Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Multiplayer için yardım
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: Multiplayer için yardım
VuzzLat
Soldier
Gönderiler: 7
Puanlar: 39
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Multiplayer için yardım 4 Ay, 1 Hafta önce  
Arkadaşlar, ben şu sıralar Brotherhood oynuyordum ve pc'yi çok kasıyordu. Sonra grafik ayarlarını düşürdüm oyunun.

Yaptığım şey şu;

ENVİRONMENT QUALİTY= 4'dü, 3 yaptım.
TEXTURE QUALİTY= 3'dü, 2 yaptım.
SHADOW QUALİTY= 3'dü, 2 yaptım.
REFLECTİON QUALİTY= Low gibi bir şeydi, None yaptım.
CHARACTER QUALİTY= 3'dü, 2 yaptım.

Neyse, sonra oyuna girdim. Oyunu çok seri bir şekilde oynuyordum.Bayağı hızlanmıştı oyun. Sadece konuşma sahnelerinde ses, görüntüden önce geliyordu. Bunun dışında sorun yoktu.

Şimdi bu aralar Revelations'a taktım. Neden? Çünkü orjinal alıp oynamak istiyorum. Tatile girdik şimdi ve ben MultiPlayer zevkini bütün tatil tatmak istiyorum. Korktuğum konu ise şu; Eğer MultiPlayer'da çok kasma olursa?

Bilgisayarımın sistemi şu:
İşlemci: AMD Athlon(tm) Processor LE-1600 2.20 GHz
Bellek (RAM): 2,00 GB
Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi

İşte sorularıma geliyorum şimdi.

1)Revelations'ın grafikleri, Brotherhood'dan çok mu iyi? Yoksa aynı mı? Grafikleri düşürerek çok iyi oynayabilir miyim?
2)MultiPlayer ve SinglePlayer arasında kasma farkı var mı? MultiPlayer daha fazla mı fazla kasıyor pc'yi?

Acil cevaplarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta 90 lira verip aldığım oyunla ortada kalmak istemem.

Şimdiden teşekkürler.

Son Düzenleme: 17/01/2012 19:17 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
SniperZoomOut
Private
Gönderiler: 30
Puanlar: 109
graphgraph
2 oyun arasında fazla bir fark olmamasına rağmen multiplayerda Revelations biraz fazla kasabilir. Ama o kadar sorun olmayacağını tahmin ediyorum. Hele ekran kartı sorununda yok.

SniperZoomOut
Private
Gönderiler: 30
Puanlar: 109
graphgraph
Revelations grafik açısından daha güzel. sanal alêmde bayağı ses getirdi. Ayrıca evet multiplayer singleplayer'a oranla daha fazla kasar pc'yi.

VuzzLat
Soldier
graphgraph
Gerekirse grafikleri en düşük seviyeye getiririm.

Pek bilgisayardan anlamıyorum da Grafikleri en düşük seviyeye getirsem rahat oynar mıyım?

Tremyosre
Corporal
Gönderiler: 120
Puanlar: 358
graphgraph
çok rahat oynarsın

VuzzLat
Soldier
graphgraph
Bu gün bir cd'ciye gittim. Derdimi ona da anlattım. Bilgisayarın özelliklerini ona da söyledim. Son olarak "Assassin's Creed Revelations oynamak istiyorum" dedim. Adam bana "Büyük ihtimalle çalıştırmaz..." dedi. "Ama abi, Brotherhood'da düşük grafiklerde rahat oynuyordum!" dedim. "Belki bunu da düşürürsen rahat oynarsın, ama MultiPlayer'da çok büyük ihtimalle kasar. En iyi pc'lerde bile kasabiliyor bazen." dedi. Ve bana pc'yi geliştirmek için yapabileceklerimi söyledi. "200-250'ye halledersin, her istediğin oyunu rahat oynarsın." dedi.

Şimdi acaba kendi ürününü satmak için mi öyle demiştir, yoksa cidden öyle olduğu için mi, diye arada kaldım Yarın almayı planlıyordum oyunumu, bu adamın söyledikleri yüzünden yine arada derede kaldım

atagnrcom
Private
Gönderiler: 14
Puanlar: 190
graphgraph
kardeş 200-250 ye düzelmez o pc senin işlemciyi birkere yenilemen lazım vede ekran kartını söylersen harika olur. Hem adan bilgisayarda hangi parçayı yenileceyeckte 200-250 ye adam edicek onu ? garanti ram ini arttırmayı önericek sana o paraya ama kabul etme. sen kendine 1000 tl falan birktir eğer anakartın uyumluysa 700 tl ye al bir i7 işlemci 300 e de ram al. Sonra bf3 bile oynarsın ekran kartın el veriyosa . Vede tmm 1000 tl biriktiririm diyosan önce anakartına bir göz at yeni nesil işlemcileri kapsıyomu die ortada kalma

VuzzLat
Soldier
graphgraph
Multiplayer için yardım 4 Ay önce  
Usta, 1000 tl biriktirsem zaten yeni bilgisayar alırım Bilgisayarımın kendisini 3,5 sene önce 1.300'e aldım

Ekran kartı:

ATI Radeon HD 2400 Series

Dac Türü: İnternal DAC(400MHz)
Yaklaşık top. bellek: 1012 mb
Geçerli görüntü modu: 1024 x 768 (32 bit) (60Hz)

İyi midir? Ben pek anlamam :/

atagnrcom
Private
Gönderiler: 14
Puanlar: 190
graphgraph
Gerçeği söylemek gerekirse güzel bir ekran kartı değil. AMA sen bilgisayarı biraz süsleyebilirsin yani çok fazla oynamak istiyosan ACR yi git al adamın sana vericeği şeyleri. En azından biraz faydası olur ama grafik olarak zevk alabileceğini sanmıyorum hatta bana göre sen ACR alma brotherhood multiplayer takıl çok uzun idare edersin onla. Maddi durumun müsait olunca yeni pc al kardeş. Hatta o zaman bana sor ne alayım de bütçeni söyle. bazı parçaları aynı kalitede yarı fiyata 2. el bulmak çok kolay sana yardım ederim.Vede daha fazla RAM alırsan dikkat et çünkü 32bit işletim sistemi kullanıyosun 4gb sonrasını çalıştırmaz.

Son Düzenleme: 21/01/2012 14:22 Düzenleyen atagnrcom.
VuzzLat
Soldier
graphgraph
Önce korsanla bir pc'mi test edeyim dedim

Bilgisayarım Revelations'ı çalıştırıyor. Ancak arada bir çok ufak kasmalar meydana geliyor. Ufak kasma dediğim, fazla önemli değil. Bütün QUALİTY'leri 2 yaptım. (Parlaklıktı galiba) İşte onu Brothood'a NoNe yapıyordum. Yani kapatıyordum. Bunda LOW ve None arasında kasma açısından çok az fark olduğundan LOW yaptım. Kısacası SinglePlayer rahat oynanıyor. Ancaaaaak, konuşma bölümlerinde Brotherhood'dan kat kat fazla ağır. Neyse, oynarken iyi ama.

Yine de aklım MultiPlayer'da. Hala çalıştırır mı, çalıştırmaz mı, kara kara düşünüyorum. Bu gün d&r'da gördüm Revelations'ı. Nasıl içim gitti.

Bir fikir verin

Üste gitSayfa: 12

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye