardı dergide ... Sonra site çıktıktan 4 5 ay sonra üye oldum ... Başlarda forum kurallarına adapte olmakta zorlanıyordum bundan dolayı Adminler (Özelliklede Rocko ) kızardı ... Bende sonra uslu olup forum kurallarına uymaya başladım ...Sonradan herkez beni profil resminde Megan Fox taşıyan (hala taşımaya devam ediyorum ) üye olarak bildi ... ve Sonradan çok arkadaş edindim çoğu üye beni sevdi ... Malesef nefret edenlerimde oldu ve işte bugün de burdayız

Hellony
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 960
Puanlar: 1142
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinekkalesi Konum: Harici Disk Doğum günü: 23/08
Biliyormusunuz,aslinda hatirlamiyorum nasil oldugunu Ama ilk aldıgım sayi ? bak onuda unuttum

Attention Profile Banned !
Crossbow
Sergeant First Class
Gönderiler: 387
Puanlar: 1334
graphgraph
Ben ilk 56. sayı ile başlamıştım bir aralar bıraktım sonra yine başladım. Zaman geçtikçe ya ben büyüdüğüm ya da Level'in hitap ettiği kesim küçüldüğü için dergi sıradan ve çocukça gelmeye başladı ve bıraktım bir dahada başlamayı düşünmüyorum. Online olarak Level ile tanışmam ise Level Online olarak hayata geçmeden sadece Level'in internet sitesi iken oldu o zamanlar forum var mıydı hatırlamıyorum site şekil değiştirince bir forum üyeliği aldım ilk günden beridir de üyeyim öyle pek fazla yazmam zaten mesaj sayımdan da anlaşılır ancak yazılanları okurum. Crossbow benim 3. üyeliğim. Level'i bıraksam da arada bir oyunları buradan takip ediyorum.

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.
Tayyib85
Master Sergeant
Gönderiler: 456
Puanlar: 1366
graphgraph
EricC yazan:
Benim LEVEL'la tanışmam bir inceleme için olmuştu. ' ( Oyunun adı) LEVEL' yazdım LEVEL Online çıktı. Sonra, niye üye olmayayım dedim. Üye oldum. Aynı nick'le devam ediyorum yoluma ben. İlk profil resmimde CoD 2'deki Normandiya Çıkartmasını konu alıyordu. Sonra buraya geldiğimde CoD fanı olarak gelmiştim. Sağolsun üyeler benim şu gözlüklerimi çıkarmamı sağladıda gerçekleri gördüm . ( Not: Gözlük takmıyorum.) Ben de ilk başlarda çok yazım hatası yapıyordum. Aslında ilk başlarda biraz utangaçtım. ( Hep öyleyim aslında. Nereye gitsem hemen ısınamam oraya) Şimdi LEVEL Online'la daha içiçeyim. Benimde 550 mesajımın ( Yoksa daha mı azdı?) 50'si spamdı. Artık bende güzel notlarımla, güzel ve kötü oyunlarımla, ailemle geçiniyorum. Haaa, PS3'ümü unuttum ben yaaa.
Ne zaman Ps3 aldın????????????????

Ben Level'le şöyle tanıştım.Ben bi gün google 'a Xbox 360 Vs. Ps3 yazmıştım sonra Level çıktı bende üye oldum yazı yazmak için,Yazdım elbette sonra geçti boyle zaman ve sık girdiğim sitelerde başta sayılır artık.O zmn Ps3 almayı dusnuoyrdum ama vazgeçtim hatta Bf3 ü bile bilmiyodum ben .Battlefield hayranlığını bu sene kaptım şimdi hayatım artık battlefield,Crysis,COd gibi oyunları oynuyorum.(korsancıydım ama korsancılıktan vazgeçtim).
Allah Bana ve butun müminlerine Dünya'da ve Ahirette güzellikler ihsan etsin,Butun günahlarını affetsin,Nasiblerini cennet eylesin(Amin)

Üste gitSayfa: 123
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye