Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Şefik Akkoç
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...3456789...108
BAŞLIK: Şefik Akkoç
**
cagsev
First Sergeant
Gönderiler: 583
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Şefik Akkoç 2 Yıl, 4 Ay önce  
Şu ana kadar 5-6 mail atmışımdır Şefik Abi'ye hepsini 5dk. içinde cevapladı sağolsun.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
metozilla
Sergeant First Class
Gönderiler: 365
Puanlar: 63
graphgraph
şefik abi nasıl iştir bu ikinci kez puan avı nedeniyle ceza geliyor ne yaptığımı bilmeden 550 puanlık ceza alıyorum arka arkaya haber açma gibi bir suçum yok bi spam yazışsınız.ne yaptığımızı bilmiorum böle olup insanları sinir edecekseniz hiç yarışma yapmayın.önüme geçerli bir gerekçe sunulmadan dergiyi de okumayabilirim 1. de de aynısı oldu benimle bir sorununuz var galba annayamadm

evan5
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1299
graphgraph
metozilla yazan:
şefik abi nasıl iştir bu ikinci kez puan avı nedeniyle ceza geliyor ne yaptığımı bilmeden 550 puanlık ceza alıyorum arka arkaya haber açma gibi bir suçum yok bi spam yazışsınız.ne yaptığımızı bilmiorum böle olup insanları sinir edecekseniz hiç yarışma yapmayın.önüme geçerli bir gerekçe sunulmadan dergiyi de okumayabilirim 1. de de aynısı oldu benimle bir sorununuz var galba annayamadmbenimde puanlarım gitmis ben ne yaptım peki ???? anlamıyorum 470 e yakın puanım vardı.amacım hediye kazanmak degil zaten okuyan bir insanım ben her saat burda olamam ama haksızlıgada tahamülüm yok.sebebini acıklamadan puanlarımızı kesmeyin

Son Düzenleme: 06/01/2010 22:01 Düzenleyen evan5.
metozilla
Sergeant First Class
graphgraph
şefik abeyciğim ne hile yaptığım ikinci kez sölenmior öğlen 2 den beri sitenin başındaım.saat oldu 22:00 8 saatte yapacağım hile olsaydı şimdi 2000 puanım rahat olurdu.200 den 700 e kastım 8 saatimi 500 puan için harcıyorum.12 yaşında ortaokul örencisiyim yapılan yazık günah resmen ben söledim size 500 puanı 8 e yakın saatte kastığımı nolur bi cewap allah aşkına 1. adam ilk gün 1100 puan kasıo bizim iş olay oluo işe bak yaa

Son Düzenleme: 06/01/2010 22:28 Düzenleyen Rocko.Sebep: Mesaj birleştirme
metozilla
Sergeant First Class
graphgraph
1. adam ilk gün 1100 puan kasıo bizim iş olay oluo işe bak yaa

evan5
Chief Warrant Officer
graphgraph
sebebini bende anlamadım.şefik abi girdigi zaman cvp yazar bu konu hakkında bizde ne yapmısız ögreniriz...cok merak ettim

Son Düzenleme: 06/01/2010 22:28 Düzenleyen Rocko.
Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2244
Puanlar: 3553
graphgraph
evan5 yazan:
metozilla yazan:
şefik abi nasıl iştir bu ikinci kez puan avı nedeniyle ceza geliyor ne yaptığımı bilmeden 550 puanlık ceza alıyorum arka arkaya haber açma gibi bir suçum yok bi spam yazışsınız.ne yaptığımızı bilmiorum böle olup insanları sinir edecekseniz hiç yarışma yapmayın.önüme geçerli bir gerekçe sunulmadan dergiyi de okumayabilirim 1. de de aynısı oldu benimle bir sorununuz var galba annayamadmbenimde puanlarım gitmis ben ne yaptım peki ???? anlamıyorum 470 e yakın puanım vardı.amacım hediye kazanmak degil zaten okuyan bir insanım ben her saat burda olamam ama haksızlıgada tahamülüm yok.sebebini acıklamadan puanlarımızı kesmeyin
Bir konu açmak ve kendi açtığın konuya kimse mesaj yazmadan iki mesaj daha atmak... Konu sadece hile değil, spam aynı zamanda. Bir kez daha söylüyorum ve tekrar etmemeyi umuyorum:

- Bir dakikada 10 tane haber okunmaz, sadece hile ile ve puan kazanmak amacıyla haber linkleri açılabilir.
- Bir konuya üst üste mesaj atmanın adı spam'dir ve bu da bir çeşit hiledir.

Eğer bu ikisini yapmadıysanız puanınız kesilmez ve bu iddia da kesinlikle doğru değildir. Kayıtlarda üyelere değil, üyelerin puan çizelgelerine bakılıyor ve kişiye göre değil, davranışa göre puan cezası veriliyor.

Öte yandan spam yaptığınız için kesilen puanlarınızın hesabını "Bir daha LEVEL okumam!" tehdidiyle sorarsanız, bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Ayrıca hediye kazanma amacınız yoksa puan silinmesine de bu kadar tepki vermenize gerek yok. Hileye ve spam'e tahammülümüz yok, kusura bakmayın.

metozilla
Sergeant First Class
graphgraph
Rocko yazan:
evan5 yazan:
metozilla yazan:
Bir konu açmak ve kendi açtığın konuya kimse mesaj yazmadan iki mesaj daha atmak... Konu sadece hile değil, spam aynı zamanda. Bir kez daha söylüyorum ve tekrar etmemeyi umuyorum:

- Bir dakikada 10 tane haber okunmaz, sadece hile ile ve puan kazanmak amacıyla haber linkleri açılabilir.
- Bir konuya üst üste mesaj atmanın adı spam'dir ve bu da bir çeşit hiledir.

Eğer bu ikisini yapmadıysanız puanınız kesilmez ve bu iddia da kesinlikle doğru değildir. Kayıtlarda üyelere değil, üyelerin puan çizelgelerine bakılıyor ve kişiye göre değil, davranışa göre puan cezası veriliyor.

Öte yandan spam yaptığınız için kesilen puanlarınızın hesabını "Bir daha LEVEL okumam!" tehdidiyle sorarsanız, bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Ayrıca hediye kazanma amacınız yoksa puan silinmesine de bu kadar tepki vermenize gerek yok. Hileye ve spam'e tahammülümüz yok, kusura bakmayın.

Ben bir daha level okumam demedim bir daha level okumayabilirim dedim
böle olacaksa yapmayın yarışmayı şefik abi...
Millet bizim iki katımız hile yapıo aynı zamanda buün en fazla 10 tane okudum onlarda 1 dakka içinde deildi neden 550 puan kesiliyor hile yaptıysam eğer (?) yeni bir ps3 üm olmuştu bugün hadi yarışmada başlamı alalım 1. liği dedik iki sewincimiz de puf oldu.haber de okumayız artık okuduğumuz anda hile oluyor

evan5
Chief Warrant Officer
graphgraph
tepkim sadece acıklama yapılmadan puanımın gitmesine oldu.peki ögrendigim iyi oldu.bir daha aynı hatayı yapmam bende.ama bu hata hediye icin yapılmıs bir sey degil bunu tekrar söyleyeyim.bi mw2 alıcak kadar param var.ben buraya sadece sizin yazılarınızı okumak icin ve arkadaslarımla sohbete geliyorum.level okumam diyede bir sey söylemedim

Son Düzenleme: 06/01/2010 22:20 Düzenleyen evan5.
metozilla
Sergeant First Class
graphgraph
kaç saatte yaptığımız 500 puanı tek bir tıkla yok etmek ressamın emek verdiği resme çamurlu su dökmek gibidir biraz empati kurun.Bi kendinizi bizim yerimize koyun.

Üste gitSayfa: 1...3456789...108
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye