Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyunu Pro Evolution Soccer 2012, büyük bir organizasyonla sevenlerinin karşısına çıktı.
Aral tarafından dün 20:00 - 24:00 saatleri arasında Baltalimanı Portaxe’de düzenlenen basın lansmanıyla ilk kez görücüye çıkan oyunun lansmanına saatler öncesinden gelmeye başlayan davetliler, geceye yoğun ilgi gösterdiler. Geceye Türk spor basınının yanı sıra teknoloji basınının önemli kalemleri renk kattı.
Bu yıl Konami adına ilk kez Pro Evolution Soccer 2012 lansmanına katılan Uluslararası Satış ve Ticari Operasyon Direktörü Ella Siebert, futbol tutkunlarıyla renklenen geceye katılmaktan onur duyduğunu belirtti. Konami’nin Türkiye oyun pazarını geliştirmekten mutluluk duyduğunu belirten Siebert, “Türkiye partnerimiz Aral ile yürüttüğümüz başarılı çalışmalardan çok memnunuz.” diye konuştu.
Pro Evolution Soccer 2012 tutkunlarını bir araya getiren ve eğlenceli saatlerin yaşandığı gecede 128 kişilik ödüllü Pro Evolution Soccer 2012 turnuvası da düzenlendi. Takımlarını sahaya indiren katılımcılar arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Turnuvada dereceye giren Hilmi Sever (SporX) birinci, Berkay (Sanatçı) ikinci, Harun Muslu (TRT) üçüncü olurken birinciye PlayStation 3 ve Pro Evolution Soccer 2012 ikinciye Xbox 360 Arcade ve Pro Evolution Soccer 2012, üçüncüyeyse PSP ödülleri takdim edildi.
Pro Evolution Soccer 2012 Lansmanı galerisi için tıklayın.

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için
Blizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için
Türkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için
Türkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için
Yorumlar
Söylediklerimde ciddiyim sonuçta kendi görüşümü ortaya koydum.Ayrıca FIFA 12'de Türkiye liginin olmaması bizler için çok üzücü :(