div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Detroit: Become Human için yeni video…

- Advertisement -

Fahrenheit, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls gibi sinematik macera oyunlarıyla tanıdığımız Quantic Dream’in yeni oyunu Detroit: Become Human için yayınlanan yeni video, aldığınız kararların çeşitliliği ve oyuna etkileri üzerine kurulu.

Bilindiği gibi Detroit: Become Human ilk tanıtımında ana karakterimiz android bir genç kız olacak gibi gözüküyordu, ancak Quantic Dream E3’ye yeni bir karaktere, Connor’a odaklanmış gibi gözüküyor. Connor bir android ve videoda görüyoruz ki polis tarafından bir rehin almak vakasını çözmek, daha doğrusu küçük bir kızı rehin alan bir android’i ikna etmek için kendisinden yardım istenmiş.

Burada devreye kararlar giriyor, öyle ki oyunda aynı sahnede verebileceğiniz pek çok ana karar ve pek çok ilave karar var, sizin de görebileceğiniz gibi aynı vakayı onlarca farklı şekilde sonuçlandırmak mümkün hale geliyor. Kısaca Quantic Dream bu oyunla beraber önceki oyunlarında bulunan interaktif oynanışı bir kat yukarı çekmiş.

Sadece PS4’e özel olarak geliştirilen oyunun çıkış tarihi ise henüz belirsiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler