ulas53 yazan:
Ulaş Dergisini Seçtiğiniz için Teşekkür Ederim
The Lost And Dammed
Eveet EFLC elime geçtiği zaman hemen yükledim.İlk önce The Lost and Dammed i Açtım Oynadım Oynadım Açıkçası TLaD Beni Doyurmadı Ve Gta 4 Olmadığı Kadar Doku Hataları ile Karşılaştım Moralim Bozuldu.Neyse Oyuna Geçelim TLaD da Johnny Kıbbutz Adında Bir ADamı Yöetiyoruz TLaD a üye Olan Biri Amacımızza Öbür Çeteleri Yok Etmek (Sizi
Yanıltmasın)Fakat Oyunun Hikayesi Hoşuma Gitmedi Sevemedim Bir Türlü Ama Benim Görüşümle Oyuna Kötü Puan Veremem Sizler İçin Oynamaya Devam Ettim Grafikler Gta 4 E Göre Ne eksi Ne Artı Grafikler Gene Muhteşem Ama Gene Bilgisayarımın Anası Ağladı. TLaD GTA Sa ya Benzemiş silah Yönünden Azda Olsa Artılar Var GTA Sa dada Olduğu Gibi Saw Off Shotgun Var El Bombası Atan Silah Var.Hikayesi Bana Göre İlgi Çekiçi Değil Ama Rockstar Games Gene Yaratıcılığını Konuşturmuş. Genel Puanım TLaD:9.3
+Grafikler
+Şarkılar
+Sesler
+Atmosfer
-Doku Hataları
--------------------------------------------------
----------------------
The Ballad Of Gay Tony
Sırada bunda Buna Girdim Oyun Yüklenirkenki Müziğe Hasta Oldum.Oyun Renkli ;Olduğundan Hoşuma Giitti Hikayeside Bi Okadar Grafiklerde FArk yok Fakat TLaD Daha sistem isitiyor Gibibe Geldi(Bilemem Belki İstemiyordur)Silahlar Çok Değişmiş Bide Neden Ayrım YApmışlar TBoGT daki Silahlar TLaD da Yok TLaD Daki Silahlar TBoGT da Yok Neyse Çatışmalar Daha Keyif Veriyor Oyunun Renkli Dünyası Herde Yanınızda Çevrede Disco Sesleri Felan Çok Güzel Ve Beni En Etkileyen Faktör Aksiyon Uçmuşşşşş ;Panzerler Roket atan Helikopterler Felan Size Az Geliyo ama Bi Oynasanız Anlatılmaz Yaşanır. ARaba Çeşitliliği Artmş Daha Spor Arabalar Gelmiş Ve Masalda Burda Bitmemiş Devam Edicekmişş GTA V E3 2010 Çıkamadığı İçin Çok Üzülmüşş ßß
Genel Puan:9.5
+Grafikler
+Hikaye
+Atmosfer
-Az Rastlanan Fakat Komik Olan Buglar
EFLC Puan :9.4
Kendinizi Bu Oyunda Mahrum Ettmeyin
--------------------------------------------
Hiç düzenli olmamış.Daha çok özenmelisin, noktalama işaretleri neyse de, her kelime başını büyük yazmışsın.Daha düzenli olması lazım, sonuçta burası LEVEL Forum, öylesine bir forum değil.