26 yıl önce, orta okul üçüncü sınıfta okuyan Misaki adında bir öğrenci vardı. Onur öğrencisiydi aynı zamanda sporda da iyiydi, sınıf arkadaşları arasında
popüler olan büyüleyici bir kızdı. Aniden vefat edince, sınıf arkadaşları mezun olana kadar sanki o hayattaymış gibi davranmaya karar verdi. Daha sonra,
1998 yılının baharında Sakakibara Kouichi adında bir oğlan bu sınıfa transfer edildi ve o sınıftaki korkunç atmosferden şüphelenmeye başladı.
Özellikle de, göz bandı takan, resimlerde tek çizimler yapan Mei Misaki adındaki güzel ve soğuk kızdan.
Düzgün bir Amv bulamadığımdan Openingini koyuyorum.
Cidden çizimler olsun,atmosfer olsun on numara anime bana kalırsa.Ama keşke openingindeki müzik daha iyi olsaydı. Her türlü tavsiye ederim.İzlemeniz pk zaman almaz zaten,şimdilik daha 4.bölümünde.
Son Düzenleme: 05/02/2012 01:55 Düzenleyen YUNUS EMRE.
Eğer kabarık listemden fırsat bulursam bir bakarım. Eski çizim animeler nedense daha çok hoşuma gidiyor. Bir Slam Dunk olsun, Great Teacher Onizuka olsun, City Hunter olsun, Golden Boy olsun... Bunlardaki sıcaklığı hiçbir animede bulamadım.
ghostshoot yazan: Eğer kabarık listemden fırsat bulursam bir bakarım. Eski çizim animeler nedense daha çok hoşuma gidiyor. Bir Slam Dunk olsun, Great Teacher Onizuka olsun, City Hunter olsun, Golden Boy olsun... Bunlardaki sıcaklığı hiçbir animede bulamadım.
Zaten 4. bölümde şimdililik ki 11 bölümlük bi seriydi galiba.Bende tam tersi eski çizim animelr uzak geliyor.Kaliteli çizimli anime ilgimi çekiyor artık. Bu yüzden One Piece izlemiyorum çok övmelerine rağmen.
One Piece'in çizim kalitesi yıllar geçtikçe arttı yalnız. Ayrıca eskileri bile o kadar kendini belli etmiyor. One Piece çizimleri yıllardır çok kaliteli o konuda merak etme Ayrıca One Piece, Death Note, Dragon Ball, Full Metal Alchemist, Berserk gibi seriler yıllar geçtikçe çizimleri ne kadar eskirse eskisin izlenmesi gereken serilerdir.
Son Düzenleme: 05/02/2012 19:11 Düzenleyen ghostshoot.
ghostshoot yazan: One Piece'in çizim kalitesi yıllar geçtikçe arttı yalnız. Ayrıca eskileri bile o kadar kendini belli etmiyor. One Piece çizimleri yıllardır çok kaliteli o konuda merak etme Ayrıca One Piece, Death Note, Dragon Ball, Full Metal Alchemist, Berserk gibi seriler yıllar geçtikçe çizimleri ne kadar eskirse eskisin izlenmesi gereken serilerdir.
Yok çizimden kastım karakter tasarımları.Çok itici geliyor.