Zack Fair yazan:
Dostum çok imla hatası yapmışsın gözü kapalı mı yazdın diye şüpheye düştüm. Biraz daha özen gösterseydin. Ayrıca oyunu da gözü kapalı oynadın zannedersem. Çünkü puanlama çok çok abartılı olmuş. Genel olarak en fazla 70/100 alır bu oyun. Herkesin görüşü farklıdır ama bu kadar da fark olmaz. Tek kişilik modu 4 saat sürüyor. Grafiklere de çok fazla vermişsin. Kane ve Lynch dışında diğer adamların yüz detayları rezalet resmen. Kütük gibi herifler tam anlamıyla. Çevre detayları güzel. Ama kaplamalar da pek güzel görünmüyor. Tek kişilik mod tamamen siper al, öldür, ilerle üzerine kurulu. Eğlenceli evet ama bazen gerçekten çok sıkıyor. 4 saatlik oyunu 3 günde bitirebildim bu yüzden. Multiplayer modları eğlenceli ama... Arkadaşlar ama buradaki puanlar gerçekten çok fazla abartılı olmuş yani oyunu alacaksanız beklentilriniz çok az olmalı... Hitman'in yapımcısına yakışmamış.
Ne tesadüf oyunu 2 gün önce aldım bende bu sabah bitirdim . İmla hatalarına gelince haklısın

.Ama grafikler cidden iyi ve grafikler konusunda söylediklerine katılmıyorum.Tamam puanlama biraz şişirmeydi. Lütfen eleştiri yaparken
bu kadar yerden yere vurman gerekmez.