div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ASUS Zenfone 5, yeni modelleriyle Türkiye’de!

- Advertisement -

2018 Mobil Dünya Kongresi’nde tüm dünyaya tanıttığı ZenFone 5 serisi ile kongreye damgasını vuran ASUS’un yeni telefonu ZenFone 5Z 6 Temmuz’da ön siparişe açılıyor. ZenFone Max ve ZenFone Max Pro ise Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Qualcomm’un yeni üst seviye işlemcisi 8 çekirdekli Snapdragon 845 ile ön plana çıkan ZenFone 5Z yapay zeka teknolojisi ve akıllı kamerasıyla dikkat çekiyor. Android işletim sisteminin son sürümü olan Oreo ile çalışan ZenFone Max, 3GB RAM’i ile etkileyici bir donanım gücü sergilerken, 5000 mAh hızlı şarjlı bataryası ile 35 gün stand by kalabilme özelliğine sahip ZenFone Max Pro da Qualcomm® Snapdragon™ 636 işlemcisinin muhteşem performansıyla öne çıkıyor.

Teknolojinin liderlerinden ASUS’un yeni nesil akıllı telefonlarından ZenFone 5Z’nin ön sipariş tarihi 6 Temmuz olarak açıklanırken, ZenFone Max ve ZenFone Max Pro ise Ağustos ayında Türkiye’de teknoloji severlerle buluşuyor. ASUS’un şimdiye kadar tasarladığı en üst seviye işlemci olma özelliği taşıyan, 8 çekirdekli Snapdragon 845 işlemcili ZenFone 5Z, yapay zekası, çift kamera sistemi ve benzersiz tasarımıyla ön plana çıkarken, ZenFone Max 5.5 inç’lik full ekran görünümü, 4000mAh güç yönetimi ile geliştirilmiş yüksek kapasiteli bataryası ve 13MP dual kamerası ile yoğun ve hızlı tempoda yaşayanların hayatını kolaylaştırıyor. Teknoloji severlerin merakla beklediği bir diğer ASUS modeli olan ZenFone Max Pro ise Snapdragon 636 işlemcisiyle muhteşem bir performans ve düşündüğünüzden çok öte bir dayanıklılığa sahip. 6 inç Full HD+ (2160×1080) 18:9 çerçevesiz ekrana sahip ZenFone Max Pro, 5000mAh bataryasıyla da ultra uzun bir pil ömrü vaat ediyor.

Yapay zekanın ayrıcalıklarıyla donatılan ZenFone 5Z
Yapay zekanın gücüyle donatılmış ZenFone 5Z, çerçevesiz ekranı, çift kamerası, öğrenme teknolojisi ve görüntü algılama özelliğini de içinde barındırıyor. Yüksek performans donanımı olan Snapdragon 845 işlemcisi, akıllı çift kamera sistemi, oldukça yüksek pil ömrü ve daha birçok özelliğiyle de dikkat çekiyor. ASUS AI Boost teknolojisine sahip ZenFone 5Z, hızlı performans ile mükemmel batarya ömrünü birleştirerek, oyunlar ve diğer zorlu uygulamaları çalıştırırken de yüksek performans sunuyor. Kullanıcılara parmak izi okuyucusunun yanında yüz tanıma özelliği de sunan ZenFone 5Z’nin Yapay Zeka Görüntü Algılama teknolojisi, fotoğrafı çekilen nesneyi hızlıca analiz ederek, ayarları optimize ediyor ve bu sayede en güzel fotoğrafı kolayca elde etme imkanı da sağlıyor. Şarj oranını dinamik olarak ayarlayarak pil ömrünü maksimum düzeye çıkaran hatta şarj etme alışkanlıklarını kişiselleştirip kişisel şarj planı da öneren Yapay Zeka Teknolojisi, kullanıcıların bulunduğu ortamın ses düzeyine göre kendini adapte ederek, çağrının ses yüksekliğini ortama göre ayarlama özelliği ile de fark yaratıyor.

ASUS ZenFone 5Z özellikleri
Ekran: 6.2 inç, Full HD + (2246 x 1080)
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845
RAM: 6 GB
Depolama: 64 GB
Arka kamera: 12MP
Ön kamera: 8 MP
Batarya: 3300 mAh
İşletim sistemi: Yeni Asus ZenUI 5 ile Android Oreo
Diğer Özellikler: Yapay zeka, parmak izi tarayıcı, yüz tanıma, akıllı ekran kilidi açma, AI fotoğraf öğrenme, 16 tipte görüntü algılama

- Advertisement -

‘Şarjım Bitti’ kabusu ZenFone Max Pro ile sona eriyor
Yüksek performans donanımı olan Snapdragon 636 platformu ile dikkat çeken ZenFone Max Pro, ASUS’un ZenFone ailesinin en yeni üyelerinden. 6 inç Full HD görüntü kalitesi ve ekranı ile göz dolduran ZenFone Max Pro, uzun ömürlü 5000mAh bataryasıyla ön plana çıkıyor. Bu özelliği ile 35 gün stand by kalabilen Max Pro, 13MP’lik arka, 8 MP’lik ön kamerası ve 5 MP portre modu ile istediğiniz her an özel anlarınızı anıya dönüştüren benzersiz bir yol arkadaşı oluyor. ZenFone Max Pro, Tersine Şarj Özelliği ile her yere götürebileceğiniz power bank olarak her daim hayatı kolaylaştırıyor.

ASUS ZenFone Max Pro (ZB602KL) özellikleri
Ekran: Full HD + (2246 x 1080), Super IPS, 4K UHD (3840 x 2160)
İşlemci: 14 nm, 64-bit Qualcomm Snapdragon 636
RAM: 4 GB
Depolama: 64 GB
Arka kamera: 13MP
Ön kamera: 8 MP + derinlik algılama için 5MP Portre modu
Batarya: 5000 mAh
Diğer Özellikler: 3’lü yuva ile MicroSD ve SIM kartlar bir arada, video kaydı, Tersine Şarj Özelliği ile her yere götürebileceğiniz power bank

Aktif bir yol arkadaşı arayanlar için ZenFone Max
ASUS’un 4000 mAh bataryası ile bir günün üzerinde pil ömrü vaat eden bir diğer yeni nesil ZenFone’u Max ise 1.4GHz 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 425 işlemcisinden aldığı gücünü 3GB RAM’i ile pekiştiriyor. Android işletim sisteminin son sürümü olan Oreo işletim sistemine sahip olan ZenFone Max, MicroSD kart ile artırılabilen 32GB dahili depolama alanıyla dikkat çekiyor. 5.5 inç, 5 noktalı çoklu-dokunuşlu kapasitif dokunmatik paneliyle yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunan ZenFone Max, yüz tanıma özelliğiyle de hızlı ekran kilidi açma imkanı sağlıyor.
Lansmana özel sınırlı sayıda ZenFone 5Z, 6 Temmuz 2018 tarihinde Vatan e-Store’da ve tr.store.asus.com sitesi üzerinden ön sipariş için 3.299 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

ASUS Zenfone Max (ZB555KL) özellikleri
Ekran: 18:9 HD + (1440 x 720)
İşlemci: 64-bit Qualcomm Snapdragon 425
İşletim Sistemi: Android™ Oreo™ işletim sistemi
RAM: 3 GB
Depolama: 32 GB
Arka kamera: 13MP
Ön kamera: 8 MP
Batarya: 4000 mAh
Diğer Özellikler: 3’lü yuva ile MicroSD ve SIM kartlar bir arada, PixelMaster kamera kodları, yüz tanıma özelliği ile hızlı ekran kilidi açma, 5 noktalı çoklu dokunuşlu kapasitif dokunmatik panel

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler