Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PC] The Witcher 2: Assassins of Kings
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: [PC] The Witcher 2: Assassins of Kings
Zack Fair
First Sergeant
Gönderiler: 570
Puanlar: 144
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
[PC] The Witcher 2: Assassins of Kings 9 Ay, 3 Hafta önce  
nightmare11 yazan:
Kardeşim elline klavyene sağlık güzel inceleme olmuş ama senaryonun sunumundan biraz daha bahsetseydin daha iyi olurdu. Bu arada bu oyunu alıp oynamak isitiyorum ilk oyunun çok beğendim ekran kartım HD3650 grafiklerini iyice kıssam kasma olurmu?
Benim arkadaşa yükledik onun sistem 3 yıllık falan şimdi tam bilmiyorum özelliklerini ama ayarları kısınca güzel güzel oynanıyor. Bu arada senaryo hakkında detay vermememin nedeni oyunun bir RPG olması. Yani ben oynarken hikayenin başka bir kolundan ilerlemişimdir, başkası oynarken başka bir kolundan. İnccelemede bahsetmedim ama oyunun 16 farklı sonu var. Ayrıca şeçimlerin fazla etkili olmadığı şu ilk kısımları da anlatmamamın nedeni heyecanı bozmamaktı çünkü çok etkileyici sahneler varo kısımlarda. Şimdi anlatsam alınacak haz baltalanabilir. Ama yine de yazmamı istersen:
Uyarı: Spoiler!

İşte böyle dostum. Umarım faydalı olabilmişimdir.

Son Düzenleme: 07/08/2011 01:57 Düzenleyen Zack Fair.
INCEPTION by Christopher Nolan
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
nightmare11
Sergeant
Gönderiler: 170
Puanlar: 106
graphgraph
[PC] The Witcher 2: Assassins of Kings 9 Ay, 2 Hafta önce  
Senaryo sunumundan kast ettiğim senaryo anlatımının yeterliği idi. Mesela 1. oyunun senaryo güzel fakat sunumunu pek beğenmemiştim açıkçası sunumda ara videolarda bir canlılık eksikti ve o güzel senaryo bir türlü beni içine alıp sürüklemedi. Diğer bir örnek dragon age ve mass effect bu oyunlarda senaryo sunumu o kadar iyi ki oyunu sadece senaryo sunumu 2-3 defa oynadım diye bilirim. Güzel senaryo olur bu oyuncuya aktaramassın ama kötü senaryo olur iyi aktarırsın oyunda satar. Aramızda kalsın sen anlatınca oyunun senaryoyu iyice merak ettim. Bir ara bana çaya gelsene

The gamer
Zack Fair
First Sergeant
Gönderiler: 570
Puanlar: 144
graphgraph
[PC] The Witcher 2: Assassins of Kings 9 Ay, 2 Hafta önce  
nightmare11 yazan:
Senaryo sunumundan kast ettiğim senaryo anlatımının yeterliği idi. Mesela 1. oyunun senaryo güzel fakat sunumunu pek beğenmemiştim açıkçası sunumda ara videolarda bir canlılık eksikti ve o güzel senaryo bir türlü beni içine alıp sürüklemedi. Diğer bir örnek dragon age ve mass effect bu oyunlarda senaryo sunumu o kadar iyi ki oyunu sadece senaryo sunumu 2-3 defa oynadım diye bilirim. Güzel senaryo olur bu oyuncuya aktaramassın ama kötü senaryo olur iyi aktarırsın oyunda satar. Aramızda kalsın sen anlatınca oyunun senaryoyu iyice merak ettim. Bir ara bana çaya gelsene
Gelirim yahu ne demek. O dediğin sunum olayı The Witcher 2'de tavan yapmışs sana söyleyeyim. Bazen öyle ara videolarla karşılaşıyorsun ki heyecandan yerinde duramıyorsun. Sunumu harika olmuş. İlk oyunda biraz ağır bir atmosfer oluşturmak istedikleri için sunum bu oyun kadar üst seviyelerde değildi ama dediğim gibi bu sefer çok iyi olmuş. Şüphen olmasın.

INCEPTION by Christopher Nolan
mtilhan
Sergeant First Class
Gönderiler: 324
Puanlar: 73
graphgraph
Cinsiyet: Bay Blogum :) Konum: in the Collesium Doğum günü: 15/11
[PC] The Witcher 2: Assassins of Kings 9 Ay önce  
İnceleme hoş zaten sevdiğim bir seri fakat küçük bir noktayı düzeltmek isterim

Witch cadı demek olmasına rağmen Witcher büyücü demek değildir ki zaten oyunda da belli oluyor büyücü olmadıkları.
Wizard büyücü, Sorcerer sihirbaz demektir. Veya Latinceden geçmiş olan Magi veya Mage kelimeleri de kullanılabilir büyücü için. Fakat Witcher orada tamamen farklı bir anlamdadır zaten ilk oyunun açılış videosunda da Witcher için "professional monster slayer" yani profesyonel canavar avcısı tabirini kullanıyor .

Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi....

Romeo ve Juliet - Sheakspeare
Alperen Özcan
Private First Class
Gönderiler: 58
Puanlar: 100
graphgraph
[PC] The Witcher 2: Assassins of Kings 8 Ay, 4 Hafta önce  
Eline Sağlık İncelemen Çok Güzel

Üste gitSayfa: 12
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye