div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sanal gerçeklik çılgınlığına yerli katkı: Labirent VR

- Advertisement -

Dünyada VR oyunların veya simülasyonların yavaş yavaş hız kazanmaya başladığı bu dönemde Türkiye’den de bu türde geliştirilen oyunlar mevcut, Ahmet Fatih Avcı tarafından geliştirilen Labirent VR da bunlardan biri.

Tamamen Ahmet Fatih Avcı tarafından tasarlanan Labirent VR adındaki oyun, 5 farklı labirent haritasından oluşmakta.

Menü tasarımı da buna dahil olmak üzere, hiçbir şekilde touch olayına ihtiyaç olmadan oynanan oyun, kafa hareketleriyle yönlendirilebiliyor. Oyuna belli bir yükseklikten başlayan karakterimizin, 15 saniye boyunca labirentte gideceği yolları aklına yazması gerekmekte ve 15 saniye sonra otomatik olarak yürüme aktif hale geliyor. Menü butonlarının üzerinde ise 4 saniye kalmak yeterli.

VR gözlüğe sahip ol(a)mayan kullanıcılar ise menüden VR modunu kapatabiliyor ve telefonu sağa sola çevirerek oyunu oynayabiliyor.

Google Cardboard ve türevleri ile oynanabilen oyun şimdilik sadece Google Play üzerinden edinilebiliyor, App Store’da yayınlanması ise ilgi görmesine bağlı.

Play Store Link : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AfaGaming.LabirentVR

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler