div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Assassin’s Creed filminin fragmanı yayımlandı!

- Advertisement -

Başrollerinde Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons ‘ın bulunduğu ve oyuncuların merakla beklediği Assassin’s Creed filminden ilk fragman geldi.

Bugüne kadar 91 milyon kopya satarak, daha sektöre girmeden Hollywood filmlerine kafa tutabilen bir isim haline gelen Assassin’s Creed serisinin şu fragmanını görene kadar aklımda bazı şüpheler olduğunu, oyuncu kadrosuna rağmen filme şüpheyle yaklaştığımı söylemem lazım.

Michael Fassbender, Marion Cotillard ve Justin Kurzel geçtiğimiz yıl bir diğer adaptasyon olan, Orson Welles versiyonu sinema tarihini en iyileri arasında gösterilen Macbeth’in 2015 versiyonunda da beraber çalışmış ve 15 milyon dolar civarında bir bütçe ile çekilen film hayli iyi eleştiriler almasına rağmen sadece 13 milyon dolar gişe hasılatı getirebilmişti.

Bakalım AC: Syndicate’ın ardından ilişkimizi düzelttiğimiz Assassin’s Creed markası beyazperdede gözümüze nasıl gözükecek?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler