div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bilkom ve Warner Bros. iş birliği ile Türkiye’de “Güç Uyanıyor”!

- Advertisement -

Dünya devi Warner Bros, oyun alanında sadece Bilkom ile Türkiye’de faaliyet gösterme kararı aldı. Yapılan anlaşma kapsamında, Star Wars hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği “Lego Star Wars” serisinin beşinci ve son oyunu “Lego Star Wars: Güç Uyanıyor”; Türkiye’nin “Dijital Yaşam Koç”u Bilkom ve dünya devi Warner Bros işbirliği ile Türkiye’de satışa sunuldu.

30 yılı aşkın bir süredir geleceğin teknolojilerini Türkiye’ye“Dijital Yaşam Koçluğu” misyonu ile taşıyarak dijital yaşamın öncülüğünü yapan Bilkom; eğlenceyi de kolayca erişilebilen, keyifle deneyimlenebilen bir olgu haline getirmek hedefi ile 2014 yılında girdiği oyun pazarına sunduğu oyunlara, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’deki oyunseverlerin büyük bir heyecan ve merakla beklediği muhteşem bir oyunu ekledi.

Galaksinin en benzersiz heyecanı Türkiye’de sadece Bilkom ile yaşanacak!
Dünya devi Warner Bros, tüm dünyada milyonlarca insanın yakın takipçisi olduğu “Lego” ve “Star Wars” markalarının bir araya gelerek yarattığı, Star Wars çılgınlarını peşinden sürükleyecek “Lego Star Wars: Güç Uyanıyor/Lego Star Wars Force Awakens” oyunu; Warner Bros’un Türkiye’deki tek yetkili satış temsilcisi olarak anlaştığı Bilkom işbirliği ile oyun severlere sunuldu.

Oyun severlerin merak ve büyük bir heyecanla beklediği “Lego Star Wars: Güç Uyanıyor”; Türkiye’nin “Dijital Yaşam Koçu” Bilkom ve dünya eğlence sektörü devi Warner Bros’un ortaklığı ile Hepsiburada, D&R, OverGame, Teknosa’lardan alınabilecek.

maxresdefault

Telltale Games tarafından geliştirilen ve birçok video oyunu sitesinden yüksek puanlar alan “Lego Star Wars: Güç Uyanıyor” Türkiye’de; PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, OSX, iOS ve Android platformlarında satışa sunulacak.

Yepyeni bir hikaye ile maceraya atılın!
Oynanışı daha önceki “Lego Star Wars” oyunları ile benzerlik gösteren serinin son oyununda, yeni “Multi-Builds” özelliği sayesinde oyuncuların “tuğlalar” ile çeşitli yaratımlar yapabilmeleri sağlanacak. Oyuncuların siperlerin arkasında gizlenerek “Blaster Battle”larda düşmanlarla savaşacağı oyun; LucasFilm’in izni ile “Return of the Jedi” ve “Force Awakens” filmleri arasındaki boşluğu birbirine bağlayan bir köprü görevi görecek.

- Advertisement -

200’ün üzerinde Star Wars karakterini yönetin!
Hem tek hem de çoklu oyuncu desteği veren ve “Star Wars: Force Awakens” filminden Harrison Ford, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver ve Oscar Isaac gibi ünlü oyuncuların sesleri ile yer aldıkları “Lego Star Wars: Güç Uyanıyor”; Rey, Finn, BB-8, Captain Phasma, Poe Dameron, Han Solo ve Kylo Ren gibi 200’ün üzerinde karakter ile oynanabilecek.

lego-star-wars-the-force-awakens_1107181

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler