Mason330 yazan:
Corona yazan:
YUNUS EMRE yazan:
Yaklaşıkolarak 6-7 aydır Level Foruma pek fazla uğramıyorum ki,malesef 6 aydır Ps3'den uzağım ve hala devam ediyor bu uzaklık.Uncharted 3'ü bile oynuyamayacağım o derece.
Doğal Olarak Çoğu unutmuştur ki çoğu yeni gibi.Felix,Numan,Callum felanda banlanmış.
Eskiden kimler kaldı? Tüh ya gerçekten üzüldüm.Eski üyeler gitmiş hep.
Bi Undercover,Corona ve Kopur kalmış galiba.
Kötü olmuş gerçekten.
Merhaba Yunus Emre. Tekrardan hoşgeldin
Hayırdır? Neden PS3'ten uzaksın?
listen(Numan) hakkında bilgim yok ama felix, başka bir derginin reklamını yaptığı ve Şefik abiye saygısızlık yaptığı için uzaklaştırıldı.
Opticoniro(Ahmet) ve Lord of Darkness(Tolga) halen burdalar ama pek uğramıyorlar artık. Biz de burada forumu canlı tutmaya çalışıyoruz 
yunus emre hoşgeldin ve corona nın sorduğu soruları bende soruyorum ps 3 ten neden uzaktın ve NERELERDEYDİN?
İstanbul'a taşındık ama Annem sağolsun Ps3 hala Ankara'da.İzin vermiyor.Yani aramızda 453 Km var.

Uncharted 3 çıktı,Mw3 çıktı ben oynuyamıycam ya.
Forum kan ağlıyor gerçekten.Game Koliq (Opticoniro) bile uğramıyorsa bize laf düşmez.

Hayali bile Level'da çalışmaktı.
Felix'in banlanmansına gelirsek,bu forumdaki yöneticiler saçma sapan sebebler yüzünden banlanıyor.Felix büyük İhtimal Dergi'nin Reklamlarının çokluğu ve yazı sayısının az olup,resimleri eleştirmiştir.(Eleştirmek kural dışı birşey olamaz olmamalıdır.Eleştiriye açık olmak lazım ki bazı hataları düzeltebilelim ve tekrarlamayalım) ve diğer dergiyi örnek göstermiştir tahminimce çünkü bende böyle düşünüyorum.
Bide Şefik Abi'ye saygısızlık yapmış konusuna gelirsek kişisel bir tartışma asla ban sebebi olamaz.Saçmalıktır.Admin bir üyeyle tartışınca üye banlanırsa tamamen haksızlık olur ve kişisel bir durumdur.Haa Ağır bir küfür ettiyse bilemiycem.
Yani demek İstediğim Bu forum böyle devam ederse üye kaybedecek.Ben 1,5 sene kesintisiz bu forumdaydım.Ama Haziran'dan bu yana çok nadir uğruyorum.Sıkmaya başladı çünkü.Yöneticilerin bir çözüm bulması lazım.

Bide böyle önüne geleni banlarlarsa kendileri kaybeder.Forumdaki sadık üye sayısı düşer ki onlar çoğu zaman hep Online kalıyorlardı forumda ve gayet iyi üyelerdi.İnşallah eleştirdim diye bende banlanmam.
Hatam varsa düzletin.
Neyse bu arada sağolun arkadaşlar.Unutmuşlardır büyük ihtimal diyordum.
@Crossbow Helvam güzelmiydi bari sevdin mi?