Sega bugün Shogun 2: Total War için Fall of the Samurai adlı eklenti paketini duyurdu. Shogun 2: Total War - Fall of the Samurai çıkış tarihi için bu yılın Mart ayı işaret ediliyor.
Orijinal Shogun: Total War oyunu ilk olarak 2000 yılında piyasaya sürülmüş ve strateji sever oyuncular tarafından büyük beğeni toplamayı başarmıştı. Akabinde geçtiğimiz yıl Shogun 2: Total War piyasaya çıkmış ve ilk oyunun başarısını daha da bir perçinlemişti. Bugün Sega'dan gelen habere göre Shogun 2: Total War için Fall of the Samurai adındaki eklenti paketine bu yılın Mart ayında kavuşabileceğiz. Shogun 2: Total War için ön sipariş vermiş olan oyuncular eklenti paketine daha önce erişebilecek. Bu ön siparişin hangi ülke ve hangi bölge'den yapıldığuına göre değişim gösterecek. Ayrıca bazı dijital perakendejilerde Shogun 2: Total War - Fall of the Samurai tahmin edilen tarihten evvel oyunculara sunulabilir.
Shogun 2: Total War ekran görüntüleri için tıklayın.

Türkiye'deki FRP tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye'nin fantastik kurgu ve FRP sitesi FRPNET'e ulaşmak için
Blizzard Entertainment'ın şaheseri StarCraft II için ülkemizde oluşturulan Türkiye StarCraft II Ligi'nin internet sitesine ulaşmak için
Türkiye'deki The Sims hayranlarının bir araya geldiği ve serinin oyunları hakkında paylaşımda bulunduklarını siteye girmek için
Türkiye'de Fantazya'nın tanıtılması için oluşturulmuş olan, LEVEL'ın da üyesi olduğu Türk Fantazya Birliği'nin sitesine girmek için
Yorumlar
Öncelikle strateji seviyorsun sanırım.Biraz değişik bir oyun diğer strateji oyunlarina göre.Görüntüleri zaten kendini gerçek savaşta hissettiriyor . Oyuna zaten anında kaptırıyorsun kendini. Zaten büyük ordular la yapıldığı için savaşı kazaninca büyük bir zevk alıyorsun .. :-):-):-):-)
Hangi devirde bir strateji oyununda bu grafikleri gördün ;-);-);-)