Neredesiniz: Ana Sayfa Forum

LEVEL Online

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

BF'den banlandım...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: BF'den banlandım...
arennu opusaru
Chief Warrant Officer
Gönderiler: 1244
Puanlar: 4975
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
BF'den banlandım... 4 Ay önce  
Hayatımın en muhteşem gecesini geçiriyorum şuan, yaklaşık 4-5 gündür BF oynamamıştım dedim bir el atayım bu akşam, Battleloga girdim ve bu uyarıyı aldım <Buy BF3 to get access to Battlelog> hemen live supporta başvurdum allahtan çok uzun sürmedi bağlanmam, işte can alıcı nokta geliyor ! görevli oyundan ban yediğimi fakat nedeninin belirtilmediğini artı kendisinin de bir fikri olmadığını söyledi ve üstleri ile görüşeceğini onlarında 24-48 saat içinde bana geri döneceklerini söyledi ve bana %15 indirim kuponu verdi.... Ne desem bilemiyorum.... siz sakin sakin anlattığıma bakmayın sigortalarım atmış durumda şuan.... merakla bekliyorum nedenini.

Son Düzenleme: 24/01/2012 16:01 Düzenleyen arennu opusaru.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Tremyosre
Corporal
Gönderiler: 120
Puanlar: 358
graphgraph
Bana hiçbir oyunda olmadı şansın yaver gitmemiş :/. Geçmiş olsun

Pomeron
Master Sergeant
Gönderiler: 486
Puanlar: 3011
graphgraph
Geçmiş olsun dostum, umarım en kısa sürede geri dönerler.

UnderCoverOver
Second Lieutenant
Gönderiler: 1456
Puanlar: 5459
graph
Cinsiyet: Bay UnderCoverOver LEVEL UnderCoverOver Enesdemirkran Konum: İstanbul/TURKEY Doğum günü: 27/01
arennu opusaru yazan:
Hayatımın en muhteşem gecesini geçiriyorum şuan, yaklaşık 4-5 gündür BF oynamamıştım dedim bir el atayım bu akşam, Battleloga girdim ve bu uyarıyı aldım <Buy BF3 to get access to Battlelog> hemen live supporta başvurdum allahtan çok uzun sürmedi bağlanmam, işte can alıcı nokta geliyor ! görevli oyundan ban yediğimi fakat nedeninin belirtilmediğini artı kendisinin de bir fikri olmadığını söyledi ve üstleri ile görüşeceğini onlarında 24-48 saat içinde bana geri döneceklerini söyledi ve bana %15 indirim kuponu verdi.... Ne desem bilemiyorum.... siz sakin sakin anlattığıma bakmayın sigortalarım atmış durumda şuan.... merakla bekliyorum nedenini.
Amaçsız yere banlanmak ...
Akıl göğe ermiyor ya nasıl bir şey bu ?

SniperZoomOut
Private
Gönderiler: 30
Puanlar: 109
graphgraph
Sırf para tuzağı bence hâlâ oyunu sattılar, bir yoldan satılmış oyundan da para kazanmaya çalışıyorlar. Size soruyorum?

Hâlâ dolandırılamadıklarımızdanmısınız?

phobos2106
First Sergeant
Gönderiler: 539
Puanlar: 2799
graphgraph
Ne alakası var üst üste aynı oyunu alanlara sor sen onu.
Arkadaşlar EA başkanı ile nasıl konuşabilirim?

Rocko
LEVEL
Gönderiler: 2244
Puanlar: 3563
graphgraph
Hacker'ların masum oyuncuları BF3'ten banladığına dair bir haber çıktı bugün, eğer sicilin temizse bu durumun kurbanlarından biri olabilirsin ve EA mutlaka çözüm üretecektir. Oyun firmalarını dolandırıcı olarak görmekten vazgeçip gerçek dünyaya dönebilirsiniz

arennu opusaru
Chief Warrant Officer
graphgraph
Rocko yazan:
Hacker'ların masum oyuncuları BF3'ten banladığına dair bir haber çıktı bugün, eğer sicilin temizse bu durumun kurbanlarından biri olabilirsin ve EA mutlaka çözüm üretecektir. Oyun firmalarını dolandırıcı olarak görmekten vazgeçip gerçek dünyaya dönebilirsiniz
Evet bende gördüm o haberi ve gerçekten şaşırdım. BC2'de hiç böyle bişi olmamıştı, tamam yine hackerlar vardı fakat bu kadar da değildi, son 1-2 aydır BF3ün serverları hackerlardan geçilmiyordu bu son olay işin Nirvanası oldu, sorun PB'de mi yoksa oyunun kendisi mi sorunlu anlamadım gitti.

İsteyen detaylara buradan bakabilir.
bf3blog.com/2012/01/hackers-ban-innocent...

Son Düzenleme: 25/01/2012 01:23 Düzenleyen arennu opusaru.
arennu opusaru
Chief Warrant Officer
graphgraph
BF'den banlandım... 3 Ay, 3 Hafta önce  
Evet arkadaşlar bugün neden banlandığımı öğrendim ve bir şok daha geçirdim, aimbot kullanmışım....neyse ki 35 liraya cd-key almıştım o yüzden fazla üzülmüyorum çöpe giden parama....az da olsa bir umut var live-support daki adam dosyamın tekrar gözden geçirileceğini söyledi ama zannetmiyorum bir şey değişeceğini.

Son Düzenleme: 31/01/2012 16:22 Düzenleyen arennu opusaru.
arennu opusaru
Chief Warrant Officer
graphgraph
BF'den banlandım... 3 Ay, 3 Hafta önce  
arennu opusaru yazan:
Evet arkadaşlar bugün neden banlandığımı öğrendim ve bir şok daha geçirdim, aimbot kullanmışım....neyse ki 35 liraya cd-key almıştım o yüzden fazla üzülmüyorum çöpe giden parama....az da olsa bir umut var live-support daki adam dosyamın tekrar gözden geçirileceğini söyledi ama zannetmiyorum bir şey değişeceğini.
Az önce live-supporta tekrar başvurdum ve artık ne desem bilemiyorum adamların daha kendilerinden haberleri yok, görüştüğüm kişi bana oyundan banlanmadığımı sadece engellendiğimi ve aimbot yüzünden değil oyunda yanlış birşey yaptığım için Battleloga giremediğimi söyledi, No it seems that you have done something wrong while playing the game. aynen bunu yazdı kendisi ve bana tekrar %15 indirim kuponu verdiler...EA ve mükemmel müşteri hizmetleri (!)

Son Düzenleme: 02/02/2012 22:00 Düzenleyen arennu opusaru.
Üste gitSayfa: 12

FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye