Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Fırat Akyıldız
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...47484950515253...60
BAŞLIK: Fırat Akyıldız
**
gamemonster957
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1235
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Fırat Akyıldız 1 Yıl, 9 Ay önce  
Fırat abi iyi tatiller geç oldu ama güç olmadı benim sana sorum fifa hakkında şimdi ben genel olark bütün artistik hareketleri yapıyorum ama bir tek şu ilhan mansızın hareketini tamamlıyamıyorum onun bi çözümü varmı oyunla ilgilimi ne zaman yamaya çalışsam ayıptır söylemesi adamın bir tarafına takılıyor birde senden kafa atma nasıl onu söylemeni rica ediyorum yalvarıyorum

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Rebellion
LEVEL
Gönderiler: 842
Puanlar: 10
graphgraph
alpgms yazan:
Selam Fırat abi bizi takip etdedin ama ediyoruz hiç bir aktivite yok nasıl yapacagız peki senle FİFA senle bir maç yapmak istiyorum izninle.Bi etkilik düzenleyinde buluşalım artık.

sRby yazan:
Rebellion yazan:
Arkadaşlar bugün itibariyle izne çıkıyorum. Döneceğim. Kendinize iyi bakın. Bol bol soru sorun, LEVEL okuyun. Dönünce görüşeceğiz.

Selamlar.

İyi tatiller dilerim abi. Kendine iyi bak. Sende bol bol vakit geçirmen dileğiyle. Bende tatilden dönüyorum.

Teşekkürler arkadaşlar. Döndüm.

gamemonster957 yazan:
Fırat abi iyi tatiller geç oldu ama güç olmadı benim sana sorum fifa hakkında şimdi ben genel olark bütün artistik hareketleri yapıyorum ama bir tek şu ilhan mansızın hareketini tamamlıyamıyorum onun bi çözümü varmı oyunla ilgilimi ne zaman yamaya çalışsam ayıptır söylemesi adamın bir tarafına takılıyor birde senden kafa atma nasıl onu söylemeni rica ediyorum yalvarıyorum
Sağ ol monster.

O hareketin nasıl yapılacağını biliyorum ama ben de yapamıyorum! Çok zor! Training bölümünde var nasıl yapıldığı.

Handi kafa atmadan bahsediyorsun. Zidane kafası mı?

Rebellion
LEVEL
graphgraph
10.08.10

Kaptanın Seyir Defteri

- LEVEL'ın Ağustos tahmini 14.500 olarak açıklandı. 2010 yılındaki müthiş çıkışımız sürüyor. Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi arayı açıyor. Mafia II'li, StarCraft II'li, Cataclysm'li güzel sayımız bayilerde ve süpermarketlerde. İçerik de şurada: www.level.com.tr/haber/55/6136

- E3 güzel bir şey. Gitmek lazım. Giden var, gidemeyen var ama. Bilmiyorum.

- LEVEL'ın Facebook sayfası 7000'i çoktan geçti. Grupta da bir 12000 kişi var. E LEVEL Community'nin diğer ayaklarını da katınca kaç ediyor? Hesaplayamadım.

- www.facebook.com/leveldergisi

- Söylemesi ayıp, Mafia II oynadık, güzel olmuş.

- Online Oyun büyümeye devam ediyor. 15. ayı devirdik. Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisinden sevgilerle...

- Fenerbahçe'nin kötü gittiğinden şüpheleniyorum.

- Hava mutlak sıcak; hayat zor.

- Xbox Live üzerinden Worms 2 Armageddon'a devam. Aylıkta dördüncüyüm. Genelde 54... İyi gidiyor. Beklerim.

- Buralardayım.

gamemonster957
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1235
graphgraph
Evet Fırat Abi Zidane kafası şimdi bakmaya gidiyorum Training videolarına bulsamda bulamasamda teşekkürler.Birde sana sorum olacak sence Halo mu? Killzone mu? (Bence Halo ama Killzone da oynamak istediğim ve kıskandığım bir oyun )

listen
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2299
graphgraph
Cinsiyet: Bay pislik1yim@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 19/10
Rebellion yazan:
10.08.10

Kaptanın Seyir Defteri

- LEVEL'ın Ağustos tahmini 14.500 olarak açıklandı. 2010 yılındaki müthiş çıkışımız sürüyor. Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi arayı açıyor. Mafia II'li, StarCraft II'li, Cataclysm'li güzel sayımız bayilerde ve süpermarketlerde. İçerik de şurada: www.level.com.tr/haber/55/6136

- LEVEL'ın Facebook sayfası 7000'i çoktan geçti. Grupta da bir 12000 kişi var. E LEVEL Community'nin diğer ayaklarını da katınca kaç ediyor? Hesaplayamadım.

- Online Oyun büyümeye devam ediyor. 15. ayı devirdik. Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisinden sevgilerle...

- Xbox Live üzerinden Worms 2 Armageddon'a devam. Aylıkta dördüncüyüm. Genelde 54... İyi gidiyor. Beklerim.

- Buralardayım.

Sonuçta Türkiye'nin En Çok Satan Oyun Dergisi'siniz, e olsun 12000 tane hayranınız !!
Ayrıca Aylıkta dördüncü müüüüüüüüüüüüüü !!! Ben hayatımda bir online oyunda en fazla ilk 600'e girebildim, helal olsun..

Son Düzenleme: 11/08/2010 01:05 Düzenleyen listen.
Rebellion
LEVEL
graphgraph
gamemonster957 yazan:
Evet Fırat Abi Zidane kafası şimdi bakmaya gidiyorum Training videolarına bulsamda bulamasamda teşekkürler.Birde sana sorum olacak sence Halo mu? Killzone mu? (Bence Halo ama Killzone da oynamak istediğim ve kıskandığım bir oyun )
Üzgünüm ama o tesadüfi oldu.

Killzone bence. 2 özellikle...

Winner yazan:
Rebellion yazan:
10.08.10

Kaptanın Seyir Defteri

- Buralardayım.

Sonuçta Türkiye'nin En Çok Satan Oyun Dergisi'siniz, e olsun 12000 tane hayranınız !!
Ayrıca Aylıkta dördüncü müüüüüüüüüüüüüü !!! Ben hayatımda bir online oyunda en fazla ilk 600'e girebildim, helal olsun..

Üçüncülüğü zorluyorum şimdi.

VitalyScherbo
Private First Class
Gönderiler: 55
Puanlar: 38
graphgraph
Fırat Abi dergimi imzaladığınız için sana ve Elif Ablaya çok teşekkür ederim. Anca mesaj atabildim. Dünya gözüyle sizi gördüm ya, ölsem de gam yemem.

A man chooses. A slave obeys.
l@rd_muro
Sergeant First Class
Gönderiler: 351
graphgraph
Cinsiyet: Bay splinter_muro@hotmail.com Konum: Ankara Doğum günü: 06/06
Fırat Abi Limbo mu daha iyi Shank mı

By Lyric
Second Lieutenant
Gönderiler: 1416
graphgraph
Cinsiyet: Bay emrah905263 Konum: İSTANBUL/KADIKÖY Doğum günü: 19/11
Valla bana kalırsa Shank daha iyi.Gerçi Fırat Abi de Shank diyebilir çünkü birçok oyunda görüşlerimiz aynı. Teşekkürler LEVEL teşekkürler Fırat Abi

There might be a God, Clary, and there might not, but I don't think it matters.
Either way, we're on our own.
Rebellion
LEVEL
graphgraph
VitalyScherbo yazan:
Fırat Abi dergimi imzaladığınız için sana ve Elif Ablaya çok teşekkür ederim. Anca mesaj atabildim. Dünya gözüyle sizi gördüm ya, ölsem de gam yemem.
Rica ederiz. Tanıştığımıza memnun olduk.

l@rd_muro yazan:
Fırat Abi Limbo mu daha iyi Shank mı
Aynı gibi gözükse de ikisi farklı tür oyunlar bence. Limbo süper, Shank da güzel olacak.

By Lyric yazan:
Valla bana kalırsa Shank daha iyi.Gerçi Fırat Abi de Shank diyebilir çünkü birçok oyunda görüşlerimiz aynı. Teşekkürler LEVEL teşekkürler Fırat Abi
Rica ederim.

Üste gitSayfa: 1...47484950515253...60
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye