Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

[PC] Just Cause 2
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: [PC] Just Cause 2
Eness
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 889
Puanlar: 0
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
[PC] Just Cause 2 1 Yıl, 10 Ay önce  
Just Cause 2
Kaos ! Kaos ! Kaos !

[Bu incelemeyi gördüğünüzde "Yahu zaten 2 tane yazılmış.Niye yazıyorsun?" diyebilirsiniz(Ya da demezseniz, o başka konu.) diyemezsiniz diye bir şey yok.Ama ne yapayım?Çok sevdiğim bir oyun. Neyse...]

"Yolda yürüyorum.Çok kötü yoruldum.Herkes bana bakıyor.Elimin üstünde duran o kanca yüzünden mi?Yoksa arkamdaki roket atar yüzünden mi?Hayır hayır biraz önce yerle bir ettiğim askeri üs yüzünden.Yok yok!Buna dayanamayacağım.En iyisi şu arabanın üstüne kancamla çıkıyım.Hoop!İn bakalım arabadan!" Ve arabanın sürücüsü kendini birden yerde buluyor ve kahramanımız yeni arabasıyla gözden kaybolup gidiyor.Nereye mi?Tabiki kaos yaratmaya!

Kancamı seviyorum!

Öncelikle size bu oyunu oynadığınızda size neler olacağını anlatmak istiyorum(Çünkü bana oldu!).
Ben oyunu kapattıktan sonra bana garip bir şey oldu(Yok cırcır olmadım!).Temiz hava almak için balkona çıktığımda karşı taraftaki eve kancayla birden atlamak istedim.Kendi kendime "O'lum noluyo?!!" dedim ve yüzümü yıkadım.Dışarı çıktım.Bu seferde yoldan geçen arabaların üstüne atlayıp sörf tahtası gibi kullanmak istedim.Yok yok böyle olmayacaktı.Hemen bilgisayarımın başına geçtim ve Just Cause 2'nin inanılmaz büyük haritasında istediğim gibi kaos yarattım.

Rico!O'lum gene bir yeri mi patlattın lan?!

Karakterimizin adı Rico.Takma adı Scorpio.Baba adı ...Öhöm,neyse...Rico, hep atlayıp zıplıyor,bir yerleri patlatıyor ve böylece Panua'daki grupların(faction) görevlerini tamamlıyor.Yok yok.Ben işe çok bodozlama daldım.En iyisi size hikayeyi baştan anlatmak.
Rico,kayıp ajanı bulmak için Panau'ya gidiyor lakin işler o sıralar Panau'da karışık.Dikdatörlük yönetimi ele geçiriyor,halk gruplara bölünüyor... Bizim Rico'da kendini bir anda bu kargaşada buluyor ve bir bakıyor ki ilk görevini bir gruptan almış,dikdatörlüğü devirmeye çalışıyor.

Geeeel!Geeeel!Silah var,taşıt var!Geeeel!

Yapımcılar merhametliymiş ki oyuna Blackmarket adlı karaborsa varii bir şey koymuşlar.Arıyorsunuz adamları ayağınıza kadar geliyor.Üstelik her türlü silah ve taşıl var(tabi onları açmak için kaos yaratıp puan toplamanız gerek.).Tabi onları almak bedava değil.Belli bir ücret karşılığında alabiliyorsunuz ve upgrade edebiliyorsunuz.Hatta Blackmarket bununla da yetinmemiş sizi istediğiniz yere götürüyor!

Denize sıfır kaos yaratma imkanı!

Oyunun grafikleri çok güzel(hala bodozlama gidiyorum!).Mesela araba sürerken eğer suyun kenarından gidiyorsanız gözünüze suya çevirip manzarının ne kadar mükemmel olduğunu düşünebiliyorsunuz.Tabi bu sırada yola bakmadığınızdan bir yere çarpabilirsiniz.

Kusursuz yoktur!

Geleim oyunun eksiklerine...Oyunun ilk eksiği taşıt kullanımının zor olması.İlk taşıtınıza bindiğinizde kendinizi bir ağaca çarpmış şekilde bulabiliyorsunuz.Tabi alışınca da bu sorun ortadan kalkıyor ama alışılması da biraz...
Diğer eksi de oyunun süresi.Oynuyorsunuz oynuyorsunuz, 10-15 saat geçince birden kendinizi sıkılmış halde buluyorsunuz.Rico'ya bakıyorsunuz, adam kaos yaratmaktan kafayı hafif tırlatmış(Tamam tırlatmıyor ama...),yola bakıyorsunuz bir tane araba geçmiyor çünkü hepsi patlamış(Tamam geçiyor ama...).Yani oyun sandbox olduğundan belli bir süre sonra sizi oyun sıkıyor.

Just Cause 2

Artılar:İstediğin gibi kaos yaratma imkanı,mükemmel manzara,paraşüt-kanca ikilisi.
Eksiler:Bir süre sonra oyunun sıkması,araç kullanımının zor olması.

Son Düzenleme: 02/07/2010 19:46 Düzenleyen Rocko.
Benim tük haklarım saklambaç oynuyor,saklılar.İzinsiz alınamaz veya saklandığı yerden çıkartılamaz!
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
cptn price
Soldier
Gönderiler: 7
graphgraph
güzel inceleme olmuş başarılarının devamını dilerim XDXDXD

MagnaFlex
Sergeant
Gönderiler: 150
graphgraph
Beğendim fazla uzun da değil ve oyunu tamamiyle anlatıyor. Özellikle oyunda dağların arasındaki çiçekli ovalara yolum düşüp te gözüm takılınca aklımdan " Bir gün ailecek buraya piknink yapmaya gelmeliyiz." diye bile düşündüğüm oluyor. Oyunda inceleme de çok güzel

"I do not care about Nova.....My name, is Victor Reznov.....and I will have my revenge!"
Laneth
LEVEL
Gönderiler: 96
Puanlar: 19
graphgraph
Merhaba Eness,

Just Cause 2'yi sevmesem de (gerçi bir aksiyon oyunu olarak takdir ediyorum) yazını eğlenerek, sonuna kadar okudum ki bu bir yazının işlevini getirebilmesindeki en önemli kural Hepsini okutabilmesi.

Gözüme çarpan noktalar; çok fazla parantez kullanıyorsun. Bazen konu içinde, konudan çok kısa bir an sapıp hemen geri dönmek istediğimizde parantez açarız. Fazla parantez okuyucunun kafasını karıştırır, konudan sapmalarına neden olur.

Eksiler bölümünde oyun belli bir yerden sonra sıkmaya başlıyor demişsin. Jenna Jameson bile belli bir yerden sonra sıkmaya başlar. Ama neden sıkar? Onu belirtsen anlatmak istediğini daha somut şekilde ifade edersin. Yoksa okuyucu, "Neden sıkıldı acaba?" diye merak eder.

Benim de ilk yorumum bu oldu. Okumaya devam edeyim. Bu yorumları ufak birer tavsiye olarak kabul edin çünkü inanın yazmanızı canı gönülden istiyorum. Bu konuda yardım edebilirsem ne güzel.

Chire Senbonzakura Kageyoshi, 千本桜景厳, "Vibrant Display of a Thousand Cherry Blossoms"
Laneth
LEVEL
graphgraph
Merhaba Eness,

Just Cause 2'yi sevmesem de (gerçi bir aksiyon oyunu olarak takdir ediyorum) yazını eğlenerek, sonuna kadar okudum ki bu bir yazının işlevini getirebilmesindeki en önemli kural Hepsini okutabilmesi.

Gözüme çarpan noktalar; çok fazla parantez kullanıyorsun. Bazen konu içinde, konudan çok kısa bir an sapıp hemen geri dönmek istediğimizde parantez açarız. Fazla parantez okuyucunun kafasını karıştırır, konudan sapmalarına neden olur.

Eksiler bölümünde oyun belli bir yerden sonra sıkmaya başlıyor demişsin. Jenna Jameson bile belli bir yerden sonra sıkmaya başlar. Ama neden sıkar? Onu belirtsen anlatmak istediğini daha somut şekilde ifade edersin. Yoksa okuyucu, "Neden sıkıldı acaba?" diye merak eder.

Benim de ilk yorumum bu oldu. Okumaya devam edeyim. Bu yorumları ufak birer tavsiye olarak kabul edin çünkü inanın yazmanızı canı gönülden istiyorum. Bu konuda yardım edebilirsem ne güzel.

Chire Senbonzakura Kageyoshi, 千本桜景厳, "Vibrant Display of a Thousand Cherry Blossoms"
Laneth
LEVEL
graphgraph
Merhaba Eness,

Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Laneth yazan:
Merhaba Eness,

Benim incelemelerime de yorum yaparsan sevinirim Nurettin abi. Çok güzel tavsiyeler vermişsin ayrıca.

sRby
Sergeant Major of the Army
Gönderiler: 954
Puanlar: 20
graphgraph
Cinsiyet: Bay ft.justirap.ryhme@hotmail.com Konum: Ankara / Dikmen Doğum günü: 12/08
Eness incelemen için teşekkürler.
Nurettin abi her konuya mı yapacak bunu acaba onu bilmiyorum o yüzden yorum yapmıcam. Güzel tavsiyeler gerçekten diğer incelemelerde göz önünde bulundurarak yaparım bunları..

Shadowlord31
Corporal
Gönderiler: 101
Puanlar: 37
graphgraph
İnceleme çok güzel olmuş , eline sağlık , yakında alıp oynamak istediğim bir oyun .İlk oyununu oynamıştım ama sanırım ilk oyunla hikaye olarak pek bağlantısı yok , doğrumuyum ?

Lord Of Darkness
Colonel
Gönderiler: 2608
Puanlar: 10
graphgraph
Shadowlord31 yazan:
İnceleme çok güzel olmuş , eline sağlık , yakında alıp oynamak istediğim bir oyun .İlk oyununu oynamıştım ama sanırım ilk oyunla hikaye olarak pek bağlantısı yok , doğrumuyum ?

İlk oyunu unut ve ikinci oyunun keyfini çıkar.

Üste gitSayfa: 1
Yetkililer: Alexander the Great

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye