Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Şefik Akkoç
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...46474849505152...108
BAŞLIK: Şefik Akkoç
**
exodi
Private
Gönderiler: 29
Puanlar: 25
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay berktakit98@hotmail.com Konum: ankara Doğum günü: 26/12
Şefik Akkoç 1 Yıl, 9 Ay önce  
sefik abi (uzgunum adini dogru yazamadim cunku yurt disindan aldim bunu) battlefield icin xbox yarismasi duzenlemeyi dusunuyo musunuz xbox live id exodi00

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2244
Puanlar: 3563
graphgraph
saksak_55 yazan:
Selam Şefik abi,

Bu mesajı bu kadar geç saatte atmamın nedeni bir sorunla karşılaştım ve kesinlikle yapmadığım bir şeyden dolayı durmadan oyundan atılıyorum.

Sen oynadığın için sana sorayım dedim.

Ben yaklaşık 2-3 saattir MW2 oynuyorum.Ayrıca fazladan hilelerden korusun diye Stimulus Package'i de aldım.

Ancak ben kesinlikle hile kullanmamama rağmen beni Cheat Detected diye bir uyarı veriyor ve IW4 Console diye bir konsol açılıyor ve içinde bir sürü yazı var.

Bende hemen size danışayım dedim

Sizce ne yapmalıyım?Sonuçta hile yapsam niye bu mesajı atiyim ki?

Hani ben bu package'i alalı 2-3 ay oldu.Şimdi bana yararı değil zararı var.Anlayamadım gitti.Zaten bu saatten sonra bütün MW zevkimde kaçtı.Adamlar bütün hileleri kullanıyor fakat biz hile kullanmamamıza rağmen biz atılıyoruz oyundan.Cidden en iyisi Battlefield'mış.

Saygılar...
Böyle bir durumla karşılaşmadım ama ek paketin hile konusunda bir fark yaratması mümkün değil pek. Oyunu Steam üzerinden mi oynuyorsun?

~excalion~ yazan:
Şefik abi selamlar (:

Sanırım EA haziran ayı civarında Bad Company 2 için Vietnam ek paketini duyurmuştu. Sence bu ek paket birkaç harita ile sınırlı kalır mı? Ayrıca ek paket için Call Of Duty: Black Ops'a özenildiğini düşünenler de var. Şefik abi sen bu konuda ne düşünüyorsun? Üzer mi oyuncuları bu ek paket?
Paketin birkaç haritadan fazlasını sunacağı kesin ama Call of Duty: Black Ops konusunda yanılıyorsun; çünkü yıllar önce Battlefield Vietnam adlı bir oyun piyasaya sürülmüştü ve haliyle bu tip bir içeriğe ilk önce kendileri yer verdikleri için yapımcıların Call of Duty: Black Ops'a özenmelerine gerek yok.

gamemonster957 yazan:
şefik abi benimde sana bir kaç sorum var 1.si bu çıkacak olan fınal fantasty nin mmo su sence nasıl olur ve ücretlimi olur birde ben apb almayı düşünüyorum ama sonra derginin dvdsindeki brink gameplay ini görünce kafam karıştı brink i beklemelimiyim son olarak bana önerebileceğin wow türünde sağlam bir mmo varmı ben ikv oynuyorum ama arada sırada farklı şeyler arıyorum Açıkçası FF serisine hep uzak kaldım ve kalacağım da; bu yüzden net bir şey söylemem yanlış olur. APB ise benim halen oynadığım bir oyun ve herkese tavsiye edebilirim. Oyunun en iyi yanlarından biri de yapımcıların forumlar aracılığıyla oyuncularla görüş alışverişi yapması ve bu sayede oyunun çok daha iyi hale gelecek olması.

felix yazan:
Merabalar Şefik abi...Öncelikle senden çok çok özür dilerim Şefik abi 1 kaç hafta önce yaptığım terbiyesizlikten dolayı umarım affedersin

Şefik abi ben geçen günlerde anneme 1 hediye,Fırat'ın 2. kitabını ve Templar figürü aldım..Ve tüm paramı harcamış oldum...O yüzden oyun alcak param kalmadı O yüzden babamdan istiyeceğim sence hangisi almak daha mantıklı olur Şefik abi ;

-Kane & Lynch 2 : Dog Days

-StarCraft II

Bir ihtimal Mafia 2

Sence hangisini alsam iyi etmiş olurum Şefik abi

İyi günler....
Kane & Lynch 2'ye hiç bulaşma, bir StarCraft hayranıysan StarCraft II'yi al ama Mafia II de göz kamaştırıyor atmosferiyle... Eğer bu üçü arasından ben tercih yapacak olsam Mafia II'yi alırdım.

cyberdejin yazan:
Şefik Bey Merhaba,

Ağustos sayısında FIFA 2010 ve PES 2010 oyunları karşılaştırmanıza ilişkin yazınızı okudum. Burada sizden bir bilgi rica edeceğim. Malum, sitedeki forumlarda da, yazınızda belirttiğiniz gibi vatan millet işi boyutunda hararetle tartışılmaya devam eden bir konu bu.

Yazınızda siz de Konami yetkililerinin FIFA2010 oyununa yenildiklerini ifade ettiklerini ve pes2011 i bu yüzden komple değişik tasarladıklarını itiraf ettiklerini dayanak göstererek FIFA2010 oyununun daha iyi olduğunu betimlediğinizi gördüm. Yorumunuza saygı duyarım. Oyundan beklentileri herkesin farklı sonuçta. Ama benim sizden şöyle bir ricam var. Lütfen Konami yetkililerinden kim, nerede , nezaman böyle bir yorum yaptığını benimle paylaşırmısınız. Bunu herkes söylüyor FIFA2010 u savunurken. Ama maalesef hiç bir kaynakta buna ilişkin birşey bulabilmiş değilim. Bunu dayanak olarak gösteren hiç bir arkadaşım da bunu bana kanıtlayabilmiş deil hali hazırda. Bunun artık bir şehir efsanesine dönüşmüş olmasından şüphe ediyordum.

Siz yüksek tirajlı bir dergide bunu yazılı olarak ifade ettiğinize göre, bu durumun aslı var diye düşünüyorum. Ama bunun bir şehir efsanesi olmadığını benim de görebilmem adına, KONAMİ yetkililerinin FIFA2010 a karşı yenildik dedikleri demecin varsa videosu, yoksa resmi röportajına ulaşabileceğim link'i gönderebilir misiniz ?

Teşekkürler,
Bahsettiğim konuyla ilgili hatırladığım iki linke aşağıdan ulaşabilirsiniz. Tabii ki "EA bizi mahvetti!" gibi direkt bir cümle olamaz ama geriye düştüklerinin farkında olduklarını ortaya koyuyorlar.

www.1up.com/news/konami-officially-annou...
www.eurogamer.net/articles/pes-vs-fifa-a...

exodi yazan:
sefik abi (uzgunum adini dogru yazamadim cunku yurt disindan aldim bunu) battlefield icin xbox yarismasi duzenlemeyi dusunuyo musunuz xbox live id exodi00Şu sıralar böyle bir planımız yok ne yazık ki.

Son Düzenleme: 07/08/2010 14:59 Düzenleyen Rocko.
gamemonster957
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1235
Puanlar: 0
graphgraph
Teşekkürler Şefik abi cevabın için APB yi babamla konuşucam ikna edersem alırım FF için de sağol bende uzak kalırım öyle diyorsan APB için bir sorum olacak çok ileri derece ingilizce gerekiyormu yoksa derslerden oyunlardan edindiğim ingilizce yetermi birde sence mafia 2 yi xbox amı pc ye mi almalıyım cevaplarsan sevinirim .

Rocko
LEVEL
graphgraph
gamemonster957 yazan:
Teşekkürler Şefik abi cevabın için APB yi babamla konuşucam ikna edersem alırım FF için de sağol bende uzak kalırım öyle diyorsan APB için bir sorum olacak çok ileri derece ingilizce gerekiyormu yoksa derslerden oyunlardan edindiğim ingilizce yetermi birde sence mafia 2 yi xbox amı pc ye mi almalıyım cevaplarsan sevinirim .APB için ileri düzeyde İngilizce gerekmiyor ve zaten birçok mesajla detaylar açıklanıyor oyun sırasında. Mafia II içinse benim kişisel tercihim PC olurdu yine.

gamemonster957
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1235
graphgraph
Çok teşekkür ederim Şefik abi bende mafia 2 yi pc'ye alırım APB cevabın içinde sağol Şefik abi büyük ihtimallede başlıcam.

cyberdejin
First Sergeant
Gönderiler: 505
graphgraph
cyberdejin yazan:
[quote]Şefik Bey Merhaba,

Ağustos sayısında FIFA 2010 ve PES 2010 oyunları karşılaştırmanıza ilişkin yazınızı okudum. Burada sizden bir bilgi rica edeceğim. Malum, sitedeki forumlarda da, yazınızda belirttiğiniz gibi vatan millet işi boyutunda hararetle tartışılmaya devam eden bir konu bu.

Yazınızda siz de Konami yetkililerinin FIFA2010 oyununa yenildiklerini ifade ettiklerini ve pes2011 i bu yüzden komple değişik tasarladıklarını itiraf ettiklerini dayanak göstererek FIFA2010 oyununun daha iyi olduğunu betimlediğinizi gördüm. Yorumunuza saygı duyarım. Oyundan beklentileri herkesin farklı sonuçta. Ama benim sizden şöyle bir ricam var. Lütfen Konami yetkililerinden kim, nerede , nezaman böyle bir yorum yaptığını benimle paylaşırmısınız. Bunu herkes söylüyor FIFA2010 u savunurken. Ama maalesef hiç bir kaynakta buna ilişkin birşey bulabilmiş değilim. Bunu dayanak olarak gösteren hiç bir arkadaşım da bunu bana kanıtlayabilmiş deil hali hazırda. Bunun artık bir şehir efsanesine dönüşmüş olmasından şüphe ediyordum.

Siz yüksek tirajlı bir dergide bunu yazılı olarak ifade ettiğinize göre, bu durumun aslı var diye düşünüyorum. Ama bunun bir şehir efsanesi olmadığını benim de görebilmem adına, KONAMİ yetkililerinin FIFA2010 a karşı yenildik dedikleri demecin varsa videosu, yoksa resmi röportajına ulaşabileceğim link'i gönderebilir misiniz ?

Teşekkürler,

Bahsettiğim konuyla ilgili hatırladığım iki linke aşağıdan ulaşabilirsiniz. Tabii ki "EA bizi mahvetti!" gibi direkt bir cümle olamaz ama geriye düştüklerinin farkında olduklarını ortaya koyuyorlar.

www.1up.com/news/konami-officially-annou...
www.eurogamer.net/articles/pes-vs-fifa-a...

Bilgi için teşekkür ederim. Lakin ben burada PES yetkililerinin FIFA ya karşı yenilgi içinde olduklarının farkında olduklarına dair hiç bir ibare göremiyorum. İngilizcem mi yetersiz , yoksa biraz subjektif bir yorum mu yapmışsınız acaba ?

PES yetkilileri, FIFA ile içinde oldukları rekabetin çok sağlıklı ilerlediğini belirtiyorlar, yani bundan keyif aldıkları bile söylenebilir. PES2011 in ise, PES serisinde artık zamanı gelen , oynanış stilinde bir değişikliğe tabi tutacaklarını ifade ediyorlar, ama bunun da FIFA 2010 a karşı ezildikleri ile ilgili hiç bir bağ göremiyorum. Zira teknoloji ve tasarım olanakları geliştikçe, firmalar serilerindeki içeriği geliştirirler. Yapılacak değişiklik her ne ise, bunun zamanının gelmesinin sebebi, 2010 yılında FIFA ya karşı yenik düştükleri için değil, teknik imkan ve kullanıcılardan gelen geri-bildirim ile ilintisi var diye düşünüyorum.

Katılmayabilirsiniz elbet, ama bu da benim yorumum şahsen. Hala, FIFA 2010 serisinin bir pazarlama harikası olduğunu düşünüyorum. Tüm dünyada bir Aura etkisi yaratan, ama hiç kimsenin Kral Çıplak demeye cesaret edemediği eksikleri olduğunu düşünüyorum iki oyunu da günlerce oynamış biri olarak.

PES 2010 da eksikler yok mu ? Elbette var , ama gerek grafik üstünlüğü gerekse, fizik kurallarının sanal yansıtımı bakımından, FIFA 2010'a göre hala üstün olduğunu görüyorum. PES , FIFA ya göre biraz daha zor oynanan bir oyun ( oyuncu ve topa hakimiyen biraz daha ağır çünkü) ama bu onu kötü yapan değil bilakis gerçeğe daha yakın yapan özelliği. Bu arada, FIFA 2010 grafikleri daha iyi diyen yorumculara saygım sonsuz. İş artık zevkler ve renkler diyarına kaymış durumda. Ama FIFA grafiklerinin , PES ile kıyaslandığında hala MANGA gibi durduğunu düşünüyorum.

Her neyse, 2011 model oyunlar elimize geçtiğinde iki firmada daha fazla eksiğini kapatmış olacaktır. O gün gelene kadar bu tartışma süreeer gider

Son Düzenleme: 12/08/2010 13:20 Düzenleyen cyberdejin.
YANMIŞ EKRAN KARTININ KOKUSUNU SEVİYORUM...
Rocko
LEVEL
graphgraph
"Fizik kurallarının sanal yansıtımı" olarak PES'i daha başarılı buluyorsanız, diyecek bir lafım yok açıkçası. Fiziksel mücadelenin olmadığı PES serisi, bu özelliğe -duyurusu yapıldığı üzere- PES 2011'de kavuşacak daha ki şu ana kadar elimize ulaşan materyaller, bu sistemin oturması için bir yılın yetmeyeceğini gösteriyor bize.

Öte yandan PES serisi, FIFA serisine göre daha kolay oynanabilir bir oyun olmuştur ki bu sayede ülkemizdeki oyun ortamlarında da kolayca yer bulmuştur kendisine. Buna benzer olarak NBA 2K serisinin de bu tip mekanlarda kendine yer bulması ve Türkiye çapında yaygınlaşması oldukça zordur örneğin.

Son olarak hiç kimsenin "kral çıplak" demek için cesarete ihtiyacı olmadığı gibi bizim de cesarete ihtiyacımız yoktur, serileri başladıkları günden beri, yıllardır oynayan kişiler olarak ve kral gayet şık giyinmiş bizce

Akuma
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
graphgraph
Ona bakarsanız Bad Company 2 yapımcıları da Modern Warfare 2'i geçemediklerini kabullenmişlerdi.

Rocko
LEVEL
graphgraph
Akuma yazan:
Ona bakarsanız Bad Company 2 yapımcıları da Modern Warfare 2'i geçemediklerini kabullenmişlerdi.Doğrudur, geçemediler ve geçme ihtimalleri de yok artık

cyberdejin
First Sergeant
Gönderiler: 505
graphgraph
Rocko yazan:
"Fizik kurallarının sanal yansıtımı" olarak PES'i daha başarılı buluyorsanız, diyecek bir lafım yok açıkçası. Fiziksel mücadelenin olmadığı PES serisi, bu özelliğe -duyurusu yapıldığı üzere- PES 2011'de kavuşacak daha ki şu ana kadar elimize ulaşan materyaller, bu sistemin oturması için bir yılın yetmeyeceğini gösteriyor bize.

Öte yandan PES serisi, FIFA serisine göre daha kolay oynanabilir bir oyun olmuştur ki bu sayede ülkemizdeki oyun ortamlarında da kolayca yer bulmuştur kendisine. Buna benzer olarak NBA 2K serisinin de bu tip mekanlarda kendine yer bulması ve Türkiye çapında yaygınlaşması oldukça zordur örneğin.

Son olarak hiç kimsenin "kral çıplak" demek için cesarete ihtiyacı olmadığı gibi bizim de cesarete ihtiyacımız yoktur, serileri başladıkları günden beri, yıllardır oynayan kişiler olarak ve kral gayet şık giyinmiş bizce

Ah ben de futbol oyunlarını ilk defa 2010 yılında görmedim 1980 li yılların başından beri futbol oyunlarının gelişimini bizzat oyayarak takip eden biri olarak , bu yorumunuzdan sonra herhalde farklı oyunlar oynuyoruz diye düşünmeye başladım. FIFA 2010 çok çok çok daha kolay oynanan bir oyun PES2010 ile kıyaslandığında. topla fişek gibi koşarken, küt diye durup pat diye aksi yöne koşabilen androidlerin oyunu da hoşa gidebilir tabi. zevkler tartışılmaz sonuçta.

Ama , ülkemizde PES serisinin "FIFA serisine göre daha kolay oynanabilir bir oyun oluşu" ile ilgili yorumunuza, bir oyun experi olduğunuz varsayımımı kattığımda , şaşırıyorum desem yeridir.

Bu bağlamda, kral çıplak diye bağırabilecek cesarete sahip olunmamasını şahsınız veya derginiz ile ilişkilendirmeyiniz. sonuçta, bu işi dünya çapında yapan büyük çapta ve gerçek otoriteler başlattı. EA'nın "tanıtım" çalışmaları önce GAMESPOT ile başlar bilirsiniz. Eh büyük eleştirmenlerin "iyi" dediği birşeye, çapı daha küçük takipçi kuruluşların "kötü" demesi elbette düşünülemez. bu konuda sizi yadırgamıyorum. sonuçta siz de suyun akışına göre "yüzmek" durumundasınız elbette dünyadaki yüzlerce muadiliniz gibi.

Ama yinede, sorumlu yazarlık , olmayan delilleri varmış gibi lanse etmemeyi gerektirir. Bu sebeple, son sayıda yazdığınız makalede , kendi subjektif değerlendirmenizi desteklemek için olmayan bir delil göstermeniz yakışık almamış. "Ben FIFA 2010 u oynarken daha keyif aldım "deseniz kimse birşey diyemez. Ama ne yazık ki, karşılaştırmayı yaparken, PES2010 da gayet başarılı olan şeyleri "bunlar yok" diye lanse edip bir de üstüne, şu cümleyi kurmuşsunuz ;

" Aslında örnekleri çoğaltabilirim ama bu noktada tek bir hatırlatma bile FIFA'nın PES'ten üstün olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Bu yıl PES 2011 için çalışmalarını sürdüren Konami adına açıklama yapan yetkililer bile FIFA karşısında geride kaldıklarını ve yeniden öne geçebilmek için PES2010 a göre radikal değişiklikler yapacaklarını söylediler. Konami bile mağlubiyeti kabul etmişken, sırf türkiyedeki oyun oynatan mekanlarda PES oynatılıyor diye PES'in daha iyi olduğunu söylemek ne kadar doğru olur ? "
(bknz. Level Ağustos 2010 sayısı sayfa 129-son paragraf)

Bunları ben demedim şefik bey, siz ayda 15.000 kişinin satınalarak okuduğu bir dergide böyle yanlış , aslı astarı olmayan makaleler yazarsanız, okuyucuların size ve bilginize olan itimadı nice olur ????

Lütfen en azından , bir şeyi savunurken, varolan gerçek delilleri arkanıza alınız. Bu yaptığınızı o konami yetkilileri duysa hedef kitleyi yanlış yönlendirme eyleminzden ötürü , önce derginiz, sonra sizin hukuki anlamda büyük sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.

Son Düzenleme: 13/08/2010 00:20 Düzenleyen cyberdejin.
YANMIŞ EKRAN KARTININ KOKUSUNU SEVİYORUM...
Üste gitSayfa: 1...46474849505152...108
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye