Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12345
BAŞLIK: [PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2
Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
[PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2 1 Yıl, 10 Ay önce  
Akuma yazan:
Bu oyundaki karakter modellemeleri harika bir kere.
Oyunda hikaye yok diyenlere artık Bad Company 2'de mi var? Bu kadar da olmaz.
Mekanlar kötü mü? Her bölüm farklı bir mekanda. Hiç tekrara düşmüyor.
Bad Company 2 dediğiniz oyunda mekanlar hep benzer bir süre sonra sıkıyor artık.
Modern Warfare 2 9,8 alıyorsa GTA IV 20 almalıymış. O hareket özürlüsü Niko'nun olduğu oyun 20 alıyorsa...
Call of Duty 4 ile aynı motor kullanıldığı için eleştiriyorsunuzda hiç kimse demiyor şurası kötü burası kötü.
Oyun eksileri tabiki var özellikle World at War'daki gibi adamlara ateş ettiğimizde herhangi biryerlerinin kopmaması.
Ses olarak ise bu oyundan başarılı bir yapım olduğunu düşünmemekteyim.

Karakter modellemelerine bir lafım olmadı.
Ben BC2'de hikaye olmadığını gayette belirttim. Multisi olmasa 80 puan alır dedim.
Evet, bana mekanlar gayette kötü geldi. En azından ilk oyuna bakarsan bunu anlayabilirsin. BC2 fanatiklerine söylersin bunu artık, bana karşı şu BC2 oyununu araya sıkıştırma.
Evet arkadaşım aynen de öyle. Hareket özürlüsüymüş. Afedersin ama kaç tane site, yabancı dergiler o oyuna 10 puan verdi. Hadi tamam bazı hatalar var ama bunlar oyun zevkini çok bozan hatalar değil. GTA IV aynen de 9,8 - 9,9 gibi puanları hak eden bir oyun. MW2 ise dergideki puanı -yani 8,7'yi- hak eden bir oyun. BC2 ise 9,0 puanı hak eden bir oyundur kanımca. Çünkü single player rezalet, 5-6 saatte tamamlanıyor. Ama en büyük üstünlüğü Multiplayer. Burada hiç kimse laf edemez. MW2'nin senaryosu biraz daha uzun olsaydı emin ol 9,8'i hak ederdi. Ama bu kadar iyi giderken oyunun birdenbire bitmesi hiç adilce değil, CoD4: Modern Warfare da daha iyi oluyor bu anlamda.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
BC2'yi korsan alanlara zaten aklı var mı diye sorarım affedersiniz.BC2 multiplayer çıkışlı bir oyun.Oyunu korsan alıp sadece senaryo modunu 5 saatte bitirip 'Bu ne biçim bir oyun be?' diye söylenmemek lazım.Ben BC2'ye 98 veririm çünkü multiplayer'ı aşırı derecede eğlenceli bana göre.

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
YUNUS EMRE
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2348
Puanlar: 448
graphgraph
Lord Of Darkness yazan:
Akuma yazan:
Bad Company 2 dediğiniz oyunda mekanlar hep benzer bir süre sonra sıkıyor artık.
Modern Warfare 2 9,8 alıyorsa GTA IV 20 almalıymış. O hareket özürlüsü Niko'nun olduğu oyun 20 alıyorsa...
Call of Duty 4 ile aynı motor kullanıldığı için eleştiriyorsunuzda hiç kimse demiyor şurası kötü burası kötü.
Oyun eksileri tabiki var özellikle World at War'daki gibi adamlara ateş ettiğimizde herhangi biryerlerinin kopmaması.

Ben BC2'de hikaye olmadığını gayette belirttim. Multisi olmasa 80 puan alır dedim.
Evet, bana mekanlar gayette kötü geldi. En azından ilk oyuna bakarsan bunu anlayabilirsin. BC2 fanatiklerine söylersin bunu artık, bana karşı şu BC2 oyununu araya sıkıştırma.
Evet arkadaşım aynen de öyle. Hareket özürlüsüymüş. Afedersin ama kaç tane site, yabancı dergiler o oyuna 10 puan verdi. Hadi tamam bazı hatalar var ama bunlar oyun zevkini çok bozan hatalar değil. GTA IV aynen de 9,8 - 9,9 gibi puanları hak eden bir oyun. MW2 ise dergideki puanı -yani 8,7'yi- hak eden bir oyun. BC2 ise 9,0 puanı hak eden bir oyundur kanımca. Çünkü single player rezalet, 5-6 saatte tamamlanıyor. Ama en büyük üstünlüğü Multiplayer. Burada hiç kimse laf edemez. MW2'nin senaryosu biraz daha uzun olsaydı emin ol 9,8'i hak ederdi. Ama bu kadar iyi giderken oyunun birdenbire bitmesi hiç adilce değil, CoD4: Modern Warfare da daha iyi oluyor bu anlamda.

malesef single playere kısa diye rezaletmi oluyomuş sen oyunun oynayışına bak bc2 yi ben 4,5 saatte bitirdim.ve çok sıkıcıydı.ben bad company nin incelemesini yzsaydım eğer taş çatlaşa 8.0 verirdim.heleki oyundaki silah modellemeleri berbat bi silah modellemelrini karşılaştır.Atmosfer sıkıcı mw 2 nin atmosferi ise insanı içine çekiyor.
nerden vewrdydim 9.8'i herkezin zevki farklıdır bunu bi kavrayın artık yok 8.0 vermelyidin yok bu oyun 9.8 i hak etmiyor vb. mesajlardan insan usanıyo.

zaten adamlarda söylüyo yine call of duty i geçemedik diyo.

Son Düzenleme: 13/07/2010 12:39 Düzenleyen YUNUS EMRE.Sebep: SANAAANE

Sabri bey'i tanıyalım= www.youtube.com/watch?v=WE3Wtlr_-r8
Akuma
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
Puanlar: 0
graphgraph
Lord Of Darkness yazan:
Akuma yazan:

GTA IV Dergide kaç puan almıştı peki?
Mekanlar ilk oyundan kötü demende bence yanlış. Second Sun bölümündeki mekanıda beyenmediysen birşey diyemem.
Ayrıca Modern Warfare 2'nin hala Xbox Live'da birinci sırada olduğunu unutmayalım. Multiplayer modunu hep taşlıyorsunuz ama.
Call of Duty 4'e ise diyecek birşeyim yok devrim yaratan bir oyun bunu herkes kabul ediyor. Ama Modern Warfare 2 çıtayı kesinlikle yükseltmiş.

Rasengan2
Soldier
Gönderiler: 5
graphgraph
Cinsiyet: Bay Cabal Online Türkiye ! ordinar1us@windowslive.com Konum: Balıkesir/Gönen Doğum günü: 06/05
bence de bu kadar puan bu oyuna fazla ve hikaye o kadar iyi değil 8.5 gider anca

cptn price
Soldier
Gönderiler: 7
graphgraph
Arkadaş belki de bin(1000) üzerinden puanlama yapıyordu :D

Evolution
Staff Sergeant
Gönderiler: 296
Puanlar: 13
graphgraph
öğretmen olsan çocuklar çok sevinirlermiş acayip puan vermişsin

The Best Crysis 2
koruyucu.ss
Sergeant Major
Gönderiler: 682
Puanlar: 12
graphgraph
Yönettiğimiz karakterin konuşmaması da mı artık bi eksi ya. Biz PC'ye karşı tepkimiz gösteriyoruz ya yetmiyor mu ?

$ - $ .ARTHAS and LEVEL FOREVER. $ - $
www.facebook.com/worldofgaming
cyberdejin
First Sergeant
Gönderiler: 505
graphgraph
Valla MW2 bana çok daha gerçekçi bir savaş deneyimi yaşattı özellikle senaryo modunda. bad company 2 ise bana şu klişe holywood filmlerindeki komik ama kahramanmış gibi görünmeye çalışan ucuz amerikan filmlerini hatırlattı. sürekli olarak gerçekçilikten uzaklaştırmayı iyi başarmışlar senaryo modunda. multi moduna gelince, mw2 ye tek üstünlüğü, zarar verilebilir çevre elemanları daha fazla. ( evlerin yıkılabilir olması hoş) ama okadar da abartı bir üstünlüğü de yok multiplayerda. sonuç olarak, mw2 hikaye ve işleniş bakımından bc2 den daha iyi bir oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Multiplayer için ise BC2 almazdım şahsen. MAG gibi asıl olayı multiplayer olan bir oyun varken hele...

YANMIŞ EKRAN KARTININ KOKUSUNU SEVİYORUM...
Akuma
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
graphgraph
cyberdejin yazan:
Valla MW2 bana çok daha gerçekçi bir savaş deneyimi yaşattı özellikle senaryo modunda. bad company 2 ise bana şu klişe holywood filmlerindeki komik ama kahramanmış gibi görünmeye çalışan ucuz amerikan filmlerini hatırlattı. sürekli olarak gerçekçilikten uzaklaştırmayı iyi başarmışlar senaryo modunda. multi moduna gelince, mw2 ye tek üstünlüğü, zarar verilebilir çevre elemanları daha fazla. ( evlerin yıkılabilir olması hoş) ama okadar da abartı bir üstünlüğü de yok multiplayerda. sonuç olarak, mw2 hikaye ve işleniş bakımından bc2 den daha iyi bir oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Multiplayer için ise BC2 almazdım şahsen. MAG gibi asıl olayı multiplayer olan bir oyun varken hele...

Multi olarak CoD: Black Ops ve Crysis 2'yi bekliyorum MAG gerçektende o kadar iyi bir oyun mu?

Üste gitSayfa: 12345
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye