div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 1 Açık Beta’sı başlıyor!

- Advertisement -

Gamescom’da deneyip bir hayli beğendiğimiz Battlefield 1, bildiğiniz üzere EA’in Battlefield serisini 1. Dünya Savaşı’na taşıma çalışması.

Ve şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki bu konuda bir hayli başarılı olmuş durumdalar.

21 Ekim’de piyasada olması beklenen oyun, 31 Ağustos itibarıyla da açık beta statüsüne ulaşıyor. Açık beta 31 Ağustos tarihinde başlayacak, bitiş tarihi olarak ise son gelen bilgiye göre net bir tarih yok.

PC’de Origin üzerinden oynanabilecek olan açık beta, aynı zamanda PS4 ve XONE’a da geliyor. Beta kapsamında Conquest ve Rush Mode adındaki, BF oyuncularının yakından tanıdığı iki modu Sinai Desert adındaki haritada deneme şansımız olacak. 64 kişinin birbiriyle mücadele edebileceği bu haritada zırhlı ve silahlı bir tren de bulunacak ve bunu ele geçiren taraf tek kelimeyle etrafa dehşet saçacak. BF1 tanıtımlarında bolca gördüğümüz binek atları da içerecek olan Sinai Desert aynı zamanda Sentry, Flame Trooper ve Tank Hunter adındaki elite sınıfları denememize de izin verecek.

Açık betanın bir başka güzel tarafı daha var ki o da Osmanlı İmparatorluğu askerlerinin kontrolüne oturabilecek olmamız.
Oyunun Gamescom fragmanını aşağıdaki linkten izleyebileceğinizi hatırlatıyor ve herkesi 31 Ağustos’u takvimlerinde işaretlemeye davet ediyoruz!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler