Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Tuna Şentuna
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...23242526272829...39
BAŞLIK: Tuna Şentuna
**
By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
Tuna Şentuna 1 Yıl, 10 Ay önce  
Tabi canım.Tuna Abi'nin de bir yerde tatile ve dinlenmeye ihtiyacı var.Bizim sayemizde olmuyor.

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 774
graphgraph
Tuna Şentuna 1 Yıl, 9 Ay önce  
Tuna Abi Yav şu Metal Konserindeki Resmin Tam komedi yav

Birde sana birkaç sorum olcak

1- Prototype devamı çıkabilirmi ?
2- Red Dead Redemption'nun Pc gelme ihtimali ne kadar ???
3- Sence Mafia 2 Pc'ye almalımıyım pc nasıl olsa kaldırıyor(mesela siz GTA : Episodes From Liberty City çok övmüştünüz ve bende hakkaten beğendim mafia 2 de de memnun kalırmıyım )
4- DarkSiders Pc geliyormuş doğrumu

Son Düzenleme: 04/08/2010 09:43 Düzenleyen PC-ForEver.
saksak_55
Private First Class
Gönderiler: 35
Puanlar: 190
graphgraph
Selam Tuna abi,

Senin Psn hesabın var mı?

Birde ps3te onlineda yorulmadan oynayacağım bir oyun arıyorum önerin var mı?

Birde mafia 2 heyecanlanmaya değer bir oyun mu?

By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
Puanlar: 10
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
Ben sana çok kısa ve öz söyliyeceğim ustam.Mafia II gerçekten de herşeye değer bir oyun.

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
saksak_55
Private First Class
Gönderiler: 35
Puanlar: 190
graphgraph
By Lyric yazan:
Ben sana çok kısa ve öz söyliyeceğim ustam.Mafia II gerçekten de herşeye değer bir oyun.

O konuda haklısın zaten duyurulduğundan beri 4 gözle bekliyorum ancak hani olası bir hayal kırıklığı falan olursa diye sorayım dedim

gamemonster957
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1235
Puanlar: 0
graphgraph
Tuna abi merhaba sana bir sorum olacak sen singularity nin 3 sonunuda gördüğünü söyledin ben daha ortalardayım sanırım bir yerde takıldım objeyi hareket ettiremiyorum hani böyle yerde bir delik var deliğin üstünde böyle ilgin atom bombası gibi birşey tıkamış deliği anladığım kadarıyla onu üsttekine takıp aşağı inicem ama hareket ettiremiyorum umarım anlatabilmişimdir nasıl geçeceğim konusunda yardım olurmusun lütfen.Bu bölümden bahsediyorum

gamemonster957
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1235
graphgraph
kusura bakma tuna abi flood yapıyorum ama sana sorduktan sonra buldum anti-gravity tuşuylaymış özürdiliyorum.

OrioNBingoL
Corporal
Gönderiler: 131
Puanlar: 11
graphgraph
Merhabalar Tuna abicim ablam vasıtasıyla Amerikadan Xbox 360 arcade aldım. amma velakin bu voltaj sorunu beni biraz endişelendiriyor amerikadaki ürünler 110 volt a göre üretilmekte fakat bildiğin gibi türkiyede bu 220 bu sıkıntı için netten voltaj düşürücü die bir alet önerdiler ama o nedir nerden alınır bilmiyorm bu nedenle sana başvurmak istedim.

Bu konuyla ilgili nasıl bir çözüm üretebilirim yardım edersen sevinirim

Apeiron
LEVEL
Gönderiler: 70
Puanlar: 11
graphgraph
PC-ForEver yazan:
Tuna Abi Yav şu Metal Konserindeki Resmin Tam komedi yav

Birde sana birkaç sorum olcak

1- Prototype devamı çıkabilirmi ?
2- Red Dead Redemption'nun Pc gelme ihtimali ne kadar ???
3- Sence Mafia 2 Pc'ye almalımıyım pc nasıl olsa kaldırıyor(mesela siz GTA : Episodes From Liberty City çok övmüştünüz ve bende hakkaten beğendim mafia 2 de de memnun kalırmıyım )
4- DarkSiders Pc geliyormuş doğrumu

O fotoğrafı benden habersiz koydular bir de ya! Neyse...

1- Prototype'ın devamı çıkabilir bence.
2- RDR'ı PC'ye uyarlayacaklarını çok sanmıyorum. GTAIV kadar büyük bir oyun değil sonuçta..
3- Mafia 2'yi alabiliyorsan bir konsola al ama konsolun yoksa mecbur PC'de oynayacaksın. Grafikler biraz kasabiliyor bilgisayarı o yüzden iyi bir ekran kartı lazım. Oyundan memnun kalırsın diye düşünüyorum. Ben de henüz oyunun tam versiyonunu oynamadım ama gördüklerim bana oyunun gayet iyi olduğunun sinyalini verdi.
4- Darksiders geliyor evet. Az kaldı.

saksak_55 yazan:
Selam Tuna abi,

Senin Psn hesabın var mı?

Birde ps3te onlineda yorulmadan oynayacağım bir oyun arıyorum önerin var mı?

Birde mafia 2 heyecanlanmaya değer bir oyun mu?

PSN hesabım var da orada hiç online oyun oynamadığım için PSN hesabımın adını bile unuttum. Xbox'ta takılıyorum daha çok.

Mafia 2 gayet iyi; sana bunun cevabını mail'la da yolladım

gamemonster957 yazan:
kusura bakma tuna abi flood yapıyorum ama sana sorduktan sonra buldum anti-gravity tuşuylaymış özürdiliyorum.

Kendi kendine çözmüşsün, ne güzel Tatilde olduğum için beni beklememen isabet olmuş; daha yeni döndüm.

OrioNBingoL yazan:
Merhabalar Tuna abicim ablam vasıtasıyla Amerikadan Xbox 360 arcade aldım. amma velakin bu voltaj sorunu beni biraz endişelendiriyor amerikadaki ürünler 110 volt a göre üretilmekte fakat bildiğin gibi türkiyede bu 220 bu sıkıntı için netten voltaj düşürücü die bir alet önerdiler ama o nedir nerden alınır bilmiyorm bu nedenle sana başvurmak istedim.

Bu konuyla ilgili nasıl bir çözüm üretebilirim yardım edersen sevinirim

Benim de zamanında Dreamcast'im Amerika'dan gelmişti; onda da aynı sorun vardı. Bunu çözmek için bir çevirici alıyorsun. Elektrikçilerde oluyor bu. Diyeceksin ki 110 voltu 220'ye çeviren adaptör istiyorum; onlar sana yardımcı olur. Sakın direkt elektriğe takma şu an Xbox'ı, yanar gider. Bu olayın tek kötü tarafı ekstradan bir tane daha adaptör bağlayacaksın alete, bir tanesi yetmiyormuş gibi...

~excalion~
Private
Gönderiler: 10
graphgraph
Tuna abi kolay gelsin (:

Benim iki derdim, iki sorum var:

1) Uzun zamandır PC için şöyle epik, sinematik bir oyun arıyorum. Böyle nasıl desem sürüklesin beni istiyorum. Tek düze ilerleyen ve özgünlükten uzak oyunlardan çok sıkıldım. Oyun zevkimi köreltti bazı oyunlar ya!.. Neyse sitemi bir kenara bırakıyorum ve yardımını istiyorum Tuna abi lütfen yardım et...

2) Konsollar için çıkan bazı oyunları oynayamamak beni deli etti (GoW3, Uncharted 2, Brütal Legend...) . Yavaş yavaş bilgisayardan uzaklaşıp konsola yönelmeyi düşünüyorum. Sence PS3 mü yoksa Xbox'mı ? Ve de hangisinde hangi oyunla başlamamı tavsiye edersin?

Sorunlarıma yardımcı olman ve bana yol göstermen dileğiyle (: tekrar kolay gelsin...

Üste gitSayfa: 1...23242526272829...39
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye