Apeiron yazan:
05.01.2010
Herkese merhaba.
Nihayet şuraya gelip de iki satır bir şey yazabilecek imkanı buldum.
Neden böyle oldu anlatmam lazım hemen.
Her ne kadar süper merkezi, süper teknolojik bir ortamda yaşasam da Türkiye'de olmanın sağladığı süper aksiliklerden ben de nasibimi alıyorum zaman zaman ve bu da bana en son 15 günlük bir internet patlamasıyla yansıdı.
Turksat üzerinden bağlandığım şahane kablonet ağı, çöktü. İlk önce indirilen dosyaların bozulmasıyla başlayan, ardından modemin "receive" sinyalini hiçe saymasıyla devam eden olaylar silsilesi, Turksat'ı arayıp, "Sizin bölgenizde sorun var ve ne zaman düzeleceği de belirsiz." cevabıyla karşılaşmamla devam etti. Daha 2 gün önce internet düzelir gibi yaptı ama saniyede 10Kb indirme hızıyla pek de düzeldiğini söyleyemeyeceğim.
Bu kadar uzun anlatıyorum çünkü sinirliyim. Fiber ağa geçeyim dedim onda da bölge hizmeti alamayacağım söylendi zaten. Nasıl bir bölgede yaşıyorsam... Coğrafya değiştireceğim.
Fakat bitmedi.
Internetim bozuk, bari kendimi oyuna vereyim dedim ve bu defa da... Evet, ekran kartım infılak etti. Bu işlem sırasında beraberinde Windows'u da götürdü ve aniden bilgisayarsız kaldım.
"Madem bilgisayarım yok, konsolda oyun oynayayım." diyordum... Ta ki Xbox diskleri okuyamadığını bana söyleyene kadar.
Teknolojik buhran içersindeyim arkadaşlar. Daha yeni yeni bir şeyleridüzeltiyorum. Bu bahaneyle Windows 7 yükledim, o iyi oldu ama yine de bu kadar eziyete değmezdi.
Diyeceğim odur ki artık ben de buradayım. Sorularınızı cevaplayıp, "eşşek yüküyle yazılar"dan arta kalan zamanımda burayla ilgileneceğim.
Birçok soru gördüm yukarıdaki satırlarda lakin şu saniye onlara cevap veremiyorum; bir sonraki mesajımda tek tek hepsini yanıtlayacağım.
Yine çok yazdım. Gidiyorum. Ama geleceğim! 
oww bu ne yaw benim netim giderse ekran kartım yanarsa xboxum bozulursa,heralde hastanelık olurum sınırden