19.03.10
Kaptanın Seyir Defteri
- Kaptanın Seyir Defteri'ne no vermeyi bıraktım. Hesaplayıp bana söylersiniz artık.
- Crysis 2 kapağından sonra New Vegas kapağı da haber oldu dünyada. Açılmaya devam ediyoruz!
- Evi dekore ediyorum. Çok zor işmiş. Bir el atın...
- Mürettebat yoğun şekilde çalışıyor. FIFA oynamaya bile zaman yok. Ama Bad Company 2 oynandı bolca. Bu arada LEVEL Bad Company 2 server'ı da açıldı. Haberi şurada olsa gerek:
level.com.tr/index.php/haber/55-haber/52...
- Taksim zamanı geliyor ama Ertuğrul çok durgun bu ara; hiç baskı yapmıyor. Biz de baskı olmadan zor çıkıyoruz dışarıya. Bakalım ilerleyen günler neler getirecek.
- Fener düştü yine alt sıralara...
- Görevliler ofisin jaluzilerini açmış gece. Geldiğimizde her yer apaydınlıktı. Alışmışız vampir gibi karanlıkta çalışmaya (Vampirler çalışıyor mu?); abandone olduk! (Bu arada izlenmemişse Vampirle Görüşme tez zamanda izlene; izlemeyenin kalbine kazık sokula!)
- Şefik tamamen robotize olmuş durumda arkadaşlar. Bir defa asla ama asla tuvalet ihtiyacının dışında masadan kalkmıyor. Kalkarsa da -alışkın olmadığı için- dengesini kaybedip yere düşüyor. Bir de çok seri hareket ediyor bilgisayarı kullanırken. Ne yaptığını asla anlayamıyorsunuz. Geçen gün yine makinenin başına kapaklanmış, pata küte bir şeyler yapıyordu. Kafasını bir kaldırdı yarım saat sonra; 10 haber, 2 inceleme, 1 dosya konusu, 10 hile girmiş.
- LEVEL'ın basın sponsorluğundaki Multiplayer'ı izlemeyi ihmal etmeyin, e mi? (
www.multiplayer.com.tr)
- Ben kaçayım artık, herkese selam; bol bol LEVEL okuyun.