div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Attack on Titan’dan esinlenen Extinction duyuruldu!

- Advertisement -

Extinction, parkur ve havada manevralar yaparak devleri kılıçtan geçirdiğiniz bir aksiyon oyunu. Ancak bu oyunda titanlar yerine orklarla savaşıyorsunuz.

Attack on Titan’a benzemesiyle dikkatleri çekse de, Extinction’ın harikulade bir oyun olması bekleniyor. Oyun henüz pre-alpha sürümünde olsa da yayınlanan oynanış videosu bizleri heyecanlandırmaya yetti:

Oyunun hikayesi ise biraz basit; orklar insanları tarihten silmeye çalışırken siz de buna engel olmaya çabalıyorsunuz. Tabii bu oyunda asıl önemli olan hikaye değil oynanış. Küçük yaratıkları daha rahat biçerken dev olanlar için taktik geliştirmeniz gerekiyor. Ayrıca belli bir süre beklerseniz bu dev orklar kendilerini yenileyebiliyorlar. Buna ek olarak devlerin birbirinden farklı zırhları ve yetenekleri de mevcut.

2018’in başlarında Xbox One, PS4 ve PC’ye çıkacak olan aksiyon oyunu Extinction’ın tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler