oceanic yazan:
Ertugrul abi ben FRP kitaplarini cok seviyorum.Ejderhanin Gunu'nu 3 kez okudum diyebilirim.Ama Ejderha mizragi,Unutulmus diyarlar... daha okumadim,acaba ilk hangi seriyi okumaliyim.
Bir iki mesaj önce Ertuğrul abi demişti:
"Eğer tek bir karkter üzerine yoğunlaşılmış bir seri isterim dersen; Unutulmuş Diyarlar serisinin Anayurt kitabını, yok ben bir gurubun içerisindeki bir hikayeyi okumak isterim dersen; Ejderha Mızrağı serisinin Güz Alacakaranlığının Ejderhaları kitabı derim. Fakat dersen ki ben daha derin bir Fantastik kitap istiyorum o zaman al sana; Yüzüklerin Efendisi..."
@Ertuğrul abi sen benim sorumu cevaplamadın ?
mtilhan yazan:
İkizler serisi raistlinin çocukluğundan başlayıp büyücülük eğitimini anlatan seri miydi? (bir kitabında saçının beyazlamasını anlatıyordu)
Karışık okumamın sebebi abı şu:
Bursa Şehir Kütüphanesinde sadece Güz Alacakaranlığı var.
Arkadaşımda da Sonuncu Şef ve Eş Ruhlar var. Haliyle "elime ne geçerse" okumaya çalıştım 
O zaman ben Ejderha Mızrağı Destanını sipariş ediyorum. 2 hafta onunla idare ederim sonra ruhdöveni,silah kardeşliği,emefsaneleri sipariş ederim en son da yaz alevi ve kaos savaşı serisini sonra tanışmaları da okurum.
Peki biraz erken soruyorum soruyu ama, bu bahsettiğim 18 kitabı okuyunca:
EMD 3
RD 1
SK 1
EME 3
YAE 1
KSS 5
TS 4
= 18 Kitap
Bu 18 kitabı okuyunca yan serilerden birini mi okumamı önerirsin yoksa Ravenloft mu yoksa Drizzt'in olduğu seriyi mi? (direk karakter ismi verdim çünkü serinin adını bilmiyorum
ama çok geçtiği için konuda meraklandım
)