Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PC] Pro Evolution Soccer 2010
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: [PC] Pro Evolution Soccer 2010
listen
Lieutenant Colonel
Gönderiler: 2299
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay pislik1yim@windowslive.com Konum: İstanbul Doğum günü: 19/10
[PC] Pro Evolution Soccer 2010 1 Yıl, 10 Ay önce  
Pes serisinin 2009'daki oyunu herkes için harikaydı.Bu yüzden hepimiz Konami'den harika işler bekliyorduk, fakat...

Şuuut ve gooool. !
Pes serisini Fifa serisinden ayıran en büyük etken, bana göre Pes serisinin şimdiye kadar daha gerçekçi olmasıydı.
Ancak bu Pes 2010 ve Fifa 2010 piyasaya sürülünce değişti.
Pes serisinin bu yeni oyununda, beni en çok Master League ve futbolcuların 360 derece dönebilmesiydi.
Hatta belki de şık animasyonlar olacaktı oyunda, 3 boyutlu taraftarlar ile coşacaktık, ama olmadı.
Konami, beklediğimiz harika oyun yerine, karşımıza Fifa 2010 karşısında ezilen, ortalama bir oyun çıkardı.
Belki 360 derece dönebildik, ama bu animasyonların kötü olması nedeniyle hiç bir etki etmedi oyuna.
Yeni oyunun tek artısı yenilenen Master League.Master League da olmasa Pes 2010, Pes 2009'un aynısı olacaktı.
Biz ne beklerdik senden Konami...

Master League
Master League'da en iyi değişiklik para birimlerinde olmuş.
Artık para birimlerimiz, Euro, Yen ve Dolar.Bundan sonra oyuncularımıza uygulayacağımız antreman, oyuncumuzun yetenekleri ve daha gelişmiş finans sistemi sayesinde daha gerçekçi bir Master League deneyimi yaşayacağız.
2009'da oynadığımız Become a Legend modu, 2010 da da aynı, ne yazık ki aynı şekli ile yerini koruyor.Ama Legends modu 2010 oyununda yoktu.Ancak bir patch ile oyuna 4 kişinin aynı anda Become a Legend oynayabildiği Legends modunu oyuna dahil etti.
Master League'da oyuncularımızın durumu onların oynamasına birebir etki ediyor.5 maç üstüste oynattığınız oyuncu yorulmaya başlıyor ve ilerki maçlarında kötü bir performans sergiliyor.

London F.C
Pes serisinin en büyük problemi, lisanslardı.Ve bu hala böyle.
Tanıdığımız ve sevdiğimiz Chelsea, oyunda London F.C olarak yer edinmiş.Diğer çoğu takım da böyle.Ama bunu ya yamalarla, ya da Edit modunda geçireceğiniz 30 dakika ile çözebilirsiniz.
Grafiklere gelince...
Pes 2010'da grafikler çok iyi olmasa da gayet iyi.Bayağı bir gelişme var.
Sistem gereksinimleri de gayet düşük.
Pes serisi ve Konami, 2010 ile çuvallamış.Çok kötü bir oyun değil, ancak iyi de sayılmaz.

Grafik : 83
Ses : 71
Oynanabilirlik : 69
Genel : 74

Son Düzenleme: 01/07/2010 19:37 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Winner yazan:
Pes serisinin 2009'daki oyunu herkes için harikaydı.Bu yüzden hepimiz Konami'den harika işler bekliyorduk, fakat...

Şuuut ve gooool. !
Pes serisini Fifa serisinden ayıran en büyük etken, bana göre Pes serisinin şimdiye kadar daha gerçekçi olmasıydı.
Ancak bu Pes 2010 ve Fifa 2010 piyasaya sürülünce değişti.
Pes serisinin bu yeni oyununda, beni en çok Master League ve futbolcuların 360 derece dönebilmesiydi.
Hatta belki de şık animasyonlar olacaktı oyunda, 3 boyutlu taraftarlar ile coşacaktık, ama olmadı.
Konami, beklediğimiz harika oyun yerine, karşımıza Fifa 2010 karşısında ezilen, ortalama bir oyun çıkardı.
Belki 360 derece dönebildik, ama bu animasyonların kötü olması nedeniyle hiç bir etki etmedi oyuna.
Yeni oyunun tek artısı yenilenen Master League.Master League da olmasa Pes 2010, Pes 2009'un aynısı olacaktı.
Biz ne beklerdik senden Konami...

Master League
Master League'da en iyi değişiklik para birimlerinde olmuş.
Artık para birimlerimiz, Euro, Yen ve Dolar.Bundan sonra oyuncularımıza uygulayacağımız antreman, oyuncumuzun yetenekleri ve daha gelişmiş finans sistemi sayesinde daha gerçekçi bir Master League deneyimi yaşayacağız.
2009'da oynadığımız Become a Legend modu, 2010 da da aynı, ne yazık ki aynı şekli ile yerini koruyor.Ama Legends modu 2010 oyununda yoktu.Ancak bir patch ile oyuna 4 kişinin aynı anda Become a Legend oynayabildiği Legends modunu oyuna dahil etti.
Master League'da oyuncularımızın durumu onların oynamasına birebir etki ediyor.5 maç üstüste oynattığınız oyuncu yorulmaya başlıyor ve ilerki maçlarında kötü bir performans sergiliyor.

London F.C
Pes serisinin en büyük problemi, lisanslardı.Ve bu hala böyle.
Tanıdığımız ve sevdiğimiz Chelsea, oyunda London F.C olarak yer edinmiş.Diğer çoğu takım da böyle.Ama bunu ya yamalarla, ya da Edit modunda geçireceğiniz 30 dakika ile çözebilirsiniz.
Grafiklere gelince...
Pes 2010'da grafikler çok iyi olmasa da gayet iyi.Bayağı bir gelişme var.
Sistem gereksinimleri de gayet düşük.
Pes serisi ve Konami, 2010 ile çuvallamış.Çok kötü bir oyun değil, ancak iyi de sayılmaz.

Grafik : 83
Ses : 71
Oynanabilirlik : 69
Genel : 74

PES 2010'u hiç sevmedim ben de ama grafiklere 83 vermen beni şaşırttı diyebilirim. Bence grafikler gayet güzel. Seslere verdiğin puan çok çok yerinde. Zaten spikerler intihar gibi. Oynanabilirliğe verdin puan da gayet iyi. Biraz az olmuş, 75 olabilirdi. Bence güzel bir inceleme olmuş. Genel puan çok yerinde. PES serisine iyi bir tokat.

Son Düzenleme: 01/07/2010 19:37 Düzenleyen Rocko.
Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Grafik konusunda Lord of Darkness kardeşime katılıyorum.83 biraz az olmuş.Ben PES değil FİFA oynuyorum genelde.Ama inceleme güzel eline sağlık

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
HaruNGs
Warrant Officer
Gönderiler: 1024
graphgraph
FIFA 10'un çok gerisinde kalmış bir oyun. Pes 11'de FIFA 10'un seviyesine ulaşacağı söyleniyor. Pes bu kez beklenileni veremedi bana sorarsanız

sMiLeY
Captain
Gönderiler: 1889
graphgraph
Eline sağlık.PES bu sene fena çuvalladı bence..PES böyle giderse FİFA'ya yetişebilmesi için 2 sene falan oyun çıkartmadan çalışması lazım

CyBeROyUnCu
Private First Class
Gönderiler: 35
graphgraph
Bence Baya Uğraşması Lazım (İnceleme Güzel ) :D

Gürcan
Private First Class
Gönderiler: 45
Puanlar: 46
graphgraph
Pes 2010 benim hoşuma gitti çünkü Uefa Şanpıyonlar ligi ve Avrupa ligi vardı.2011' de Libertodores kupsaıda olacak .Pes 2010 eksikleri lig azlığı birde lisanssız takımlar.

Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Gürcan yazan:
Pes 2010 benim hoşuma gitti çünkü Uefa Şanpıyonlar ligi ve Avrupa ligi vardı.2011' de Libertodores kupsaıda olacak .Pes 2010 eksikleri lig azlığı birde lisanssız takımlar.

Birde gerçekçi olmayan oynanış, abartılan futbolcular (örneğin Messi; alın onu bakalım bir adam ayağınızdan topu alabilecek mi.) ve eski yapısını kaybetmesi.

PES'in eksiklikleri bunlar ve 2011'de de düzeleceğini sanmıyorum. Yine alıp oynayacağız ama elbette FIFA 11 daha iyi olacaktır. Konami'nin çok çalışması gerekiyor, hemde böyle hızlı gelişen bir FIFA varken.. PES'in ve Konami'nin işi çok zor artık. 3-4 sene çalışsınlar oturup.

HaruNGs
Warrant Officer
Gönderiler: 1024
graphgraph
Gerçekten de Messi'yi uzaylı gibi yapmışlar. La Liga'da birçok takımın defansı ondan rahatlıkla top çalabiliyor. Bu kadar muazzam olması oyunu bozmuş.

Opticoniro
Colonel
Gönderiler: 2462
Puanlar: 2467
graphgraph
Bence FİFA 2011 daha iyi olacak.PES'in FİFA'ya yetişmesi zor zira FİFA grafik açısından hep önde gidiyor.Ben FİFA 2011'i almayacağım.FIFA 2010 yeter bana

Let the rain, wash away, all the pain of yesterday...
Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye