Akuma yazan:
Şefik abi anladığım kadarıyla strateji oyunlarını oynamayı seviyorsun. Age of Empires serisi bunlardan biri ve Anno 1404'e de bayıldığını biliyorum. Ben de bunlara bayılıyorum, StarCraft II'i almalı mıyım sence? Bu oyunlara benzer mi oynanabilirlik açısından?
Bu arada sorulara hızlı ve net cevaplar verdiğin için sık sık soru soruyorum kusura bakma 
Açıkçası StarCraft serisine hayran olduğum söylenemez ama bir strateji oyuncusu isen StarCraft II'yi pas geçmen ayıp olur
F!N4LShare yazan:
Şefik Abi 1 tane sorum olacak cevaplarsan sevinirim;
Splinter Cell Conviction'da multiplayer modunu oynamak için multiplayer yazan yere girdim ama 2 tane seçenek çıkıyor"FIND MATCH" ve "LAN" diye şimdi ben oyun kurup arkadaş davet etmek için ne yapmalıyım,hangisine girmeliyim?
Cevabın hızlı olursa sevinirim Şefik Abi 
Find Match üzerinden diğer oyunculara ulaşabilirsin, LAN üzerindense sadece aynı ortamdaki bilgisayarlara bağlanabilirsin.
Game-KoliQ yazan:
Şefk abi sana birkaç sorum olacak.
1-Siz bir ara BC2 etkinliği yapmıştınız.Bir daha yapmayacak mısınız?
2-Ben Team Speak 3 indireceğim BC2 için.Bunun için TS3'ü oyunun dosyasına mı koymam gerekiyor.
3-Tahminimce sen şu aralar APB,Emre abi de WoW oynuyordur.BC2 etkinliğinden beri hiç açmıyor musunuz?Eğer yine (etkinlik olmadan) oynamaya başlarsanız bana haber verebilir misiniz birlikte oynarız (Zamanınız kalırsa)?
Lütfen cevap

1. Yapabiliriz ama şu an için bir plan yapmadık.
2. Hiç kullanmadığım bir yazılım.
3. Etkinlik yaparsak siteden de duyurusunu yaparız zaten.
Akuma yazan:
Şefik abi Gran Turismo 5 için yayınlandığınız ekran görüntüleri oyuniçi değil mi?Bize oyun için diye geldi ama bazıları cidden kafa karıştırıyor ama çoğu zaman ekran görüntüleri, olandan fazlasını gösterir
F!N4LShare yazan:
Şefik Abi ben Bad Company 2 aldım,kurdum ama açamıyorum(OYUN ORJİNAL).Oyuna tıklıyorum son versiyonu yüklemek ister misiniz diyor evet diyorum 2 saat geçiyor ama versyon yüklenmiyor ne yapmam lazım?Bide oyun yüklendikten sonra bi soru çıktı tek mi yoksa online mı oynamak istersiniz diye cevabınızı değiştiremezsiniz diyor ve ben tek oyunculuyu seçtim.Şimdi ben online oynayamacak mıyım?O nasıl bir soru yahu? Oyunu açtığın zaman menüde tek kişilik ve multiplayer modları görünür her zaman.
exodi yazan:
sizce bf2 mi halo 3 odst mi aliimBattlefield 2 eskidi, Bad Company 2 oynanabilir ama konsol sahibiysen Halo 3: ODST yerine 14 Eylül'de çıkacak olan Halo: Reach'i bekleyebilirsin.