div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

AMD şimdi de Radeon RX 460’ı tanıttı

- Advertisement -

AMD, Radeon RX ailesinin en yeni üyesi, yüksek çözünürlükte akıcı oyun deneyimi ve akıcı yayın ihtiyacı duyan eSpor oyuncuları için geliştirdiği Radeon RX 460 grafik kartını duyurdu.

Gelecek odaklı teknolojiler hedef alınarak geliştirilen grafik kartı, son derece sessiz soğutma çözümü ve 75 watt altı güç tüketimi ile ülkemizde 137$’dan başlayan fiyatlarla pazara sunulacak.

En popüler eSpor oyunlarında muazzam bir performans sağlayan Radeon RX 460 aynı zamanda en güncel AAA oyunlara güç veren gelecek nesil DirectX 12 ve Vulkan API’larına da destek veriyor. Radeon RX ailesinin yeni üyesi RX 460 14’e kadar işlem birimi, 2/4 GDDR5 bellek ve 2.2 teraflops işlem gücüne rağmen tükettiği 75 watt enerji ve sunduğu yüksek performans ile internet kafeler için ideal bir çözüm olarak tasarlandı.

amd-polaris-guru3d-1

Radeon RX 460 Özellikleri
• Üst Seviye 1080p Oyun Deneyimi – Oyuncular tarafından en fazla tercih edilen çözünürlük için optimize edilen Radeon RX 460 grafik kartı League of Legends, Overwatch ve DOTA gibi en popüler eSpor oyunlarında 1080p çözünürlükte üst seviye bir FPS performansı vaat ediyor. Ürün ayrıca AMD Virtual Super Resolution özelliği sayesinde görüntü bozukluklarının önüne geçerken Radeon Settings üzerinden gecikme sürelerini azaltıp, AMD FreeSync teknolojisine sahip olan monitörlerde yırtılma ve takılma olmadan bir oyun deneyimi sağlıyor. Radeon RX 480 ayrıca DirectX 12 ve Vulkan gibi geleceğe odaklı API’lar ile tam uyum sergiliyor.

• • Cool & Quiet Gaming – 14nm FinFET üretim süreci için optimize edilen devrimsel Polaris mimarisi sayesinde yeni Radeon RX 460 GPU’ları ses seviyelerini ısı derecesi ve iş yüklerine göre dinamik olarak optimize eden sessiz oyun özellikleri içeriyor. Güç bağlantısı bulunmayan RX 460, yükseltme planlayan oyuncular için ideal bir tak oynat çözüm.

• Büyüleyici HDR renkleri – Sahip olduğu yeni görüntü motoru ile RX 470 yeni nesil HDR içerik ve monitörlerde oyun veya video oynatma için hazır.

- Advertisement -

• Ezber bozan kontrol – Polaris mimari tabanlı RX 470’in özel olduğu kadar ona eşlik eden yazılım da aynı şekilde özel. Radeon Software sürücüleri kutudan çıktığı andan itibaren kullanıcıların donanımlarından en üstün performansı almaları için tasarlandı.

Erişilebilirlik
• Radeon RX 460 ülkemizde Ağustos ayı içerisinde satışa sunulacak.

1470667445_Asus_RX_460

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler