Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PC] F.3.A.R.
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 123
BAŞLIK: [PC] F.3.A.R.
Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
Pek oynamış gibi konuşmuyorsunuz da, ondan öyle düşünmeden edemedim; kusura bakmayınız. (Pardon, okuyamamışım harbiden ilk oyunlarını oynadığını söylemişsin. Özür dilerim. ) Ayrıca "F.E.A.R. 3 çok saçma."dan kastını biraz açarsan çok mutlu olurum. İlk F.E.A.R., kim ne derse desin korku oyunlarına devrim sayılabilecek bir soluk getirdi. F.E.A.R. 2 biraz daha kötüydü ama yine de oldukça iyiydi. F.E.A.R. 3 ise dediğiniz gibi aksiyon öğelerinin ön planda olduğu bir oyun olmuş. Yalnızca etraftaki bir takım küçük ayıntılara dikkat ederseniz sürprizlerle karşılaşıyorsunuz ancak o sürprizler de ilk F.E.A.R.'lardan kalma olduğu için serinin müdavimlerini (Bkz. Ben.) pek mutlu etmeyecektir. Eğer oyunda lineer, yani çizgisel ilerlerseniz pek tırsmıyorsunuz. Eh, yapımcılara da hak vermek lazım; bu dönemde atmosfer ve korku yoğunluklu oyunlar değil, aksiyon odaklı oyunlar rağbet görüyor. Multiplayer ve co-op modlar da biraz çakma olmuş sanki. Hele o dalga dalga gelen düşmanlarla savaştığımız mod yok mu... CoD: BOPS Zombies çakması olmuş. (İtirafta bulunmalıyım ki ben F.3.A.R.'e kuşkuyla baktığımdan dolayı öncelikle korsan aldım. Beğenirsem ve MP modlarıyla ilgili iyi şeyler okursam orijinale geçecektim. Az önce yazdığım mod da oyunda bulunmuyor olabilir; incelemeyi okuduğum yerlerin hatasıdır. Ama en kısa sürede orijinale geçeceğim.)

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Hellony
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 960
Puanlar: 1142
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinekkalesi Konum: Harici Disk Doğum günü: 23/08
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
Opticoniro yazan:
Pek oynamış gibi konuşmuyorsunuz da, ondan öyle düşünmeden edemedim; kusura bakmayınız. (Pardon, okuyamamışım harbiden ilk oyunlarını oynadığını söylemişsin. Özür dilerim. ) Ayrıca "F.E.A.R. 3 çok saçma."dan kastını biraz açarsan çok mutlu olurum. İlk F.E.A.R., kim ne derse desin korku oyunlarına devrim sayılabilecek bir soluk getirdi. F.E.A.R. 2 biraz daha kötüydü ama yine de oldukça iyiydi. F.E.A.R. 3 ise dediğiniz gibi aksiyon öğelerinin ön planda olduğu bir oyun olmuş. Yalnızca etraftaki bir takım küçük ayıntılara dikkat ederseniz sürprizlerle karşılaşıyorsunuz ancak o sürprizler de ilk F.E.A.R.'lardan kalma olduğu için serinin müdavimlerini (Bkz. Ben.) pek mutlu etmeyecektir. Eğer oyunda lineer, yani çizgisel ilerlerseniz pek tırsmıyorsunuz. Eh, yapımcılara da hak vermek lazım; bu dönemde atmosfer ve korku yoğunluklu oyunlar değil, aksiyon odaklı oyunlar rağbet görüyor. Multiplayer ve co-op modlar da biraz çakma olmuş sanki. Hele o dalga dalga gelen düşmanlarla savaştığımız mod yok mu... CoD: BOPS Zombies çakması olmuş. (İtirafta bulunmalıyım ki ben F.3.A.R.'e kuşkuyla baktığımdan dolayı öncelikle korsan aldım. Beğenirsem ve MP modlarıyla ilgili iyi şeyler okursam orijinale geçecektim. Az önce yazdığım mod da oyunda bulunmuyor olabilir; incelemeyi okuduğum yerlerin hatasıdır. Ama en kısa sürede orijinale geçeceğim.)
aynen düz devam edersen tırsmıyorsun..ben her kapıyı açıyorum geziyorum etrafı,iyi oyun bence saçma deil arkadaşın dediği gib..''bence''

Attention Profile Banned !
EricC
Gönderiler: 888
Puanlar: 3677
graphgraph
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
İlk F.E.A.R. çok müthişti.Ama bende arkadaşımdan aldım yükledim F.3.A.R'ı.(Evet,arkadaşım korsn aldığı için bende korsan kullandım.)Ancak arkadaşa katılıyorum oyun bence korkudan çok gerilim oyunu almış.Diğer iki F.E.A.R. oyununa göre kötüydü bence.Orijinal almayacağım sanırım ben.(Şimdi para biriktirmeliyim MW3,BF3,Uncharted 3,Rage falan geliyor )

Son Düzenleme: 26/06/2011 23:28 Düzenleyen EricC.
PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 774
graphgraph
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
Hacı anlamayanlar için . Alma ilk oyunda çocuktu 2 de ergendi (Çocukla yetişkin arası bir şey ). Ve ikinci oyunu oynayanlar bilir . Almayı yapay bir şekilde hamile bırakıyorlardı ve 2 tane velet çıkıyordu ondan . Biri Paxton Feitel , diğeri de ilk bölümde kullandığımız point man (şu uzun saçlı sakallı . Kötü kötü bakan ) . Amacımıza gelince onu bende çözemedim

Hellony
Gönderiler: 960
Puanlar: 1142
graphgraph
Cinsiyet: Bay sinekkalesi Konum: Harici Disk Doğum günü: 23/08
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
PC-ForEver yazan:
Hacı anlamayanlar için . Alma ilk oyunda çocuktu 2 de ergendi (Çocukla yetişkin arası bir şey ). Ve ikinci oyunu oynayanlar bilir . Almayı yapay bir şekilde hamile bırakıyorlardı ve 2 tane velet çıkıyordu ondan . Biri Paxton Feitel , diğeri de ilk bölümde kullandığımız point man (şu uzun saçlı sakallı . Kötü kötü bakan ) . Amacımıza gelince onu bende çözemedim
şimdi bu alma 2.oyunda hamile kalıyordu biz 1.oyunda kimdik ?? oynamıştım ben fearıda o zaman çocuktum hikayeye bakmadan geçerdim hoşuma gitmedi oynamadım neyse 1 ve 2yi oynayacağım...
niye almayı hamile yaptılar

Attention Profile Banned !
Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
EuroZub yazan:
PC-ForEver yazan:
şimdi bu alma 2.oyunda hamile kalıyordu biz 1.oyunda kimdik ?? oynamıştım ben fearıda o zaman çocuktum hikayeye bakmadan geçerdim hoşuma gitmedi oynamadım neyse 1 ve 2yi oynayacağım...

Biz her F.E.A.R. oyununda Point Man'i yönettik. Alma'yı hamile bıraktılar çünkü Alma psişik güçlere sahipti ve ondan doğacak çocuklardan yararlanacaktı F.E.A.R. örgütü. Yukarıyı daha dikkatli oku, oyunlarını oyna, olmadı; biraz araştır.

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
PC-ForEver
First Lieutenant
Gönderiler: 1547
Puanlar: 774
graphgraph
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
Opticoniro yazan:
EuroZub yazan:
PC-ForEver yazan:

Biz her F.E.A.R. oyununda Point Man'i yönettik. Alma'yı hamile bıraktılar çünkü Alma psişik güçlere sahipti ve ondan doğacak çocuklardan yararlanacaktı F.E.A.R. örgütü. Yukarıyı daha dikkatli oku, oyunlarını oyna, olmadı; biraz araştır.

Özür hacı hamile kalma bölümünü doğru açıkladın ama 2 de Point Man değildik Micheal Becket isimli bir askerdik ve F.E.A.R timine bağlı değildik . İlk oyunda ise kim olduğumuz belirsiz (Point Man olamaz çünkü F.E.A.R 3 bazı yerlerinde Paxton Fettel ona kardeşim diyor du ve LEVEL da Paxton Fettel ve Point Man için Alma'nın oğlu diyordu ...)

Son Düzenleme: 27/06/2011 21:38 Düzenleyen PC-ForEver.
Sungur Alp
Private
Gönderiler: 17
Puanlar: 12
graphgraph
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
Fear3 Garafik ve atmosfer olarak Fear2 den geride kalmış. Fear2 yi oynadıktan sonra 3 ün daha güzel olasını bekliyordum ama yinede kötü olmamış.

staticxxx
Soldier
Gönderiler: 3
Puanlar: 50
graphgraph
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
ben oyunu bitirdim arkadaşlar bana sorabilrsinz ama önceki oyunları sormayın onları oyunda can var diye oynamamıştım hele şükür ateş hattını bu oyuna koymuşlar bi de PC-ForEver arkadaş ne kadar oyun varmış bilgisayarında hepsini aynı anda kurmak baya bi yer ister ben bi tane oyun kuruyorum ikinciye eğer isodan kuruluyorsa yer kalmıyo helal olsun valla

Sir_Redrum
Sergeant
Gönderiler: 176
Puanlar: 601
graphgraph
[PC] F.3.A.R. 11 Ay önce  
F.E.A.R 3 ü aldım oynuyorum.İlk 2-3 bölümünü bitirdim.Ama görüdğüm kadarıyla bildiğimiz F.E.A.R. atmosferi yok olmuş.rezillik.CoD gibi adam vurup duruyorum.Hatta helikoptere bile atladık "oha" dedim.Arkadaş nerde Alma nerde korkutucu öğeler ? Akşam oyndım oyunu zerre korkmadım.Korku gitmiş aksiyon gelmiş.Hele o skor sistemi ne be ? of alahım of çko doluyum.

umarım ilelrleyen bölümlerde beni şaşırtıp yerin dibine sokarsın F.E.A.R..

edit : lafı ağzıma tıktın be oyun.aferin.

Son Düzenleme: 02/07/2011 03:22 Düzenleyen Sir_Redrum.
Üste gitSayfa: 123
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye