nightmare11 yazan:
Kardeşim elline klavyene sağlık güzel inceleme olmuş ama senaryonun sunumundan biraz daha bahsetseydin daha iyi olurdu. Bu arada bu oyunu alıp oynamak isitiyorum ilk oyunun çok beğendim ekran kartım HD3650 grafiklerini iyice kıssam kasma olurmu?
Benim arkadaşa yükledik onun sistem 3 yıllık falan şimdi tam bilmiyorum özelliklerini ama ayarları kısınca güzel güzel oynanıyor. Bu arada senaryo hakkında detay vermememin nedeni oyunun bir RPG olması. Yani ben oynarken hikayenin başka bir kolundan ilerlemişimdir, başkası oynarken başka bir kolundan. İnccelemede bahsetmedim ama oyunun 16 farklı sonu var. Ayrıca şeçimlerin fazla etkili olmadığı şu ilk kısımları da anlatmamamın nedeni heyecanı bozmamaktı çünkü çok etkileyici sahneler varo kısımlarda. Şimdi anlatsam alınacak haz baltalanabilir. Ama yine de yazmamı istersen:
Uyarı: Spoiler! Şimdi oyunun başında büyük bir kuşatmada kralın yanında savaşa giriyoruz. Kale falan alınıyor büyük uğraşlarla. En son kral çocuklarının yanına gidiyor biz de birlikteyiz. Çocukların yanında yabancı bir adam var. Bakıcıları olduğunu söylüyor. Çocuklar Geralt'dan korktuğu için kral Geralt'a biraz geride durmasını söylüyor. Sonra çocukların bakıcısıyım diyen adam kralın boğazını kesiyor. Geralt buna yetişemeden adam pencereden denize atlıyor. Askerler anında odaya giriyorlar ve kralın başında Geralt'ı görüncee hemen tutukluyorlar. Sonra kaçmayı başaran Geralt hem adını temizlemek, hem de gizemli katilin sırrını çözmek için maceraya başlıyor.
İşte böyle dostum. Umarım faydalı olabilmişimdir.