div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Red Dead Redemption 2 ertelendi!

- Advertisement -

Rockstar, Red Dead Redemption 2’nin bahar 2018 yılına kadar ertelendiğini açıkladı.

Hatırlayacaksınız, önce Red Dead Redemption’ın Xbox One’da geriye uyumluluk ile oynanabilmesi sağlanmış, ardından Red Dead Revolver’ın PS4’e çıkacağı duyurulmuş, daha sonra Rockstar sosyal medya hesaplarını “Red Dead kırmızısı” bir temaya çevirmiş ve nihayet Red Dead serisine ait olduğu çok net bir görsel paylaşmıştı.

Seneler önce (artık PS4’te de oynanabilen) Red Dead Revolver ile başlayan seri, ikinci oyun Red Dead Redemption ile adeta patlama yapmış ve eski nesil konsolların en sevilen oyunları arasında kendisine haklı bir yer edinmişti. Red Dead Redemption 2’yi büyük bir sabırsızlıkla yakın zaman içerisinde gelmesini beklerken bu ertelenme haberi bizi de üzmedi değil elbette.

Yapımcılar; “Bu gecikmeden dolayı hayal kırıklığı yaşattığımız için çok üzgünüz, fakat yalnızca hazır olduğunda oyunu teslim etmenin daha iyi olacağına inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bu açıklamayla birlikte Rockstar bir çok ekran görüntüsü de paylaştı.




Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler