Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Ertuğrul Süngü
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...15161718192021...109
BAŞLIK: Ertuğrul Süngü
Rhonin
Soldier
Gönderiler: 5
Puanlar: 252
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Ertuğrul Süngü 2 Yıl, 4 Ay önce  
Miyazaki yazan:
Rhonin yazan:
Ertuğrul abi, bu mesajı yazarken zamanım kısıtlı olduğu için önceden yazılmış çoğu yazıyı okuyamadım. Sakıncası yoksa senden bir öneri almak istiyorum. Önceki sayfalarda bir çok kitap adı geçti yalnız hangisini alıp okumam gerektiği konusunda bir türlü kesin bir fikre sahip olamadım. Henüz fazla fantastik kitap okuma fırsatım olmadı, daha yeniyim ama Warcraft serisi beni çok etkiledi. Özellikle ilk kitabı olan ejderhanın günü'nü elimden düşüremedim. Bana bu kitabın benzeri bir kitap önerebilir misin?
Bu arada önereceğin kitap bir seri ise ilk kitabının tam adını yazarsan sevinirim.
Teşekkürler...

Eğer tek bir karkter üzerine yoğunlaşılmış bir seri isterim dersen; Unutulmuş Diyarlar serisinin Anayurt kitabını, yok ben bir gurubun içerisindeki bir hikayeyi okumak isterim dersen; Ejderha Mızrağı serisinin Güz Alacakaranlığının Ejderhaları kitabı derim. Fakat dersen ki ben daha derin bir Fantastik kitap istiyorum o zaman al sana; Yüzüklerin Efendisi...

Teşekkürler kaç aydır hangi kitabı alacağıma bir türlü karar veremiyordum. Unutulmuş diyarlar'a başlayacam en kısa zamanda. Kolay gelsin...
Bu arada D&R'ın sitesine baktım orada bulamadım bu dediğiniz kitabı. Anadolu yakasında bu kitabı bulabileceğim bir yer var mı acaba?

Son Düzenleme: 16/01/2010 11:18 Düzenleyen Rhonin.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Miyazaki
LEVEL
Gönderiler: 500
Puanlar: 10
graphgraph
Rhonin yazan:
Miyazaki yazan:
Rhonin yazan:
Ertuğrul abi, bu mesajı yazarken zamanım kısıtlı olduğu için önceden yazılmış çoğu yazıyı okuyamadım. Sakıncası yoksa senden bir öneri almak istiyorum. Önceki sayfalarda bir çok kitap adı geçti yalnız hangisini alıp okumam gerektiği konusunda bir türlü kesin bir fikre sahip olamadım. Henüz fazla fantastik kitap okuma fırsatım olmadı, daha yeniyim ama Warcraft serisi beni çok etkiledi. Özellikle ilk kitabı olan ejderhanın günü'nü elimden düşüremedim. Bana bu kitabın benzeri bir kitap önerebilir misin?
Bu arada önereceğin kitap bir seri ise ilk kitabının tam adını yazarsan sevinirim.
Teşekkürler...

Eğer tek bir karkter üzerine yoğunlaşılmış bir seri isterim dersen; Unutulmuş Diyarlar serisinin Anayurt kitabını, yok ben bir gurubun içerisindeki bir hikayeyi okumak isterim dersen; Ejderha Mızrağı serisinin Güz Alacakaranlığının Ejderhaları kitabı derim. Fakat dersen ki ben daha derin bir Fantastik kitap istiyorum o zaman al sana; Yüzüklerin Efendisi...

Teşekkürler kaç aydır hangi kitabı alacağıma bir türlü karar veremiyordum. Unutulmuş diyarlar'a başlayacam en kısa zamanda. Kolay gelsin...
Bu arada D&R'ın sitesine baktım orada bulamadım bu dediğiniz kitabı. Anadolu yakasında bu kitabı bulabileceğim bir yer var mı acaba?

Nezih kitapevi'nde olabilir. Olmadı o cadde boyunca yürü. Akmarlardan Balıkçılara doğru. Kesin bir dükkanda bulacaksındır.

Rhonin
Soldier
graphgraph
eee burası sessizleşmiş. Nasılsın ertuğrul abi görüşmeyeli

Final_Fantasy
First Sergeant
Gönderiler: 599
Puanlar: 35
graphgraph
Killer_B@windowslive.com Konum: Sri Lanka
Adamcağızı biraz rahat bırakalım canım o da insan!

HAIL AND KILL
Rhonin
Soldier
graphgraph
Tamam bir şey demedim,sakin.

oceanic
Sergeant Major
Gönderiler: 650
graphgraph
Ertugrul abi ben FRP kitaplarini cok seviyorum.Ejderhanin Gunu'nu 3 kez okudum diyebilirim.Ama Ejderha mizragi,Unutulmus diyarlar... daha okumadim,acaba ilk hangi seriyi okumaliyim.

İmza ne?
mtilhan
Sergeant First Class
Gönderiler: 324
Puanlar: 73
graphgraph
Cinsiyet: Bay Blogum :) Konum: in the Collesium Doğum günü: 15/11
oceanic yazan:
Ertugrul abi ben FRP kitaplarini cok seviyorum.Ejderhanin Gunu'nu 3 kez okudum diyebilirim.Ama Ejderha mizragi,Unutulmus diyarlar... daha okumadim,acaba ilk hangi seriyi okumaliyim.

Bir iki mesaj önce Ertuğrul abi demişti:
"Eğer tek bir karkter üzerine yoğunlaşılmış bir seri isterim dersen; Unutulmuş Diyarlar serisinin Anayurt kitabını, yok ben bir gurubun içerisindeki bir hikayeyi okumak isterim dersen; Ejderha Mızrağı serisinin Güz Alacakaranlığının Ejderhaları kitabı derim. Fakat dersen ki ben daha derin bir Fantastik kitap istiyorum o zaman al sana; Yüzüklerin Efendisi..."

@Ertuğrul abi sen benim sorumu cevaplamadın ?

mtilhan yazan:
İkizler serisi raistlinin çocukluğundan başlayıp büyücülük eğitimini anlatan seri miydi? (bir kitabında saçının beyazlamasını anlatıyordu)

Karışık okumamın sebebi abı şu:
Bursa Şehir Kütüphanesinde sadece Güz Alacakaranlığı var.
Arkadaşımda da Sonuncu Şef ve Eş Ruhlar var. Haliyle "elime ne geçerse" okumaya çalıştım
O zaman ben Ejderha Mızrağı Destanını sipariş ediyorum. 2 hafta onunla idare ederim sonra ruhdöveni,silah kardeşliği,emefsaneleri sipariş ederim en son da yaz alevi ve kaos savaşı serisini sonra tanışmaları da okurum.
Peki biraz erken soruyorum soruyu ama, bu bahsettiğim 18 kitabı okuyunca:
EMD 3
RD 1
SK 1
EME 3
YAE 1
KSS 5
TS 4
= 18 Kitap

Bu 18 kitabı okuyunca yan serilerden birini mi okumamı önerirsin yoksa Ravenloft mu yoksa Drizzt'in olduğu seriyi mi? (direk karakter ismi verdim çünkü serinin adını bilmiyorum ama çok geçtiği için konuda meraklandım )

Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi....

Romeo ve Juliet - Sheakspeare
Miyazaki
LEVEL
graphgraph
mtilhan yazan:
oceanic yazan:

Bir iki mesaj önce Ertuğrul abi demişti:
"Eğer tek bir karkter üzerine yoğunlaşılmış bir seri isterim dersen; Unutulmuş Diyarlar serisinin Anayurt kitabını, yok ben bir gurubun içerisindeki bir hikayeyi okumak isterim dersen; Ejderha Mızrağı serisinin Güz Alacakaranlığının Ejderhaları kitabı derim. Fakat dersen ki ben daha derin bir Fantastik kitap istiyorum o zaman al sana; Yüzüklerin Efendisi..."

@Ertuğrul abi sen benim sorumu cevaplamadın ?

mtilhan yazan:
İkizler serisi raistlinin çocukluğundan başlayıp büyücülük eğitimini anlatan seri miydi? (bir kitabında saçının beyazlamasını anlatıyordu)

Karışık okumamın sebebi abı şu:
Bursa Şehir Kütüphanesinde sadece Güz Alacakaranlığı var.
Arkadaşımda da Sonuncu Şef ve Eş Ruhlar var. Haliyle "elime ne geçerse" okumaya çalıştım
O zaman ben Ejderha Mızrağı Destanını sipariş ediyorum. 2 hafta onunla idare ederim sonra ruhdöveni,silah kardeşliği,emefsaneleri sipariş ederim en son da yaz alevi ve kaos savaşı serisini sonra tanışmaları da okurum.
Peki biraz erken soruyorum soruyu ama, bu bahsettiğim 18 kitabı okuyunca:
EMD 3
RD 1
SK 1
EME 3
YAE 1
KSS 5
TS 4
= 18 Kitap

Bu 18 kitabı okuyunca yan serilerden birini mi okumamı önerirsin yoksa Ravenloft mu yoksa Drizzt'in olduğu seriyi mi? (direk karakter ismi verdim çünkü serinin adını bilmiyorum ama çok geçtiği için konuda meraklandım )

Gözümden kaçmış sanıyorum. Bence Ravenlof'a geç. Benzeri hikayelerden sıkılma. Birazcık çeşit olsun.

Miyazaki
LEVEL
graphgraph
Buradayım arkadaşlar. İyilik sağlık. İşlerle boğuşuyoruz. Rahatsız edin yahu. İnsan özlüyor (:

Final_Fantasy
First Sergeant
Gönderiler: 599
graphgraph
Killer_B@windowslive.com Konum: Sri Lanka
Ehe sen bilirsin o zaman Ertuğrul Abi. (:
soruma cevap vermemişsin de ben yine sorayım
Ankara'da Frp ile ilgili bir yer var mıdır? Yoksa Tuna abi'ye soracağım

HAIL AND KILL
Üste gitSayfa: 1...15161718192021...109
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye