Pek oynamış gibi konuşmuyorsunuz da, ondan öyle düşünmeden edemedim; kusura bakmayınız. (Pardon, okuyamamışım harbiden ilk oyunlarını oynadığını söylemişsin. Özür dilerim.

) Ayrıca "F.E.A.R. 3 çok saçma."dan kastını biraz açarsan çok mutlu olurum. İlk F.E.A.R., kim ne derse desin korku oyunlarına devrim sayılabilecek bir soluk getirdi. F.E.A.R. 2 biraz daha kötüydü ama yine de oldukça iyiydi. F.E.A.R. 3 ise dediğiniz gibi aksiyon öğelerinin ön planda olduğu bir oyun olmuş. Yalnızca etraftaki bir takım küçük ayıntılara dikkat ederseniz sürprizlerle karşılaşıyorsunuz ancak o sürprizler de ilk F.E.A.R.'lardan kalma olduğu için serinin müdavimlerini (Bkz. Ben.) pek mutlu etmeyecektir. Eğer oyunda lineer, yani çizgisel ilerlerseniz pek tırsmıyorsunuz. Eh, yapımcılara da hak vermek lazım; bu dönemde atmosfer ve korku yoğunluklu oyunlar değil, aksiyon odaklı oyunlar rağbet görüyor. Multiplayer ve co-op modlar da biraz çakma olmuş sanki. Hele o dalga dalga gelen düşmanlarla savaştığımız mod yok mu... CoD: BOPS Zombies çakması olmuş. (İtirafta bulunmalıyım ki ben F.3.A.R.'e kuşkuyla baktığımdan dolayı öncelikle korsan aldım. Beğenirsem ve MP modlarıyla ilgili iyi şeyler okursam orijinale geçecektim. Az önce yazdığım mod da oyunda bulunmuyor olabilir; incelemeyi okuduğum yerlerin hatasıdır.

Ama en kısa sürede orijinale geçeceğim.)