PC-ForEver yazan:
Tuna Abi Yav şu Metal Konserindeki Resmin Tam komedi yav
Birde sana birkaç sorum olcak
1- Prototype devamı çıkabilirmi ?
2- Red Dead Redemption'nun Pc gelme ihtimali ne kadar ???
3- Sence Mafia 2 Pc'ye almalımıyım pc nasıl olsa kaldırıyor(mesela siz GTA : Episodes From Liberty City çok övmüştünüz ve bende hakkaten beğendim mafia 2 de de memnun kalırmıyım )
4- DarkSiders Pc geliyormuş doğrumu
O fotoğrafı benden habersiz koydular bir de ya! Neyse...
1- Prototype'ın devamı çıkabilir bence.
2- RDR'ı PC'ye uyarlayacaklarını çok sanmıyorum. GTAIV kadar büyük bir oyun değil sonuçta..
3- Mafia 2'yi alabiliyorsan bir konsola al ama konsolun yoksa mecbur PC'de oynayacaksın. Grafikler biraz kasabiliyor bilgisayarı o yüzden iyi bir ekran kartı lazım. Oyundan memnun kalırsın diye düşünüyorum. Ben de henüz oyunun tam versiyonunu oynamadım ama gördüklerim bana oyunun gayet iyi olduğunun sinyalini verdi.
4- Darksiders geliyor evet. Az kaldı.
saksak_55 yazan:
Selam Tuna abi,
Senin Psn hesabın var mı?
Birde ps3te onlineda yorulmadan oynayacağım bir oyun arıyorum önerin var mı?
Birde mafia 2 heyecanlanmaya değer bir oyun mu?
PSN hesabım var da orada hiç online oyun oynamadığım için PSN hesabımın adını bile unuttum. Xbox'ta takılıyorum daha çok.
Mafia 2 gayet iyi; sana bunun cevabını mail'la da yolladım
gamemonster957 yazan:
kusura bakma tuna abi flood yapıyorum ama sana sorduktan sonra buldum anti-gravity tuşuylaymış
özürdiliyorum.
Kendi kendine çözmüşsün, ne güzel

Tatilde olduğum için beni beklememen isabet olmuş; daha yeni döndüm.
OrioNBingoL yazan:
Merhabalar Tuna abicim ablam vasıtasıyla Amerikadan Xbox 360 arcade aldım. amma velakin bu voltaj sorunu beni biraz endişelendiriyor amerikadaki ürünler 110 volt a göre üretilmekte fakat bildiğin gibi türkiyede bu 220 bu sıkıntı için netten voltaj düşürücü die bir alet önerdiler ama o nedir nerden alınır bilmiyorm bu nedenle sana başvurmak istedim.
Bu konuyla ilgili nasıl bir çözüm üretebilirim yardım edersen sevinirim
Benim de zamanında Dreamcast'im Amerika'dan gelmişti; onda da aynı sorun vardı. Bunu çözmek için bir çevirici alıyorsun. Elektrikçilerde oluyor bu. Diyeceksin ki 110 voltu 220'ye çeviren adaptör istiyorum; onlar sana yardımcı olur. Sakın direkt elektriğe takma şu an Xbox'ı, yanar gider. Bu olayın tek kötü tarafı ekstradan bir tane daha adaptör bağlayacaksın alete, bir tanesi yetmiyormuş gibi...