Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PC] İstanbul: Kıyamet Vakti
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1234
BAŞLIK: [PC] İstanbul: Kıyamet Vakti
Saldiray
Private First Class
Gönderiler: 57
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
[PC] İstanbul: Kıyamet Vakti 1 Yıl, 10 Ay önce  
Tartışmaya gerek yok İKV grafikler ve oynanış açısından vasatın altında bir oyundur...

(Aktif bir oyuncu olarak söylüyorum)

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
HaruNGs
Warrant Officer
Gönderiler: 1024
graphgraph
Saldiray yazan:
Tartışmaya gerek yok İKV grafikler ve oynanış açısından vasatın altında bir oyundur...

(Aktif bir oyuncu olarak söylüyorum)

Peki bana Grafik ve Oynayış açısından Güzel bir oyun söyleyebilir misin?

gorkemder
Staff Sergeant
Gönderiler: 273
graphgraph
Cinsiyet: Bay faderyan@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 25/04
Aion
C9
T.E.R.A(Çıkacak)
Age of Conan
LOTRO(olabilir)
DDO
...

Zaman Çarkı döner,çağlar gelip geçer
Olmuş olan,olmakta olan ve olacak olan
Her an gölgenin altında ezilebilir
Bırakın Ejder yine zamanın rüzgarlarına binsin
Saldiray
Private First Class
Gönderiler: 57
graphgraph
Piyasada elini attığın çoğu 3 boyutlu mmorpg İKV'den iyidir.Hem grafiksel olarak hem oynanış olarak.İKV sadece 5-6 kişilik bir ekip tarafından oluşturulmuş bir oyundur.Tabikide bu kalitede olması gayet olağan bir durum benim bakış açımdan.Olsaydı diğer firmalar gibi çok büyük yatırımlar ve büyük bir ekip eminim İKV'de üst sıralarda bir oyun olurdu bu sektörde.Bu kötü grafiklerde dahi oyunda kasılma oluyor birde sunuculardan kaynaklanan lag eklendimi çok hoş bir durum çıkıyor ortaya.Onuda geçtim görev sistemlerinde bile hayır yok.Ya daha demin grupla yapılan zor bir görevi gerçekleştirdim.Kesilmesi gereken Boss'u kestim.Tam dönüp görevi teslim edeceğim tak benden kaynaklanmayan sunucudan kaynaklanan bir sorun yuzunden dustum oyundan.Tekrar oyuna girdim ve Boss'u tekrar kesmek zorundayım suan.Boyle sacma birşey olabilirmi?Bunu piyasada hangi oyuna elinizi atsanız görmezsiniz.diyelim 25 tane canavar kesmem gerek 24 ünü kesiyorum bağlantım gidiyor hop en baştan 25 canavar kes...

CyBeROyUnCu
Private First Class
Gönderiler: 35
graphgraph
Bence Türk Yapımı Olduğu İçin Ellerine Sağlık 5-6 Kişi yapmış Olsa Bile Baya Oyuncusu Var Yani Şimdi

Son Düzenleme: 15/07/2010 16:11 Düzenleyen CyBeROyUnCu.
Üste gitSayfa: 1234
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye