Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Battlefield: Bad Company 2
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1...18192021222324...54
BAŞLIK: Battlefield: Bad Company 2
Eagle 11
First Sergeant
Gönderiler: 546
Puanlar: 47
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: Bay Eagle_Elvenqinn_11@hotmail.com Konum: Istanbul Doğum günü: 11/11
Battlefield: Bad Company 2 1 Yıl, 12 Ay önce  
Bildiginiz gibi BC2de cursor biraz problemlidir,nisan alirken cok fazla kayar 2 noktanin tam ortasini tutturamazsiniz birtürlü.
BC2'de nisan alma sistemini diger PC oyunlarindaki standart haline getirmenin yolunu buldum.
Anlatacaklarim kesinlikle Hack degil,kaldi ki ben bunu bir ay kadar evvel yaptim hiç PB disari atmadi,yani bu fair play cercevesinde kaliyor.Ve bunu sadece ben yapmiyorum,görece bilinen birsey bilen yapiyor

Önce herhangi bir degisiklikte bulunmadan önce My Documents/BFBC2 klasörünün mutlaka yedegini aliyoruz.

Tabii ki BC2'yi islem esnasinda kapali tutuyoruz.

Gamesettings.ini dosyasini Notepad veya txt editorüyle aciyoruz:
Sensitivity0=
Sensitivity1=
Sensitivity2=
degerlerinin hepsinin karsisina 0.000000 yaziyoruz (tek sifir nokta alti tane sifir)
ayni dosyada yer alan:
Scheme0Sensitivity degerini de
0.05000 haline* getiriyoruz
bu degistirdigimiz deger oyun icindeki "base sensitivity" yani cursorun hizi icin temel deger.Oyun ici ayardaki sensitivity cubugunda gösterilen deger bunun üstüne ekleniyor! Ikisi ayri bu temel,oyun icindeki üstüne eklenen deger.
ve simdi yine ayni dosyada yer alan:
InputAcceleration=
degerini de 0 yapiyoruz
bu dosyayi kaydedip kapiyoruz

Simdi Belgelerim/BFBC2/input klasöründeki infantry.dbx dosyasini yine herhangi bir txt editörüyle aciyoruz
Su satiri aratin:
<field name="ConceptIdentifier">ConceptPitch</field>
Bu basligin altinda karmasik birtakim satirlar görülecek,korkmayin ve sonu söyle biteni arayin:
type="GameSharedResources.MouseInputActionData" **sonu böyle biten satir Mouse ile ilgili olan,sonu farkli biten digeriyle hicbir isimiz yok sadece sonu böyle biten satirlari degisterecegiz
Iki tane ayni biten satir olacak,bunlar altinda:
<field name="NormalizeInput">true</field>
satirindaki true olan yere false yazin
Ayni islemi su satirin altindaki
<field name="ConceptIdentifier">ConceptYaw</field>
sonu:
type="GameSharedResources.MouseInputActionData"
ile biten satirlar altindaki
<field name="NormalizeInput">true</field>
satirlarinda da uygulayin
Bu dosyayi kaydedip kapayin

Simdi Belgelerim/BFBC2/input klasöründeki land.dbx dosyasini herhangi bir txt editörüyle aciyoruz
infantry.dbx te yaptigimiz adimlari bu dosyadaki tipatip satirlar icinde uygulayacagiz yani yine:
ve
<field name="ConceptIdentifier">ConceptRoll</field> (Buraya dikkat ConceptYaw degil(ki zaten Yaw sadece infantry.dbx'te var)
satirlarinin altindaki sonu:
type="GameSharedResources.MouseInputActionData"
ile biten satirlar altindaki... anladiniz deminkinin aynisi
Bu dosyada ek olarak ayriyetten
<field name="ScaleValue">0.079999999</field> *** simdi bende bu rakamlar görünüyordu ama sizde farkli rakamlar olabilir burada,panik olmayin
satirindaki rakamlar yerine 1 yazacagiz (tek bir tane bir evet,0.01 degil düz 1)
dosyayi kaydedip kapiyoruz.

Simdi ise Belgelerim/BFBC2/input klasöründeki air.dbx dosyasini herhangi bir txt editörüyle aciyoruz (dananin kuyrugu bu noktada kopuyor cünkü helikopterlerin silahlarina ait sensitivity degerleri bunlar )
önce yaptiklarimizdan farkli olarak bu sefer yanlizca
ve
<field name="ConceptIdentifier">ConceptRoll</field>
basliklari altindaki ScaleValue degeriyle ilgileniyoruz.
Bu degeri 100 yapiyoruz.
<NormalizeInput> degeri hava araçlari için zaten false olmasi gerekiyor eger degilse false yapin.

Simdi bunlarla ne elde ettik:
Yaptigimiz degisiklikler sonucunda inputtaki negative sensitivity degerini kaldirdik,böylece herhangi bir PC FPS oyunundaki gibi serbest nisan alma sistemi gelmis oldu

Bir baska sey daha anlatacagim bundan bagimsiz:
oyundaki bloom efekti cok abartilarak kullanilmis ve bazi makineleri gereksiz yere kasabilir.Bunu tamamen kapamak icin:
Belgelerim/BFBC2/settings.ini (deminkinin basinda game vardi bu öbürü) dosyasini txt editor ile acip:
Bloom=
satirini false yapiyoruz

Iyi oyunlar herkese

Son Düzenleme: 27/05/2010 22:38 Düzenleyen Rocko.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
metican
Staff Sergeant
Gönderiler: 272
Puanlar: 52
graphgraph
Cinsiyet: Bay mertcan.a@hotmail.com Konum: Bursa Doğum günü: 10/02
Ya lütfen yardım edin. BF:BC2'deyken durduk yere oyundan atıyor. Sebebi PunkBuster;

You have been kicked from the game. The reason is: PunkBuster kicked player '(Kullanıcı Adım)' (for 0 minute) RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstr.exe not hearthbeats.

Lütfen çözümü varsa yardım edin...

NOT: Oyun orijinal...

Son Düzenleme: 29/05/2010 19:46 Düzenleyen Rocko.
Alexander the Great
Moderatör
Gönderiler: 1150
graphgraph
Cinsiyet: Bay LEVEL Online darknightofthesoul1@hotmail.com Konum: İstanbul Doğum günü: 23/01
Battlefield 1942'de oynarken PunkBuster işaretli değilse, ilgili servera giremiyorduk. Bunda da onun gibi birşey olmalı. Eğer server listesinin oralarda PunkBuster kutucuğu varsa ve işaretli değilse, işaretlersen sorun çözülür. Yani bu Battlefiled 1942 bnöyleydi. Umarım onda da aynıdır.

Son Düzenleme: 29/05/2010 19:46 Düzenleyen Rocko.
LEVEL - Okur Hizmetleri: okurhizmetleri@doganburda.com | LEVEL - Community
metican
Staff Sergeant
Gönderiler: 272
graphgraph
Cinsiyet: Bay mertcan.a@hotmail.com Konum: Bursa Doğum günü: 10/02
Ya PB zaten her zaman işaretli yoksa istatisklerim tutulmaz! Ama PB açık olan her serverda aynı sorun oluyor...

Gittik o kadar oirijinal aldık, 1 ay oynadık oyun sorun çıkardı...

=T.A.F=Endero7
Sergeant
Gönderiler: 205
Puanlar: 23
graphgraph
Cinsiyet: Bay TAF-Clan endero7@taf-clan.eu Konum: İnternet Doğum günü: 07/04
Punkbuster b veya a exe düzgün çalışmadığı için atar veya dosyalarını güncellemediği için. Bunların harici oyunun confişg dosyalarına elle müdahale ettiğinden olabilir. Genel olarak sana 0 saniye atıyorum derken attığı sebebin kodu verir. O kod ile daha gerçekci çözümler bulabilirsin. Benim şimdi verdiğim yöntemler deneme yanılma ile çözme ihtimalin olabilir.

Çözüm 1 : Aşağıdaki adresten PB dosylarını tek tek indirebilirsin. Ayrıca Notice kısmında PBSETUP var onu indirip sıfır dan PB kurulumunu yapıp daha sonra Bad Company2 oyunu nu seçip tüm güncel PB dosyalarını bilgisayarına otomatik atabilirsin.
www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bc...

Çözüm 2 : Vista veya Windows 7 işletim sistemi kullanıyorsan eğer. Oyunu Yönetici ile çalıştır. Punkbuster A ve B exelerinin çalışmasının engellenmediğini kontrol et.

Sonuç olarak herhangi hile yolluna başvurmadıysan Punkbusterı tekrar yükleyerek bu işlem düzelir.

Son Düzenleme: 02/06/2010 11:48 Düzenleyen Rocko.
ebola86
Soldier
Gönderiler: 1
Puanlar: 0
graphgraph
Arkasaşlar bad company 2 yi multiplayer olarak oynamak için ne yapmak lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not:Oyun orjinal değildir.

=T.A.F=Endero7
Sergeant
graphgraph
ebola86 wrote:
Arkasaşlar bad company 2 yi multiplayer olarak oynamak için ne yapmak lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not:Oyun orjinal değildir.

Bildiğim kadarı ile sadece orjinal oyun ile multiplayer oynanıyor.

ilaqwain
Private
Gönderiler: 22
Puanlar: 22
graphgraph
BF2 almayı planlıyordum buralarda biraz kamuoyu yoklayayım dedim ve gördüm ki yahu ne sorunluymuş arkadaş bu oyun almayacağım vallahi Herkes birşeylerden şikayetçi . Mesela Eagle 11 nişan almakla ilgili bişeyler anlatıyor arkadaş bu kadar mı kötü aim sistemi de onca şeye katlanıyor insanlar. Hadi onu geç oyunu bulmak da zormuş. Sizler İstanbulda Ankarada bulamıyorsanız ben İzmirde nasıl bulacağım acaba. Multiplayerda oyundan atmalar falan da varmış eee ne anladım ben bu işten . Ve en sonunda gerçekten deyecek mi bunca sıkıntıyı çekmeye ? Sırf single mode için de kimse kusura bakmasın almam bu oyunu ya da herhangi bir oyunu. Ama işin garibi artık FPS oynamak istiyorum ya deli gibi hem de . WoW da bi yere kadar arada bu tarz oyunlara da ihtiyacım var. Kısacası beni cesaretlendirecek sözlere ihtiyacım var Al oğlum oyunu al da gel multi atarız gibilerinden Memnun olanlar da az da değil ama sorunlar ufak da olsa bir yerlerden çıkınca insanda soru işaretleri oluşturmaya yetiyor. Bir de 512GeForce 8500GT(galiba bu ekran kartım) yeter mi tabi o da var

=T.A.F=Endero7
Sergeant
graphgraph
ilaqwain wrote:
BF2 almayı planlıyordum buralarda biraz kamuoyu yoklayayım dedim ve gördüm ki yahu ne sorunluymuş arkadaş bu oyun almayacağım vallahi Herkes birşeylerden şikayetçi . Mesela Eagle 11 nişan almakla ilgili bişeyler anlatıyor arkadaş bu kadar mı kötü aim sistemi de onca şeye katlanıyor insanlar. Hadi onu geç oyunu bulmak da zormuş. Sizler İstanbulda Ankarada bulamıyorsanız ben İzmirde nasıl bulacağım acaba. Multiplayerda oyundan atmalar falan da varmış eee ne anladım ben bu işten . Ve en sonunda gerçekten deyecek mi bunca sıkıntıyı çekmeye ? Sırf single mode için de kimse kusura bakmasın almam bu oyunu ya da herhangi bir oyunu. Ama işin garibi artık FPS oynamak istiyorum ya deli gibi hem de . WoW da bi yere kadar arada bu tarz oyunlara da ihtiyacım var. Kısacası beni cesaretlendirecek sözlere ihtiyacım var Al oğlum oyunu al da gel multi atarız gibilerinden Memnun olanlar da az da değil ama sorunlar ufak da olsa bir yerlerden çıkınca insanda soru işaretleri oluşturmaya yetiyor. Bir de 512GeForce 8500GT(galiba bu ekran kartım) yeter mi tabi o da var

Öncelikle alıp ta pişman olan kimseyi tanımıyorum. Gaz vermeye gelince bu oyunu birlikte oynacak arkadaşın yoksa oyundan %75 zevk alırsın. Doğası gereği ekip ile oynayınca oyundan bişey anlıyorsun. Eagle11 paylaşımı güzel fakat yılların eskidiği FPS oyuncusu ve bu oyuncunun gamer mosue ile yapabildikleri zaten ortada dır. Oyundan atmalar benim başımdan hiç geçmedi sadece ATI 10.4 direver da pc kilitleniyordu onu da 10.5 ile çözdüler. Günün her saati 40 bin ile 85 bin PC oyuncusu ile aynı anda bu oynamak güzel bir duygu senin PCye gelirsek eğer www.yougamers.com/gameometer/10372/
Genel olarak en alt seviye core2 due E4400 işlemci ve Ati X1600 pro bir ekran kartı ile düşük ayarlarda oynarsın.

ilaqwain
Private
Gönderiler: 22
Puanlar: 22
graphgraph
Öncelikle alıp ta pişman olan kimseyi tanımıyorum. Gaz vermeye gelince bu oyunu birlikte oynacak arkadaşın yoksa oyundan %75 zevk alırsın. Doğası gereği ekip ile oynayınca oyundan bişey anlıyorsun. Eagle11 paylaşımı güzel fakat yılların eskidiği FPS oyuncusu ve bu oyuncunun gamer mosue ile yapabildikleri zaten ortada dır. Oyundan atmalar benim başımdan hiç geçmedi sadece ATI 10.4 direver da pc kilitleniyordu onu da 10.5 ile çözdüler. Günün her saati 40 bin ile 85 bin PC oyuncusu ile aynı anda bu oynamak güzel bir duygu senin PCye gelirsek eğer www.yougamers.com/gameometer/10372/
Genel olarak en alt seviye core2 due E4400 işlemci ve Ati X1600 pro bir ekran kartı ile düşük ayarlarda oynarsın.[/quote]

Teşekkür ederim. Oyniyacak realden arkadaşlarım yok ama sorun değil bendeki fps açlığı herhalde %75i %95-100lere çıkarır diye düşünüyorum. Ve o linklediğin siteden sonra ben darma duman oldum oyunu almasam da olurmuş Ekran kartım yerlerde yahu ağlamak istiyorum şu an ve ağlıyorum. Ama çok sağol o site için minnettarım. Of gitti paracıklarım yüklen kredi kartına bırak biriktirsin abd sermayesi ....(dokundurmadan da edemedim )

Üste gitSayfa: 1...18192021222324...54

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye