Neredesiniz: Ana Sayfa Haber Haber Call of Duty'ye aylık ücret mi ödeyeceğiz?

LEVEL Online


Call of Duty'ye aylık ücret mi ödeyeceğiz?

Call of Duty'ye aylık ücret mi ödeyeceğiz?Son günlerde ortaya çıkan bir dedikodu, en popüler multiplayer oyunlardan Call of Duty serisinin hayranlarını bir hayli korkutmuştu.

An itibariyle FPS hayranlarının en çok rağbet gösterdiği multiplayer destekli oyun, hatta seri olan Call of Duty için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Activision'ın para odaklı politikalarının bir sonucu olarak, Call of Duty serisini multiplayer olarak oynayabilmek için aylık ücret ödeyeceğimize dair gelen haberlere cevapsa yine Activision'dan geldi. Konuyla ilgili olarak kendi internet sitesinde Infinity Ward adına bir açıklama yapan Robert Bowling, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve hiçbir zaman da söz konusu olamayacağını söyledi. Serinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops'u geliştiren Treyarch adına bir açıklama yapan Josh Olin de oyunun multiplayer modu için para ödenmeyeceğini söyledi. Böylelikle hayatının büyük bir kısmını Call of Duty başında geçiren oyuncular da rahat bir nefes almış oldu.

Call of Duty: Black Ops ekran görüntüleri için tıklayın.

Share
 

Yorumlar 

 
#1 20-07-2010 13:55
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Önce Team Fortress 2'den daha başarılı bir fps yapsınlar sonra para istesinler.Bunu maalesef son 3 yılda göremedik.
Alıntı
 
 
#2 Windelifisek 20-07-2010 15:04
iyi olmuş sevindim.
Alıntı
 
 
#3 yazilimsalnet 20-07-2010 17:11
demekki tüm hayatımız cod başında geçecek
Alıntı
 
 
#4 20-07-2010 19:54
oh rahatladım ama bf:bc 2 yi geçemez bence
Alıntı
 
 
#5 rock kolic 21-07-2010 07:37
Alıntı yapılan Abedi Pele.:
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Önce Team Fortress 2'den daha başarılı bir fps yapsınlar sonra para istesinler.Bunu maalesef son 3 yılda göremedik.

modern warfare 2 24 saat içinde 7 milyon satmışsa demekki başarılı oyunmuş
Alıntı
 
 
+1 #6 Windelifisek 21-07-2010 08:16
Alıntı yapılan rock kolic:
Alıntı yapılan Abedi Pele.:
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Önce Team Fortress 2'den daha başarılı bir fps yapsınlar sonra para istesinler.Bunu maalesef son 3 yılda göremedik.

modern warfare 2 24 saat içinde 7 milyon satmışsa demekki başarılı oyunmuş


Anlayana kardeşim anlayana...hangi FPS geçti onu Sayın Pele? Biraz rakamlara bakın da konuşun. İstatistikler yalan söylemez. Her CoD oyunu çıktığında New York'ta teknoloji mağazalarında sokağa taşan kuyruklar oluyor...
Alıntı
 
 
#7 21-07-2010 08:47
Zaten X-box üzerinden multiplayer oynanan bütün oyunlara para ödeniyor. 5 lira fazla 5 lira az ne fark eder ki? World of Warcraft'a her ay ücret ödenmiyor mu? Bu olay bir dedikodudan ibaret olabilir fakat başka bir şirketin bahsedilen yöntemi ürettiği bir FPS oyununda uygulamayacağı ne malum? O zaman protesto edip oyunu satın almayacak mısın? Oyun piyasada çok tutan, fenomen haline gelen bir oyun olsada? Şirketler oyun tüketicilerini yolunacak kaz olarak görmeye devam ettikçe ve oyuncular ile oyun dergileri ayrıca oyun websiteleri bu durumu protesto etmedikçe daha sıkı ve bunaltıcı yöntemlerle karşı karşıya kalacağız. Fakat yabancı ülkelerde tepkilerin ne kadar etkili olduğunu kanıtlayan olaylar var: Örneğin Spore'a uygulanan katı korsana karşı koruma yöntemleri, Blizzard'ın forumlarda gerçek isim kullanma zorunluluğu gibi şeyler tüketicilerin tepkileri sayesinde düzeltildi ve şirketler biraz olsun müşterilerine saygı duymayı öğrendiler.
Alıntı
 
 
#8 21-07-2010 16:53
MW2 Zaten Nerdeyse Paralı Map Geçirmişler 9 dolar istiyorlar.
Alıntı
 
 
#9 By Lyric 21-07-2010 23:11
Eklentiler tamam olsun da Allah'tan multiplayer değil. :)
Alıntı
 
 
#10 23-07-2010 11:58
sayın pele boş konuşmayınız team fortress'ı bu oyunlarla nasıl kıyasladınız anlamadım mw2 milyar dolar hasılat etmiş ve rekor kırmış bi oyun
Alıntı
 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile






FRPNET

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için tıklayın.

TÜRKİYE STARCRAFT II LİGİ

Türkiye StarCraft II LigiBlizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için tıklayın.

SIMSTR

SimsTRTürkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için tıklayın.

TÜRK FANTAZYA BİRLİĞİ

Türk Fantazya BirliğiTürkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için tıklayın.

DOGAN BURDA SITELERI | Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahce | Evim
Formsante | Guncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello | Hey Girl | Istanbul Life | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Francaise | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Turkiye