div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bağımlılık yaratan mobil oyunlara bir yerli katkı daha!

- Advertisement -

FractalVoid Games tarafından geliştirilen Taptap Kidnap’ta oyunda amaç yukarı hareket eden kürelerin içindeki insancıkları kurtarmak, bunun için kürelere dokunmak yeterli.

Ama mesela bazı kürelerden bomba çıkıyor, bunların şehre düşmesine engel olmak için dokunup zıplatmak gerekiyor. Bir yukarı bir aşağı derken, arada bir gelen ve bariyer bırakan bir ufo başa bela olmaya başlıyor. Bu bariyerin üzerindeki enerji noktalarına dokunup temizlemeden arkasındaki cisimlere dokunulamıyor.

Her şey bitti çok fena sıkıştırdılar, küreler çok hızlandı yetişemiyorum, bombalar çoğaldı zıplatamıyorum derken… helikopter gelip yardım sandığı atıyor. Kap havada sandığı, bak içinden ne çıktı: Ya küreleri durduran zeplinler, ya şehri bombalardan koruyan kalkanlar ya da Süpersilah için enerji. Evet, oyunda bir Süpersilah var, parmağı kaydırıyorsun aşağıdan yukarıya, tüm küreleri, bombaları bariyerleri temizliyor. Ama dikkatli harcamak lazım, oyun ilerledikçe coşku artıyor, o zaman insan Süpersilah enerjisini mumla arıyor.

Bütün bunların üzerine bir de 11 şehirden birisini seçeneklere ekliyoruz. Her şehrin ayrı bir avantajı ve bir de dezavantajı var. Kiminde küreler yavaş hareket ediyor ama bombalar hızlı düşüyor, kiminde zeplinler ve kalkanlar daha güçlü ama ilave can kazanılamıyor. Oyun her seferinde oyuncuya rastgele bir şehir veriyor, ama eğer oyuncu reklamları geçmeyip sonuna kadar izlerse, kendi oyun tarzına uygun şehri seçmeye hak kazanıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler