div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dragon’s Prophet Türkçe mi oluyor ?

- Advertisement -

nTroy oyun firması henüz yeni fakat 2006 yılından beri faaliyet gösteren Gameturk firmasnı satın almalarıyla birlikte Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı ve ilk bombalarını patlatmak üzereler.

Amerika’da Sony Entertainment tarafından, Avrupa’da ise Infernium tarafından yayınlanan Ejderha temalı MMORPG Dragon’s Prophet Türkiye pazarına Türkçe olarak geliyor gibi görünüyor.

ntroy sitesinde “Çok Yakında” yazısı ile Dragon’s Prophet oyunu gözümüzden kaçmadı ve bu bilgiyi sizlerle paylaşalım istedik. Dragon’s Prophet Amerika’da Sony Entertainment, Avrupada ise Infernium firması tarafından yayınlanıyor. Kendi ejderhanızı yakalayıp, büyütüp evrim geçirip sizinle birlikte savaştırabildiğinizi bir oyun.

Sınıf olarak bir MMORPG ve çok geniş bir MMORPG. Türkiye pazarında bulunan Türkçe ve kaliteli MMORPG sıkıntısına güzel bir çare olabilecek gibi görünüyor.Hep beraber bekleyip görelim.

Dragon's Prophet Dragon 3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler