Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PS3] Naruto: Ultimate Ninja Storm
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: [PS3] Naruto: Ultimate Ninja Storm
listen
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2299
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay pislik1yim@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 19/10
[PS3] Naruto: Ultimate Ninja Storm 1 Yıl, 10 Ay önce  
Şu ana kadar çıkmış en iyi anime oyunu.!
Evet, evet, Naruto Ultimate Ninja Storm'dan bahsediyorum. !

Sasuke-kun
Oyunun senaryosu Naruto animesinin Masashi Kishimoto tarafından yazılan, 1. bölümden 135. bölümüne kadar sürüyor.
Naruto animesinin en kaliteli oyununda, her bölümde sanki Naruto'nun bir bölümünü izliyor gibi oluyoruz.
Ayrıca oyuna başladığımızda ya istersek senaryoya başlıyoruz, istersek de mevcut karakterlerden seçip onları dövüştürebiliyoruz.Mesela ben Naruto'yu seçtim.Naruto'yu seçince animede de yardımında olan 7. takım, yani Uchiha Sasuke ve Sakura Haruno da yardımına koşuyor.

Adama anime izlettirir.
Naruto'yu izleyenler mutlaka alsın, izlemeyenler de alsın.! Çünkü Naruto Ultimate Ninja Storm, Naruto'nun hikayesini animeyi geçecek kalitede görsellerle harika anlatıyor.
Ancak bazı problemler de yok değil.
Uzun yükleme süreleri.. O kadar uzunlar ki, bitene kadar Aşk-ı Memnu Veda bölümünü seyredebilirsiniz. (Biraz abartmış olabilirim.)
Her başarılı bölümün sonunda, belirli bir miktarda Ryo (Para birimi) kazanıyoruz.Bu Ryo'ler çok işe yarıyor, çünkü belirli şeyleri açmamızı sağlıyorlar.

Son söz
Biraz daha şey anlatmaya kalksam, spoiler olacak.Oyunun senaryosu da aynı Naruto animesindeki gibi;
Serinin odağı olan olaylardan on iki yıl önce, dokuz kuyruklu şeytan tilki Kyuubi Konohagakure'ye (Gizli Yaprak Köyü) saldırmıştı. Kuyruklarından birini salladığında tsunamiye neden olabilecek kadar güçlü bir şeytandı ve dağları dümdüz etmişti. Kaosu arttırdı ve birçok insan katletti ta ki Yaprak Köyü'nün lideri Dördüncü Hokage, yeni doğmuş bir bebeğin içine, kendi hayatını feda ederek, şeytanı mühürleyinceye kadar. Bu çocuğun adı Naruto Uzumaki idi.

Grafik : 90
Ses : 84
Oynanabilirlik : 94
Genel : 90

Son Düzenleme: 02/07/2010 00:28 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Winner yazan:
Şu ana kadar çıkmış en iyi anime oyunu.!
Evet, evet, Naruto Ultimate Ninja Storm'dan bahsediyorum. !

Sasuke-kun
Oyunun senaryosu Naruto animesinin Masashi Kishimoto tarafından yazılan, 1. bölümden 135. bölümüne kadar sürüyor.
Naruto animesinin en kaliteli oyununda, her bölümde sanki Naruto'nun bir bölümünü izliyor gibi oluyoruz.
Ayrıca oyuna başladığımızda ya istersek senaryoya başlıyoruz, istersek de mevcut karakterlerden seçip onları dövüştürebiliyoruz.Mesela ben Naruto'yu seçtim.Naruto'yu seçince animede de yardımında olan 7. takım, yani Uchiha Sasuke ve Sakura Haruno da yardımına koşuyor.

Adama anime izlettirir.
Naruto'yu izleyenler mutlaka alsın, izlemeyenler de alsın.! Çünkü Naruto Ultimate Ninja Storm, Naruto'nun hikayesini animeyi geçecek kalitede görsellerle harika anlatıyor.
Ancak bazı problemler de yok değil.
Uzun yükleme süreleri.. O kadar uzunlar ki, bitene kadar Aşk-ı Memnu Veda bölümünü seyredebilirsiniz. (Biraz abartmış olabilirim.)
Her başarılı bölümün sonunda, belirli bir miktarda Ryo (Para birimi) kazanıyoruz.Bu Ryo'ler çok işe yarıyor, çünkü belirli şeyleri açmamızı sağlıyorlar.

Son söz
Biraz daha şey anlatmaya kalksam, spoiler olacak.Oyunun senaryosu da aynı Naruto animesindeki gibi;
Serinin odağı olan olaylardan on iki yıl önce, dokuz kuyruklu şeytan tilki Kyuubi Konohagakure'ye (Gizli Yaprak Köyü) saldırmıştı. Kuyruklarından birini salladığında tsunamiye neden olabilecek kadar güçlü bir şeytandı ve dağları dümdüz etmişti. Kaosu arttırdı ve birçok insan katletti ta ki Yaprak Köyü'nün lideri Dördüncü Hokage, yeni doğmuş bir bebeğin içine, kendi hayatını feda ederek, şeytanı mühürleyinceye kadar. Bu çocuğun adı Naruto Uzumaki idi.

Grafik : 90
Ses : 84
Oynanabilirlik : 94
Genel : 90

Biraz daha uzatabilirdin aslında incelemeyi. Çünkü biraz kısa olmuş. Ama Aşk-ı Memnu espirisine güldüm baya.
Eline sağlık, biraz daha uzatırsan hiç fena olmayacak.

Son Düzenleme: 02/07/2010 00:29 Düzenleyen Rocko.
listen
Lieutenant Colonel
graphgraph
Daha uzatsaydım spoiler olacaktı.Uzatmaya gerek olmadığını düşündüm.Daha oyunu almadan bölümlerini bilmenizi istemedim.
Yoksa istesem 30 sayfa yazardım.

Son Düzenleme: 02/07/2010 00:29 Düzenleyen Rocko.
Shadowlord31
Corporal
Gönderiler: 101
Puanlar: 37
graphgraph
Çok güzel bir oyun , naruto'yu da sevdiğim için güzel gelmişti inceleme biraz kısa ama güzel , tebrik ederim .

sRby
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 954
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
Ben bunun gameplayini izlemiştim. Gerçekten harika bir oyun. Oynamayı gerçekten isterim. İnceleme güzel, eline sağlık ve teşekkürler.

Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Aşk-ı Memnu esprisine çok güldüm,inceleme güzel ama biraz kısa olmuş.Eline sağlık

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
uğurcan
Corporal
Gönderiler: 128
graphgraph
Cinsiyet: Bay Kyuubi msn_ua@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/04
www.ultimateninjastorm.com/

Bu siteden trail'ını izleyebilirsiniz sanırsam satışa geçmiş ancak türkiye'ye ne zaman geliceğini bilen varmı ben aradım bir kaç yerde ama bulamadım uzun süre ise internetten almayı düşünüyorum.

I Have Got A Dream
listen
Lieutenant Colonel
graphgraph
uğurcan yazan:
www.ultimateninjastorm.com/

Bu siteden trail'ını izleyebilirsiniz sanırsam satışa geçmiş ancak türkiye'ye ne zaman geliceğini bilen varmı ben aradım bir kaç yerde ama bulamadım uzun süre ise internetten almayı düşünüyorum.

Oyunun 2.si çıkacak Kasım ayında.
Aral'da stok yok, 2. el olarak veya ShopTo'da bulabilirsin.
www.aralgame.com/asp/product/2163/NARUTO...

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye