Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Tuna Şentuna
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...30313233343536...39
BAŞLIK: Tuna Şentuna
**
Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Tuna Şentuna 1 Yıl, 5 Ay önce  
Kinect'i deneyenler, oyunların ne kadar eğlenceli olduğunu bilirler zaten. Oynamadan dandik oyunlar diyorsunuz. Kabul, ben de öyle diyordum ama oynayınca fikrimiz kesinlikle değişiyor. Bence asla Move gibi bir aparat çıkmaz Kinect'e.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
güvenç
Soldier
Gönderiler: 4
Puanlar: 0
graphgraph
tuna abi ben Güvenç... ya bu assasin creed in 3 .oyunu pc ye tam olarak nezaman çıkacak bi bilgin varmı?

Son Düzenleme: 25/12/2010 17:00 Düzenleyen Rocko.
Bugurcan
Soldier
Gönderiler: 1
graphgraph
yok böyle bişey ya abi teknoloji gelişti ama bu kadarda deil 2 adım yerden yarumlardan adam cagırıyon x)

k7alim
Soldier
graphgraph
Tuna Şentuna 1 Yıl, 4 Ay önce  
Selam tuna abi nasılsın iyisin inşallah dergi süper her şey süper bir isteğim olucak online dergisinde RuneScape incelemesi yapsanız süper olur gerçekten başarılı bir oyun 2008 Guiness World Records ve 2009-2010 Golden Joystick awards sahibi oyun Türkiye'de pek tanınmış değil malesef belki sizin sayenizde tanınır grafik ve oynanış olağanüstü değil fakat saatlerinizi geçirmenize yetecek düzeyde diye düşünüyorum Eğer böyle bir inceleme yaparsanız çok sevinirim

Hellony
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 960
Puanlar: 1142
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinekkalesi Konum: Harici Disk Doğum günü: 23/08
Apeiron yazan:
05.01.2010

Herkese merhaba.

Nihayet şuraya gelip de iki satır bir şey yazabilecek imkanı buldum.
Neden böyle oldu anlatmam lazım hemen.

Her ne kadar süper merkezi, süper teknolojik bir ortamda yaşasam da Türkiye'de olmanın sağladığı süper aksiliklerden ben de nasibimi alıyorum zaman zaman ve bu da bana en son 15 günlük bir internet patlamasıyla yansıdı.
Turksat üzerinden bağlandığım şahane kablonet ağı, çöktü. İlk önce indirilen dosyaların bozulmasıyla başlayan, ardından modemin "receive" sinyalini hiçe saymasıyla devam eden olaylar silsilesi, Turksat'ı arayıp, "Sizin bölgenizde sorun var ve ne zaman düzeleceği de belirsiz." cevabıyla karşılaşmamla devam etti. Daha 2 gün önce internet düzelir gibi yaptı ama saniyede 10Kb indirme hızıyla pek de düzeldiğini söyleyemeyeceğim.
Bu kadar uzun anlatıyorum çünkü sinirliyim. Fiber ağa geçeyim dedim onda da bölge hizmeti alamayacağım söylendi zaten. Nasıl bir bölgede yaşıyorsam... Coğrafya değiştireceğim.

Fakat bitmedi.
Internetim bozuk, bari kendimi oyuna vereyim dedim ve bu defa da... Evet, ekran kartım infılak etti. Bu işlem sırasında beraberinde Windows'u da götürdü ve aniden bilgisayarsız kaldım.
"Madem bilgisayarım yok, konsolda oyun oynayayım." diyordum... Ta ki Xbox diskleri okuyamadığını bana söyleyene kadar.

Teknolojik buhran içersindeyim arkadaşlar. Daha yeni yeni bir şeyleridüzeltiyorum. Bu bahaneyle Windows 7 yükledim, o iyi oldu ama yine de bu kadar eziyete değmezdi.

Diyeceğim odur ki artık ben de buradayım. Sorularınızı cevaplayıp, "eşşek yüküyle yazılar"dan arta kalan zamanımda burayla ilgileneceğim.

Birçok soru gördüm yukarıdaki satırlarda lakin şu saniye onlara cevap veremiyorum; bir sonraki mesajımda tek tek hepsini yanıtlayacağım.

Yine çok yazdım. Gidiyorum. Ama geleceğim!

oww bu ne yaw benim netim giderse ekran kartım yanarsa xboxum bozulursa,heralde hastanelık olurum sınırden

Attention Profile Banned !
txiki
Gönderiler: 962
Puanlar: 266
graphgraph
Selam Tuna Abi, Final Fantasy XV ne zaman çıkabilir sence ?

I love the smell of napalm.
tony redgrave
Private First Class
Gönderiler: 33
graphgraph
tuna abi iyi günler.son sayıdaki tron incelemen anlatım olarak çok iyiydi.özellikle mandalina çok hoşuma gitti.seviyoruz seni kendine iyi bak.

kopur
Gönderiler: 997
Puanlar: 2339
graphgraph
Cinsiyet: Bay oyuncununmekani.com Konum: türkiye Doğum günü: 07/10
beyler 3 ay oldu neredeyse hala mesajıma cevap yazılmamış

txiki
Gönderiler: 962
Puanlar: 266
graphgraph
Tuna Şentuna 1 Yıl, 3 Ay önce  
Tuna abi, sence Square Enix'in oyunları ne zaman eski Final Fantasy'ler gibi tat verecek ? Ve sen yeni çıkacak FF'den umutlumusun ?

I love the smell of napalm.
semo2345
Soldier
graphgraph
Tuna Şentuna 1 Yıl, 3 Ay önce  
xDxD

Üste gitSayfa: 1...30313233343536...39
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye