|
|
|
[PS3] Naruto: Ultimate Ninja Storm 1 Yıl, 10 Ay önce
|
|
|
Şu ana kadar çıkmış en iyi anime oyunu.!
Evet, evet, Naruto Ultimate Ninja Storm'dan bahsediyorum. !
Sasuke-kun
Oyunun senaryosu Naruto animesinin Masashi Kishimoto tarafından yazılan, 1. bölümden 135. bölümüne kadar sürüyor.
Naruto animesinin en kaliteli oyununda, her bölümde sanki Naruto'nun bir bölümünü izliyor gibi oluyoruz.
Ayrıca oyuna başladığımızda ya istersek senaryoya başlıyoruz, istersek de mevcut karakterlerden seçip onları dövüştürebiliyoruz.Mesela ben Naruto'yu seçtim.Naruto'yu seçince animede de yardımında olan 7. takım, yani Uchiha Sasuke ve Sakura Haruno da yardımına koşuyor.
Adama anime izlettirir.
Naruto'yu izleyenler mutlaka alsın, izlemeyenler de alsın.! Çünkü Naruto Ultimate Ninja Storm, Naruto'nun hikayesini animeyi geçecek kalitede görsellerle harika anlatıyor.
Ancak bazı problemler de yok değil.
Uzun yükleme süreleri.. O kadar uzunlar ki, bitene kadar Aşk-ı Memnu Veda bölümünü seyredebilirsiniz. (Biraz abartmış olabilirim.)
Her başarılı bölümün sonunda, belirli bir miktarda Ryo (Para birimi) kazanıyoruz.Bu Ryo'ler çok işe yarıyor, çünkü belirli şeyleri açmamızı sağlıyorlar.
Son söz
Biraz daha şey anlatmaya kalksam, spoiler olacak.Oyunun senaryosu da aynı Naruto animesindeki gibi;
Serinin odağı olan olaylardan on iki yıl önce, dokuz kuyruklu şeytan tilki Kyuubi Konohagakure'ye (Gizli Yaprak Köyü) saldırmıştı. Kuyruklarından birini salladığında tsunamiye neden olabilecek kadar güçlü bir şeytandı ve dağları dümdüz etmişti. Kaosu arttırdı ve birçok insan katletti ta ki Yaprak Köyü'nün lideri Dördüncü Hokage, yeni doğmuş bir bebeğin içine, kendi hayatını feda ederek, şeytanı mühürleyinceye kadar. Bu çocuğun adı Naruto Uzumaki idi.
Grafik : 90
Ses : 84
Oynanabilirlik : 94
Genel : 90
|
|
|
|
Son Düzenleme: 02/07/2010 00:28 Düzenleyen Rocko.
|
|
|
|
|
|
Winner yazan:
Şu ana kadar çıkmış en iyi anime oyunu.!
Evet, evet, Naruto Ultimate Ninja Storm'dan bahsediyorum. !
Sasuke-kun
Oyunun senaryosu Naruto animesinin Masashi Kishimoto tarafından yazılan, 1. bölümden 135. bölümüne kadar sürüyor.
Naruto animesinin en kaliteli oyununda, her bölümde sanki Naruto'nun bir bölümünü izliyor gibi oluyoruz.
Ayrıca oyuna başladığımızda ya istersek senaryoya başlıyoruz, istersek de mevcut karakterlerden seçip onları dövüştürebiliyoruz.Mesela ben Naruto'yu seçtim.Naruto'yu seçince animede de yardımında olan 7. takım, yani Uchiha Sasuke ve Sakura Haruno da yardımına koşuyor.
Adama anime izlettirir.
Naruto'yu izleyenler mutlaka alsın, izlemeyenler de alsın.! Çünkü Naruto Ultimate Ninja Storm, Naruto'nun hikayesini animeyi geçecek kalitede görsellerle harika anlatıyor.
Ancak bazı problemler de yok değil.
Uzun yükleme süreleri.. O kadar uzunlar ki, bitene kadar Aşk-ı Memnu Veda bölümünü seyredebilirsiniz. (Biraz abartmış olabilirim.)
Her başarılı bölümün sonunda, belirli bir miktarda Ryo (Para birimi) kazanıyoruz.Bu Ryo'ler çok işe yarıyor, çünkü belirli şeyleri açmamızı sağlıyorlar.
Son söz
Biraz daha şey anlatmaya kalksam, spoiler olacak.Oyunun senaryosu da aynı Naruto animesindeki gibi;
Serinin odağı olan olaylardan on iki yıl önce, dokuz kuyruklu şeytan tilki Kyuubi Konohagakure'ye (Gizli Yaprak Köyü) saldırmıştı. Kuyruklarından birini salladığında tsunamiye neden olabilecek kadar güçlü bir şeytandı ve dağları dümdüz etmişti. Kaosu arttırdı ve birçok insan katletti ta ki Yaprak Köyü'nün lideri Dördüncü Hokage, yeni doğmuş bir bebeğin içine, kendi hayatını feda ederek, şeytanı mühürleyinceye kadar. Bu çocuğun adı Naruto Uzumaki idi.
Grafik : 90
Ses : 84
Oynanabilirlik : 94
Genel : 90
Biraz daha uzatabilirdin aslında incelemeyi. Çünkü biraz kısa olmuş. Ama Aşk-ı Memnu espirisine güldüm baya.
Eline sağlık, biraz daha uzatırsan hiç fena olmayacak.
|
|
|
|
Son Düzenleme: 02/07/2010 00:29 Düzenleyen Rocko.
|
|
|
|
|
|
Daha uzatsaydım spoiler olacaktı.Uzatmaya gerek olmadığını düşündüm.Daha oyunu almadan bölümlerini bilmenizi istemedim. 
Yoksa istesem 30 sayfa yazardım. 
|
|
|
|
Son Düzenleme: 02/07/2010 00:29 Düzenleyen Rocko.
|
|
|
|
|
|
|
Çok güzel bir oyun , naruto'yu da sevdiğim için güzel gelmişti inceleme biraz kısa ama güzel , tebrik ederim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bunun gameplayini izlemiştim. Gerçekten harika bir oyun. Oynamayı gerçekten isterim. İnceleme güzel, eline sağlık ve teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aşk-ı Memnu esprisine çok güldüm,inceleme güzel ama biraz kısa olmuş.Eline sağlık 
|
|
|
|
Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
|
|
|
|
|
|
www.ultimateninjastorm.com/
Bu siteden trail'ını izleyebilirsiniz sanırsam satışa geçmiş ancak türkiye'ye ne zaman geliceğini bilen varmı ben aradım bir kaç yerde ama bulamadım uzun süre ise internetten almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
I Have Got A Dream

|
|
|
|
|
|
uğurcan yazan:
www.ultimateninjastorm.com/
Bu siteden trail'ını izleyebilirsiniz sanırsam satışa geçmiş ancak türkiye'ye ne zaman geliceğini bilen varmı ben aradım bir kaç yerde ama bulamadım uzun süre ise internetten almayı düşünüyorum.
Oyunun 2.si çıkacak Kasım ayında.
Aral'da stok yok, 2. el olarak veya ShopTo'da bulabilirsin.
www.aralgame.com/asp/product/2163/NARUTO...
|
|
|
|
|
|