Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Puan Avı'nda puanlar neden silindi?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: Puan Avı'nda puanlar neden silindi?
memo1990
Corporal
Gönderiler: 114
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Puan Avı'nda puanlar neden silindi? 2 Yıl, 2 Ay önce  
Afedersiniz ama puan avında puanlar neden silindi her hangi bir kural ihlalide yapmadım Şefik abi bi açıklama yapabilirmisin ? ??

Son Düzenleme: 01/03/2010 19:25 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Odamın Hayaletisin Sessizligine Aşıgım...
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
gorkemder
Staff Sergeant
Gönderiler: 273
graphgraph
Cinsiyet: Bay faderyan@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 25/04
Puan avının bu turu bitti...

Son Düzenleme: 01/03/2010 19:24 Düzenleyen Rocko.Sebep: Başlık
Zaman Çarkı döner,çağlar gelip geçer
Olmuş olan,olmakta olan ve olacak olan
Her an gölgenin altında ezilebilir
Bırakın Ejder yine zamanın rüzgarlarına binsin
Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2244
Puanlar: 3553
graphgraph
Turun bitmesiyle birlikte dönüşü olmayan davetiyelerden ve pasif hesap referanslarından gelen puanlar silinmiştir.

Destination
Command Sergeant Major
Gönderiler: 803
graphgraph
Dönüşü olmayan davetiye nasıl oluyor şefik abi ? Biraz açar mısın ? Puanların silinmemesi için. Tüm davet ettiklerimizin üye olması mı gerekiyor ? Üye olmazlarsa olmuyor öyle mi ?

memo1990
Corporal
graphgraph
iyide onları davet ettigimiz zaman puan gelecegi yazıyo acıklamada onların aktif olması istenmiyodu bende referans linkini sosyal paylasım aglarımda yayınladım ve bircok arkadasım üye oldugunu soyledi ama sürekli aktif olacaklarını bilmiyordum bilseydim sürekli aktif olmalarını isterdim ayrıca üye olduktan sonra siteye giris yapmalarının bize bi faydası yokki nasıl olucak bu is diger yarısmalarda üye daveti yapmamak en mantıklısı olucak galiba ? bide davet ettigimiz arkadaslarımızı üye listesinden sildirme imkanımız varmı? dier yarısmada davet göndermek istiyorum sonucta onları davet ettigim icin gelmesi gereken puanlarım gelmedi bununda bana bi yararı yok dier yarısmada arkadaslarımı aktif üye yapmak istiyorum bu mümkünmü ???

Rocko
LEVEL
graphgraph
memo1990 yazan:
iyide onları davet ettigimiz zaman puan gelecegi yazıyo acıklamada onların aktif olması istenmiyodu bende referans linkini sosyal paylasım aglarımda yayınladım ve bircok arkadasım üye oldugunu soyledi ama sürekli aktif olacaklarını bilmiyordum bilseydim sürekli aktif olmalarını isterdim ayrıca üye olduktan sonra siteye giris yapmalarının bize bi faydası yokki nasıl olucak bu is diger yarısmalarda üye daveti yapmamak en mantıklısı olucak galiba ? bide davet ettigimiz arkadaslarımızı üye listesinden sildirme imkanımız varmı? dier yarısmada davet göndermek istiyorum sonucta onları davet ettigim icin gelmesi gereken puanlarım gelmedi bununda bana bi yararı yok dier yarısmada arkadaslarımı aktif üye yapmak istiyorum bu mümkünmü ???Pasif hesaptan kasıt, sadece üye olunması için yaratılan hesaplardır. Eğer bunun ayrımını yapmazsak, sahte hesaplar yaratarak 100'lerce puan kazanılabilir ki bunu dikkatle takip ediyoruz.

Öte yandan üye yaptığınız kişilerin LEVEL Online'ı ziyaret etmesi tabii ki size puan kazandırıyor. Sizin davetiyeniz aracılığıyla siteye olan bir üyenin elde edeceği puanların %10'u direkt olarak size de yansımakta.

Eğer davetiye yollamanıza rağmen üye olmayan arkadaşlarınız varsa onları tekrar davet ederek üye yapabilirsiniz üye olanlarıysa tekrar davet etmeniz gerek yok.

memo1990
Corporal
graphgraph
iyide abi onları ıp lerinden takip edebilirsiniz yhani sonucta üye yaptıgım kişilerin hepsi gercek kişilikler aralarında sahte üyelik hiç yok yhani ben onları davet ediyorum ve bu sitenin üyesi oluyolar ve onlarıda bu puan avı yarısması hakkında bilgilendirdim coguda 6. ayagı bekliyordu:S ayrıca ceza listesinde pasif hesaplar üzerinden hile yapanları görebiliyosunuz sanırsam örneğin listeye baktıgımda 1 tane üye gözüme carptı

Üye: Alves
Sebep: Hile (Pasif hesaplar üzerinden referens puanı)
Ceza: 590
Not: Tekrarı durumunda diskalifiye edilecektir.

yhani bu üye anladıgım kadarıyla sahte hesaplar acmıs ve bunları siteye üye yapmıs peki biz bole bişey yapmadıgımız halde neden silindi ? sonucta davet ettiklerimiz kendi arkadaslarımızdı ama bunların hic biri sahte üyelik deildi

memo1990
Corporal
graphgraph
yönetimden cevap bekliyorum lütfen ???

memo1990
Corporal
graphgraph
yönetimden cevap bekliyorum !!!!!!!!!!!

Rocko
LEVEL
graphgraph
Gerekli açıklama yapılmıştır.

Üste gitSayfa: 12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye