div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Albion Online için yeni Artifact’lar geliyor…

- Advertisement -

Bloodletter’dan Eye of Secrets’a, oyuncular yeni Artifact eşyalar sayesinde karakterlerini daha da rekabetçi güçler haline getirecek yeni bir opsiyona sahip olacak.

Alman geliştirici Sandbox Interactive, sandbox MMORPG tarzındaki Albion Online’ın oyuncularına mümkün olan en iyi oyun deneyimini yaşatmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Artifact Item’ların Final Beta’ya eklenmesi bunun başka bir kanıtı oldu. Bu özel eşyalar oyunculara yeni türde güç dolu ekipmanlara sahip olma fırsatı veriyor, üstelik her bir eşya içine gömülmüş kendine özgü görünümler, eşsiz yetenekler ve büyülerle geliyor. Bu gelişme, sadece PvE bölgelerinde daha fazla değerli ganimet anlamına gelmiyor. Bunun ötesinde, oyundaki karakterlerin gücünü ve dayanıklılığını geliştirmek için tasarlanmış yeni bir yöntem söz konusu.

Final Beta’nın başlayacağı 1 Ağustos’da, bu Artifact Item’lardan 18 tanesi (10 silah, 2 off-hand, 2 zırh seti ) oyuncular tarafından yapılabilir olacak. Sandbox Interactive’in gündeminde daha da fazlası var. Geliştirici firma oyunculara toplamda 81 Artifact Item vermeyi planlıyor.

Albion Online’a Final Beta’da gelecek Artifact Item’lar ve sistemle ilgili daha fazla bilgi edinmek için:

Albion Online Nasıl Bir Oyun?
Albion Online, Sandbox Interactive’in sandbox MMORPG tarzındaki oyunu ve Albion’ın ortaçağ fantezi dünyasında geçiyor. İster güçlü bir savaşçıyı oynayın isterseniz bir çiftçiyi, tüccarı veya usta bir zanaatkarı, oyuncular tarafından yönlendirilen bu dünyada her bir silah ve her bir bina oyuncular tarafından yaratılıyor. Tipik sınıf kısıtlamalarından bağımsız “ne giyiyorsan O’sun” sistemi sayesinde, yetenekli bir okçu anında çok güçlü bir büyücüye dönüşebilir ve oyuncular, oyunun dünyası içindeki kendi rollerini kendileri belirleyebilirler. PvE, PvP veya “guild vs guild” savaşları, kısacası oyundaki tüm aksiyonların bir anlamı olduğu kadar sonuçları da var. Oyundaki dünyanın tehlikeli bölgelerinde geçen PvP savaşları, “kazanan her şeyi alır” mantığıyla işliyor. Albion Online, PC deneyimini tabletlere tümden getiren ilk oyun.

- Advertisement -

Albion_Online_Final Beta_Art

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler