|
HD SOLUCANLAR:
Worms Reloaded aynı eski solucan savaşları gibi 2D fakat HD görüntü kalitesinde olduğu için Geniş LCD ekranlarda daha net ve canlı görünüyor.
Oyun onun dışında bildiğimiz gibi 2,3 veya 4 takım birbirine dalıyor ve harita darma duman oluyor , her dakka başı bi solucan ölüyo , etraf mezar taşıyla doluyo . Her dakka başı bir Silah kutusu , Çanta ve sağlık kutusu düşüyor , bazı sollucanlar dikkatsizlikten mayına basıyor ölüyor .kimi yanındaki varil yüzünden daha fazla canı gidiyor. bazılarına yapılan saldırı girişimi işlememiş gibi dursada eğer eğri ve deniz kenarında duruyorsa olduğu yerin üstüne çarpan roketin şiddetiyle denize düşüyor ve boğularak ölüyor.Oyunda savaşacağımız alanı kendimizde dizayn edebiliyoruz ; yatay mı olcak dikeymi ve teması spor teması , uzay teması , inşaat teması , şovalye teması , eczane teması , plaj teması , kar teması,sokak teması mı olcak ... yani bu temalara göre mapinizde kale pota , uzay mekiği , kale , yel değirmeni , ilaçlar, iksirler , Vinç , palmiye ağıçları , kardan adam ,itfaye musluğu gibi cisimler map'inizin üstünde yer alıyor. Ayrıca map inizde solucanların spawn oldukları yerleri belirliyebiliyorsunuz , patlayıcı varillerin yerlerini, mayınların yerlerini ve Turretlerin yerlerini belirliyebiliyorsunuz. ve bu turretler çok tehlikeli çünkü düşmana yaklaşmaya çalıştığınızda bu turretler direk size saydırıyorlar ama sizde kendi bölgenizin başına turret yerleştirebilirsiniz . Oyunda kendi takımınızıda yaratıyorsunuz . Takımınıza isim verebiliyorsunuz . Mesela ben kendi takımı Pc-Wariors olarak koydum . Adlarını ; Sam Fisher , Hitman, Max Payne ve Rico Rodriguez koydum . Tiplerini kafalarında Predator kaskı takan , beyaz tenli ve hollanda aksanıyla konuşan (ses tonu çok komik geldi ) tipler yaptım . Oyunda birçok dil (içinde türkçe yok ama neyse ) ve tipleme seslerin olarak konuşa biliyor solucanlar . Ayrıca kafalarına çok ilginç şeyler takabiliyorsunuz savaş kaskları , kovboy şapkası , şovalye miğferi , astronot başlığı , dalgıç kaskı , predator maskesi , Peynir parçası ,hippi şapkası vb... Ayrıca oyunda kazandığınız zaman solucanların yapcağı dans çeşitleri de var ve seçebiliyorsunuz . Oyunun müzikleri de hoş ve bildiğiniz şeyler .Konuşmalar desen aynı bebeksi komik ses tonlarıyla (hatta annem bile içerde bilgisayarda çizgi film falan izliyorum sanmış sesleden ). Grafikler dediğim gibi 2D aynı (aynı derken kötü anlamda değil canım ) fakat HD ve canlı renklerde. Silahlar aynı ; roket atar , bomba , parça tesirli bomba , muz bombası , kuzu ,süper kuzu , kutsal bomba ( şu klise şarkısı çalarak patlayan ) , güdümlü füze , pompalı tüfek , molotof kokteyili ve daha çok var ama isimlerini yazmakla bitmez.
Oyun güzel eski Wormsleri seviyorsanız alın.
PUANLAR
Grafikler : 89
Eğlence : 98
Oynanış: 85
Ses: 92
GENEL : 94
|