Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PC] Dungeon Siege III
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: [PC] Dungeon Siege III
RexaX
Sergeant
Gönderiler: 155
Puanlar: 11
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
[PC] Dungeon Siege III 10 Ay, 2 Hafta önce  
Nasıl başlıyayım ki. Olmamış Dungeon Siege'e yakışmamış. Benki Hack&Slash seven benki RPG seven bi türlü sevemedi bu Dungeon Siege 3 (DS3) oyununu.Ben devamı gelen oyunları genelde çok sevmişimdir. Çok beğenildikleri için sürekli geliştirilir ve yeniden yapılırlar. DG3 te bunlardan biri. Ancak keşke yapılmasaydı da ismini kirletmeseydi.

Oyuna girdiğimde acaba yanlış oyunumu yükledim diye etrafıma bakındım, oyunun DVD sini aradım. Doğru oyunmuş ne yazıkki. Bu ne be arkadaş ne biçim grafik. Nerde kaldınız siz hangi yılda? Grafikler tek kelimeyle kötü. Neyse dedim bastım New Game butonuna. Karşıma karakter seçme kısmı geldi. Elimizde seçebileceğimiz 4 karakterimiz var ve bunlar Lucas Montbarron(bildiğimiz savaşçı),Anjali(ateşcimiz) ,Reinhant Manx(elektrikçimiz),Katarina(silahlarda uzamanımız) diye isimlendirilmiş. Bu karakterleri bildiğimiz savaşcı, büyücü, okcu() diye ayırabiliriz. Bunlardan Birini seçtikten üzerinde herhangi bir değişiklik yapamıyoruz (Boy,Genişlik,yüz,saç vb. gibi değişiklikler).Bir büyücü sever olarak Manx bana göre geldi ve seçtim başladım.
Oyuna başladım ama nafile
Oyunda her karakterin 2 çeşit vuruş tarzı var. Biri diğerine göre daha yavaş veya hızlı oluyor. Mesala Manx bir yumruklarak(şaka) birde rüzgar çıkararak vuruyor(buda şaka). Oyunda bu iki vuruş tarzında akıcı bir şekide değişiklik yapabiliyoruz. Buda bize büyük bir combo yapma şanşı verebiliyor. Her iki vuruş tarzınında büyüleri farklı.
Yine her karakterin özel vuruşları var bu vuruşu düşmanlarımızı öldürdükçe kazanıyoruz. Buna bitirici vuruşta diyebiliriz.
Karakterlere baktıntak sonra birde menülere bakalım. Bence DG2 deki çanta sistemi daha güzeldi, düşmanlarımızdan kazandığımız itemleri bir yerde görüyorduk ve öyle kullanıyorduk. DG3 te ise silahlarımız silah bölümünde ayakkabılarımız ayakkabı bölümünde diye ayrılmış durumda. Bu durum kimine göre güzel olabilir ama bence olmamış. DG2 te olmayan yenilikler talent olmuş mesala. Karakterlemizi geliştirebileceğimiz bu bölüm güzel olmuş ama biraz küçüktü sanki.
Görevleremizde baya çok oyunda. Şehire bir girdiğimde 4-5 görev adım heralde. Görevleri DG2 deki gibi haritamızda
görebiliyoruz ve oraya doğru gidiyoruz. Baktın göremedin mi küçük haritada bas R tuşuna göreve doğru yöneltsin seni.
Bu adam bu oyuna kötü dedi ama güzel güzel anlatıyor dediğinizi hissediyorum. Sanmayın güzel olduğunu oyun
sadece Dungeon Siege başlığı altında norma bir yapım olmuş. Şunuda söylemeden geçmeyeyim oyunu 1 saat oynadım
ve çıktım. Dungeon Siege adına oynayayım bari dedim ama olmamışki nesini oynayacağım.

+ : Telent sistemi, Güzel combolar yapılabilmesi
- : Grafikler vasat,çevre düzenlemesi kötü,inventory sistemi

Son Düzenleme: 11/07/2011 21:11 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Corona
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
Puanlar: 5036
graphgraph
Eline sağlık Yalnız incelemelerini daha uzun tutup Türkçe'ye daha uygun yazarsan daha güzel olur

Son Düzenleme: 11/07/2011 21:11 Düzenleyen Rocko.
Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1150
Puanlar: 52
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
60 çok az yahu...

LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
RexaX
Sergeant
graphgraph
Puanlama kendi görüşüm için sizin görüşünüze göre bu puan değişeblir

Corona yazan:
Eline sağlık Yalnız incelemelerini daha uzun tutup Türkçe'ye daha uygun yazarsan daha güzel olur
Tsk ederim. Biraz daha dikkatli olurum

GaBaaR
Sergeant First Class
Gönderiler: 373
Puanlar: 1550
graphgraph
kısaca The Witcher 2 varken bu oyuna yanaşmayınız

RexaX
Sergeant
graphgraph
GaBaaR yazan:
kısaca The Witcher 2 varken bu oyuna yanaşmayınız
daha ona bakamadım ama simdilik haklısın

Corona
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1304
Puanlar: 5036
graphgraph
Witcher 2 cidden güzel ama DS3'ü oynamadım daha

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye