div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 1 satışlarda Battlefield 4’e toz yutturdu!

- Advertisement -

EA’den gelen son raporlara göre Battlefield 1, çıktığı günden beri 19 milyon oyuncuya ulaştı ve bu rakam aynı süre içinde Battlefield 4‘ün ulaştığının neredeyse iki katı.

Hatırlanacağı gibi Call of Duty’nin fanların isteklerine cevap vermekte gecikip bildiği yolda devam etmesi EA ve DICE’a müthiş bir fırsat olarak geri dönmüş ve seri, daha önce hiçbir büyük oyunun didiklemediği Birinci Dünya Savaşı konsepti ile duyurulmuştu. Bunun EA’in son yıllarda yaptığı en akıllıca hamlelerden birisi olduğunu artık rahatlıkla söyleyebiliriz.

Benzer bir başarı hikayesi de FIFA 17‘den geldi. Toplamda 21 milyondan fazla oyuncuya ulaşan yapımın eğlenceli ama sınırlı hikaye modu The Journey de 12 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı ki bu kesinlikle devamı için cesaret verici bir rakam.

Aynı şekilde cüzdan düşmanı FIFA Ultimate Team’in de oyuncu popülasyonunda %13’lük bir artış var. Sonraki oyunda daha fazla para dökmeye hazır olun, bizden söylemesi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler