Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Ertuğrul Süngü
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...91929394959697...109
BAŞLIK: Ertuğrul Süngü
txiki
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 962
Puanlar: 266
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Ertuğrul Süngü 1 Yıl, 3 Ay önce  
Miyazaki yazan:
txiki yazan:
Selam Ertuğrul abi, Monkey Island, Grim Fandango ve Full Throttle arasında hangisini tercih edersin ?

Öyle bir seçim yok, olmamalı da! Hepsi oynanmalı, ayrı ayrı sevilmeli, nesquik ile beslenmeli!

Bu listeye Day of the Tentacle eklenirse yine galip çıkmaz, değil mi ?

I love the smell of napalm.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Miyazaki
LEVEL
Gönderiler: 500
Puanlar: 10
graphgraph
keremcc yazan:
Müjdemi isterim Ertuğrul Abi,dün itibariyle Zaman Çarkı'nın 4. kitabının 1. ve 2. cilti geldi.

Yupiiiii!

Miyazaki
LEVEL
graphgraph
DoRioN yazan:
mtilhan yazan:
Çok fazla anime ve manga ile ilgilenmeye başladım galiba hedeflerimden biri de Otakuluk oldu

Ne diye aramam gerektiğini bilmiyorum ki Anime oyunları diye arayınca zaten hep animelerin oyunları çıkıyor bense bir nevi bu Nostale oyunu gibi ama online olmayan oyun arıyorum. Fakat henüz bulabilmiş değilim Bari biraz ipucu versen veya arama kriteri versen bana

Yosh listeyi hazırlıyorum o zaman o sıralama da teşekkürler Fuara Laika yayıncılıkta geldiğinden bayağı ucuza alabiliyorum

Hmm, iyi şu elimdeki kitapları okuyum "Ne okudum" başlığı altında göndereceğim sana

Narutonun oyunları var ultimate ninja storm falan ama belli bir hikaye yok galiba.

Hemen güzel tavsiyeler gelmiş işte! Daha ne! ((:

Miyazaki
LEVEL
graphgraph
txiki yazan:
Miyazaki yazan:
txiki yazan:
Selam Ertuğrul abi, Monkey Island, Grim Fandango ve Full Throttle arasında hangisini tercih edersin ?

Öyle bir seçim yok, olmamalı da! Hepsi oynanmalı, ayrı ayrı sevilmeli, nesquik ile beslenmeli!

Bu listeye Day of the Tentacle eklenirse yine galip çıkmaz, değil mi ?

Duymamış olayım!

abc
Private First Class
Gönderiler: 54
Puanlar: 37
graphgraph
Selemlar Ertuğrul Abi.Jean-Christophe Grangé'ın her hangi bir kitabını okudun mu?Okuduysan beğendin mi?Veya bir arkadaşın sana hiç övdü mü bu yazarı?

mtilhan
Sergeant First Class
Gönderiler: 324
Puanlar: 73
graphgraph
Cinsiyet: Bay Blogum :) Konum: in the Collesium Doğum günü: 15/11
PC'ye lazım ama bana Naruto'nun tüm PC oyunları diğer One Piece oyunları gibi (PC) hiç konu içermiyor. Sırf Street Fighter oynarmışcasına...

Ayrıca anime oyunundan çok anime çizimli oyun lazım bana Yani mesela Nostale anime çizimli bir oyun ama animelerle alakası yok. Bunun gibi. Fakat hem PC'ye hem anime çizimli hem de Online olmayan oyun bulamadım

Dip Not: An itibariyle Kaichou Wa Maid-Sama'yı da bitirmiş bulunmaktayım ve bu 25 bölümlük animeye 8,9/10 veriyorum. Çok zevk aldım açıkçası romantik/komedi olarak. Eğer ikinci sezonu çıkarsa - Shoujo olduğundan biraz zor, çünkü Shoujol mangaları ayda bir çıkıyor haliyle animeleri de az oluyor.- bu puanımı 9,3'e çıkartırım çünkü anime tam en tatlı ve devamını gelmesini istediğim yer de bitti Romantik ve bol bol komedi seven kişilere önerilir zaten topu topu 25 bölüm

Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi....

Romeo ve Juliet - Sheakspeare
Miyazaki
LEVEL
graphgraph
abc yazan:
Selemlar Ertuğrul Abi.Jean-Christophe Grangé'ın her hangi bir kitabını okudun mu?Okuduysan beğendin mi?Veya bir arkadaşın sana hiç övdü mü bu yazarı?

Okumaz olur muyum yahu... Kızıl Nehirler ve Kurtlar İmparatorluğunu severim. Yazar hakkında pek bir şey diyemem ama eserleri hiç de fena sayılmaz. Özellikle Kızıl Nehirler hayli başarılı bir eserdi. Yani okuyacaksan, bir şey kaybetmezsin (:

Miyazaki
LEVEL
graphgraph
mtilhan yazan:
PC'ye lazım ama bana Naruto'nun tüm PC oyunları diğer One Piece oyunları gibi (PC) hiç konu içermiyor. Sırf Street Fighter oynarmışcasına...

Ayrıca anime oyunundan çok anime çizimli oyun lazım bana Yani mesela Nostale anime çizimli bir oyun ama animelerle alakası yok. Bunun gibi. Fakat hem PC'ye hem anime çizimli hem de Online olmayan oyun bulamadım

Dip Not: An itibariyle Kaichou Wa Maid-Sama'yı da bitirmiş bulunmaktayım ve bu 25 bölümlük animeye 8,9/10 veriyorum. Çok zevk aldım açıkçası romantik/komedi olarak. Eğer ikinci sezonu çıkarsa - Shoujo olduğundan biraz zor, çünkü Shoujol mangaları ayda bir çıkıyor haliyle animeleri de az oluyor.- bu puanımı 9,3'e çıkartırım çünkü anime tam en tatlı ve devamını gelmesini istediğim yer de bitti Romantik ve bol bol komedi seven kişilere önerilir zaten topu topu 25 bölüm

Ben sanmıştım ki online bir oyun arıyorsun; ondan çok fazla sayıdalar demiştim. O zaman bir sinerji oluşturup sana oyun bulalım...

Vallahi ben bu aralar WarHammer merkezli bir hayat yaşadığım için; anime izleme etkinliklerimi etrafımdaki insanlar üzerinden yapıyorum. (:

keremcc
Colonel
Gönderiler: 2477
Puanlar: 0
graphgraph
Cinsiyet: Bay keremcamur1998@hotmail.com(Ne oldu mesaj falan mı Konum: Benim Yaşadığım yerden  Sana Ne!!??
Ertuğrul Abi,Looking For Group'u okuyor musun?Okuyorsan ne düşünüyorsun?

Ayrıca Warhammer 40.000'in kitapları hakkında ne düşünüyorsun?Tüyap'tan bir tane almıştım,bir tanede Gerekli Şeyler'den aldım.Benim gayet hoşuma gitti ikiside.Ama Ultramarine ve Salamander'larla ilgili daha çok kitap yazılsın istiyorum açıkçası.^^

Shine on
Embrace and deny me
Turn on,wheel of time
Shine on
You've burnt me,now guide me
Weave on,wheel of time
Miyazaki
LEVEL
graphgraph
keremcc yazan:
Ertuğrul Abi,Looking For Group'u okuyor musun?Okuyorsan ne düşünüyorsun?

Ayrıca Warhammer 40.000'in kitapları hakkında ne düşünüyorsun?Tüyap'tan bir tane almıştım,bir tanede Gerekli Şeyler'den aldım.Benim gayet hoşuma gitti ikiside.Ama Ultramarine ve Salamander'larla ilgili daha çok kitap yazılsın istiyorum açıkçası.^^

LFG okumuyorum...

40K kitaplarıysa garip bir şekilde harikalar. Zaten harika bir evrene sahip 40K ve yazarlar bu durumu harika kullanmış. Benden sana tavsiye; bütün Omnibus serilerini oku.

Üste gitSayfa: 1...91929394959697...109
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye