div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Assassin’s Creed yaratıcısından 1666: Amsterdam’ın ilk görüntüleri

- Advertisement -

1666: Amsterdam Ubisoft tarafından iptal edilmişti fakat şimdi Assassin’s Creed yaratıcısı Patrice Desilets, 1666: Amsterdam’ın ilk görüntülerini gün yüzüne çıkardı.

İlk olarak PS3 ve Xbox 360 için THQ Montréal stüdyosunda geliştirilen 1666: Amsterdam, kısa bir süre sonra Ubisoft stüdyosu tarafından satın alındı ve daha sonra 2010 yılında Desilets kovulunca oyun iptal edildi.

Necrosoft Games kurucusu Brandon Sheffield’a göre Hırvatistan’da gerçekleşen the Reboot Develop konferansında konuşmalar sırasında oyunun görüntüleri ele geçirilmiş. Oyunun konusu ise “şeytandan daha kötü”, masum insanları öldürmek için küçük hayvanları ve gizli, doğa üstü güçleri kullanmayı içeriyor.

Bu haftanın başlarında Désilets, Ubisoft ile bir anlaşma yaparak mülkiyet haklarını satın aldığını duyurdu.

Désilets’in yeni kurduğu bağımsız stüdyosu Panache Digital Games ile bu projeye devam edip etmeyeceği belirsiz olsa da, ancak yeni oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey geliştirilmeye devam ediyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler